Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Luna Lovegood

Sayfa: 1 2 [3] 4 5
31
Genel Kültür / Ynt: Kennedy ve Lincoln
« : 06 Temmuz 2008, 12:46:35 »
Keşke ama bunun suçlusu da biziz gibi geliyor bana. zamanında uyuyup tehlikeyi anlayamamakla.

Lincoln'ün sekreterinin adı Kennedy'ydi.


Kennedy'nin sekreterinin adı ise Lincoln'dü.

Beni en çok bu şaşırttı nedense. Bi de katillerinin isminin aynı olması. =)

32
Harry Potter / Ynt: Harry Potter ve Büyülü taş :) :) :)
« : 06 Temmuz 2008, 12:32:23 »
Yalnız bizim güldüğümüz bu hata çok pahalı bir hatadır bilesiniz. Çünkü koleksiyonerler bu kitabın sınırlı baskısı için gerçekten çok para harcarlar.  :clap ne diyim bende de para sürüyle olsa ben de alırdım.

33
hepsi çok lezzetli gözüküyor!  :uhe ama en çok da karafatma sürüsü!  :lve

34
Harry Potter / Ynt: Daniel ve Griffiths Tony Awards'ta :P
« : 04 Temmuz 2008, 23:31:42 »
Üf nedense sevmiyorum bunu ya :P
Bi iticiliği var beh :P Hiç de hoş çıkmamış :P
Ama yine de ödül üstüne ödül :P
Helal olsun diyim ne diyim yani baane :P ;D

itici olduğu şüphe götürmez.  :inca ah o rolde ben oynasaydım o ödülleri alırken bir sevimli gözükürdüm bir sevimli gözükürdüm ki bir dahaki sene havadan aday gösterirlerdi.  :yup

35
Harry Potter / Ynt: Melez Prensin Video Oyunundan Bir Fotooooo
« : 04 Temmuz 2008, 23:28:17 »
Geçenlerde bi dükkana girdim. HP oyunları acayip ucuzlamış. 1 2 3 4 10 ytl 5 20 ytl! Hem de orjinal! kendimi tutmasam hepsini alabilirdim  :ehi

36
Harry Potter / Ynt: Matthew Lewis Yeni Fotoğraf
« : 04 Temmuz 2008, 23:26:45 »
Ayyy gerçekten de tatlı.  :lve Bence dişleri de ayrı bir hava katıyor gibi. Ama kabul etmek lazım dişlerini göstermeden daha karizmatik  :klp

37
Müzik Haberleri / Ynt: Paris Hilton ve şovu
« : 12 Mayıs 2008, 21:12:46 »
erkekler her yaşta mı aynıdır? bir ülke bu kadar mı tabiri caizse peynir meraklısı olabilir? yani kadın para sayesinde böyle güzel gözüküyor. o da göreceli. bana göre gayet at suratlı, meymenetsiz, şımarık tikinin teki. ama işte ülkemizdeki peynirler bitmiş gibi gidip amerikanın peynirlerine sarkıyor milletimiz. peynir kıtlığı varsa buyrun bizim dersaneye. hafta içi terasta bir sürü tostluk var. hem de çifter çifter!!

38
Müzik Haberleri / Ynt: Bu sene Rock'n Coke Yoookk
« : 12 Mayıs 2008, 21:07:11 »
oks den sonra yapmayı istediğim ilk şey bu konsere gitmekti. ama bu senenin konserleri zaten süper. björk, LP, metalica ve aklıma gelmeyen gruplar. bir de sürpriz diye gizlenenler. bence festivale gerek yok. her gün başka konserde coşsun rockçılar. =) (ben diil. ben eve kapanmaya karar verdim. kazandığım ojula göre)

39
Başka Kurgular / Ynt: Sevgili Salak Günlük..!
« : 09 Mayıs 2008, 21:37:53 »
yazıları büyüktü biraz hatırlarsam. ben bu kitabı götürüp alcam desem bir edebiyatçı olan annem kitapçıda ayağından ayakkabıyı çıkarıp beni dünya klasikleri kısmına kadar üşenmeden kovalar. mahrum kalıyorum böyle şeylerden işte. yazık.

40
ya gerçekten kötü bişi olsa gerek kazanamamak. ben kadıköy anadoluya gidemezsem kahrımdan ölürüm belki de. fazla şartladım kendimi ama napcan işte!!! bu tür kitapları sevmiyorum. o stresi bir tek yaşayan bilir. uzmanmış. pehhh. ben ya da bir başka bir oks- öss kurbanı yazsa çok daha gerçekçin olur bahse girerim. bir de çalışın lafına sinir oluyorum. çalışabilsek çalışcaz aten. çok mu konuştum ne?

41
Diğer Fantastik Eserler / Twilight Serisi - Stephenie Meyer
« : 04 Mayıs 2008, 20:56:41 »
Alacakaranlık okumayanlara şiddetle hatta kabakuvvetle tavsiye ettiğim bir kitaptır. Özellikle Harry Potter gibi bir kitap bir daha gelmez diyenlere verilmiş bir cevaptır. (ben cevabıöı aldım yane) Vampire meraklı olanların başucu kitabı olmalıdır.

Bir genç kızla vampirin aşkını, akıc, betimleyici etkileyici hatta şahