Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - SiYaH

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
tam zamanında çıkacağını pek sanmıyorum ama neyse
ayrıca sinemada hala afişler yok
z.ankada subat ayında takmışlardı afişleri sinemalara

32
film resmen yalan oldu
yazın mı çıkacak yoksa kasımda mı?

33
Güncel / Ynt: İşte Seçim Sonuçları
« : 31 Mart 2009, 17:29:43 »
Ufak bir ekleme o çamaşır makinesi falan dağıtılan bölgenin belediyesini CHP aldı... :P Öyle biliyorum, yanlışım varsa affola... :D

dağıtıldığı köyün adını hatırlayamadım suan ama dtp çıktı ordan il başkanlığı için
ilçeyi bilemiyorum

34
Televizyon / Ynt: Disko Kralı
« : 30 Mart 2009, 21:43:48 »
ne alakaysa artık
okan sabah bitiyor
secim programları akşam başlıyor
neyse geçti gitti artık bu hafta okan var

35
Duyurular / Ynt: 3. Ankara Kitap Fuarı
« : 30 Mart 2009, 21:40:18 »
fuar çok talep gördü ama geçen seneye göre sönük geçti
sebebi de mustafa balbayın ve tuncay özkanın olmamasıydı, gecen senenin en çok talep gören ismi tuncay özkandı mesela.
sitesi de çok kötü değil ama karmaşık olması konusu doğru
sebebi de zaten kataloglarda etkinlik programının dağıtılmış olması

36
Güncel / Ynt: İşte Seçim Sonuçları
« : 30 Mart 2009, 21:37:13 »
şimdi türkiye geneline bakıldığında akpnin oy oranının bunca düşmesi daha da önemlisi rte'nin ille de istiyorum dediği yerleri alamaması sevindirici.

misal bknz urfa, insanlar adaya oy verdi, fakıbaba akpden isttifa etmesine rağmen bağımsız olarak secimi aldı.

misal tunceli onca dağıtılanlara rağmen insanlar gitti dtpye verdi gerçi bu çok da harika bi durum değil ama yine de ordaki insanın tavrı belli en azından ankaranın bazı kesimi gibi oyunu ucuz dandik kömüre satmadı.yardımları aldı ama kendi bildiği partiye verdi.

ankara konusunda çok ama çok kızgınım.beş yıl daha gökcek imparatorluğuna devam.e tabi sebepleri belli.dün çankaya da 25 dk elektirikler kesildi.chpnin kalesi olarak bilinen cankayada tam da karayalcın aradaki farkı kapatmaya başladığı anda elektiriklerin kesilmesi tesadüf demesin kimse, 3 yıldır ankarada yaşıyorum ve  sadece1 defa elektriklerin kesilmesine şahit oldum dün hariç.ama bunun dışında gelelim hala i. melihe oy veren zihniyete, kimse allahınızdan bulun demesin, ankaralılar belasını gökcektan buluyor, burda yaşayanlar bilir anlatmaya gerek yok.

ayrıca bu secimde bazı "zeki" arkadaşlar, ki hemen hemen hepsi chpli, aktif olarak gençlik kollarında çalışıyorlar, karayalncının su biji apo meselesi yüzünden gidip mhp adayı mansur yavaşa oy verdiler.onları kutluyorum.burda ya gökcek ya karayalcın çıkacaktı, bu bölünen oyların secime çok etkisi oldu.

ama gecen seçimde akpnin olan ve gene akpnin çıkması kesin gözüyle bakılan yenimahallede chp çıktı ki burda da oylara müdahale edildi ona rağmen yüzde 7 farkla fethi bey kazandı.e artık syn(!) melih gökçek cezalandırır bizi otobus seferlerini mi azaltır o kıytırık kömürlerinden göndermez mi bilinmez ama bişeyler yapar durmaz.bknz:muzaffer eryılmaz ve çankayanın önceki dönemi

ve eskişehir, biraz da öğrencilerin sayesinde yılmaz büyükerşen yeniden başta, hangi partiden girerse girsin alacak bir aday böyle bir aday da ankaraya istiyoruz

kemal kılıcdaroğlunun alamaması kötü bir durum gibi gözükse de bana kalırsa daha iyi oldu.bu adama belediye başkanlığı birkaç beden küçük gelir.şimdi chpde daha üst düzey görevler alacaktır.hatta herkesin temennisi deniz baykalın yerine genel başkan olması, tabi deniz baykal ölmeden o koltuğu bırakırmı tartışılır, ama halen açıklama yapamamış olması da ilginc(akşam ali kırca açıklamasını okudu o kadar ama kendi bağlanmadı yayına)
çıkıp zırvalamasın artık chp oy oranını su kadar artırdı fln diye, yeter

mhp de bu seçimde yıldızı en çok parlayan parti oldu aslına bakarsanız akp kazanmasına rağmen en çok kan kaybeden parti oldu, tabi bu yerel secim genel secimle mukayese edilmez ama olsun bu da bi işarettir

bakalım 2011 genel seçimleri ne getirecek daha da önemlisi deniz baykal o secime de genel başkan sıfatıyla girecek mi









37
beyaz showda bu hafta;
zuhal olcay, yüksel altuğ ve müslüm gürses var
program maalesef seçimler nedeniyle bant yayın
00.15 olarak gözüküyor akışta


Pazartesi akşamı Beyaz Show stüdyosundaydım. Yarın yayınlanacak Beyaz Show, Kanal D stüdyolarının seçim gününe hazırlanacak olması nedeniyle önceden çekildi. Müslüm Gürses ve Zuhal Olcay ile beraber bendeniz de 'milli' oldum. Böylelikle aynı zamanda bu özel şovu yerinde takip etme olanağı buldum. Bu 'milli' meselesini ise sakın abarttığımı sanmayın. Beyaz'ın programı, adeta şov dünyasında 'şöhret baremi belirleyen' bir referans noktası haline geldi. Zira Beyaz Show'dan davet almayanı, 'ünlüden' saymıyorlar. Ben de geçen pazartesi gecesi 'sertifikamı' aldım!.. Haberin devamı;

http://arsiv.sabah.com.tr/2009/03/26...D60A07A62.html

YÜKSEL AYTUĞ-SABAH



38
e ona da sinir oluyorsan, pes  ;D

ayrıca beyaz show severlere kötü bir haberim var

aşk yakar bizi yaktı, yani tam beyazın önüne aşk yakarı koydular  :inca
yani artık beyaz 12.5-1 arası başlayacak ve 3-3.5 gb bitecek
geç başlaması önemli değil benim için her saatte izlerim ama, programın süresi kısalmış olacak beyaz okan gb sabahlara kadar program yapmıyor ne yazıkkı
yayından kaldırılmasını istediğim dizi sayısı 2ye çıktı
1-kavak yelleri(o da okandan önce)
2-aşk yakar

39
Duyurular / 3. Ankara Kitap Fuarı
« : 22 Mart 2009, 02:50:00 »
Ankarada olan varmı siteden bilmiyorum ama umarım vardır açılan konu bi işe yarar.

Fuar AKMde, ankarada olup da bilmeye yoktur ama metroyla kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.


etkinlik programı:
http://www.ankarakitapfuari.net/etkinlikprogrami.htm


bugun chp mitingine bile gitmedim bu fuara gidebilmek için ama değdi doğrusu, muazez ilmiye çığla tanıştım, alev coskununun paneline katıldım nihat genç, hikmet çetinkaya, hulki cevizoğlu kimler yoktu ki.ayrıca kitaplar inanılmaz indirimde yaklaşık 50 milyona 8-10 orjinal kitap aldım.

yarın da erdal sarızeybek var.

panele gideceklere tavsiem sudur, orası labirent gibi, konferans salonunu ısrarla arayın, sinirlerinizi evereste tırmandırmak istemiyorsanız danışmaya ya da görevlilere bişey sormayın, velhasıl kelam alacağınız cevap sudur, biz de bilmiyoruz.o zaman neden burda duruyorsunuz gibi gereksiz tartışmalara girmeyin vs vs.

40
ben de yaptım ama bu kotayı klasik girişten yani ktunnel fln çok mu yiyor bilen var mı

41
ben de izledim her haftaki gb
güzel bir programdı ama hakan senin bahsettiğin volkan konağın değil büyük üstad nazımın büyüsüydü bana sorarsan ;)

42
Sinema / Ynt: Issız Adam.
« : 22 Mart 2009, 02:33:29 »
aldığım duyumlara göre yarın dvdsi çıkıyormuş sonunda

(yanlış bilgi de olabilir emin değilim)

43
Eğlence & Mizah / Ynt: Şuan sizi ne mutlu eder ??
« : 22 Mart 2009, 02:27:10 »
çarşamba teslim etmem gereken raporumu bitmiş olarak masam görmek
daha başlamadığımı söylememe gerek var mı :D

44
Televizyon / Ynt: Nihat'la Maksimum Curcuna // Alem FM
« : 22 Mart 2009, 02:23:32 »
alem fm diyince zekiyi tek geçerim ben, guduuuuuu  ;D

tabi ben nihatın akşamki programını dinleyebiliyorum o da denk gelirsem adı da sivrisinek sanırım(yanılıyor olabilirim)

sabah ben o saatte ya yatakta ya da derste uyuyor oluyorum :D o saatte dinlemem imkansız.

45
Sinema / Ynt: Güneşi Gördüm
« : 22 Mart 2009, 02:16:45 »
geçen pazar seyrettim filmi, oyuncular beyaz showdaydı cuma gunu ve filmin inanılmaz tanıtımı yapıldı ve ben o gün filme gitmeyi kafama koydum.

filme gelirsek itiraf etmem gerekirse, beyaz melek her ne kadar iyi bir film olursa olsun, o kadar iyi yorumlar okumuş olsam bu film için bile aman mahsunun filminden ne çıkabilir ki gibi bi düşünceyle gittim.tabi bunun yanlış olduğunu görmem uzun sürmedi.mahsun kırmızıgül, etnik kökeninin etkisinden olsa gerek hem çok iyi gözlem yapmış hem de bunu çok güzel işlemiş.

bu filme güzel demek haksızlık, harika bir film.(bakın bi yorumda vardı, aynen şöyle:babam ve oğlum iyi filmse bu film başyapıt)

gerek konu işlenişi, gerek oyunculuk, gerek replikler, sahnelerdeki çekim açıları, minik detaylar, filmdeki şivenin bir an bile bozulmaması..

doğulu insanlara pkklı demek kolay, terörist diye etiketlemek kolay, ama bugune kadar çok da düşünülmedi bence o insanları bu hale ne getirdi diye.bizim gördüğümüz tvde seyrettiğimiz, gazetelerde okuduğumuz şehit haberleri ve teröre lanet yağdıran insanlar.yada teröristlere diyelim.ama o insanları dağa çıkaran ne, neden isyan ediyorlar hiç bunların üzerinde durulmuyor.durup duruken kimse kardeş kanı dökmez, doğduğu, doyduğu toprağa ihanet etmez.demek ki bi yerlerde bi suclu yada suclular var.işte bu film başka bi açıdan bakmanızı sağlıyor.

bir de o norveç sahneleri, filmi çok da anlatmak istemiyorum daha izlemeyenler vardır ama, o sahnelerde insan neden benim ülkemde terör, insanları yaftalamak var, neden yaşam kalitesi bu kadar düşük diye düşünüyor.

en etkileyici öykü de kuşkusuz kadonun anlattığı kardelen/berfin öyküsü.onu da içine katarak finali çok güzel bağlamışlar.

ve finalde mahsunun yurt müdiresine yazdığı mektup.film bitince koltuktan kalkamadım resmen...


yahu daha çok yazacak çok sey var ama spoilersız yazılmıyor, gidin izleyin bu filmi, verdiğiniz paranın her kuruşuna, harcadığınız vaktin her saniyesine değecek...

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7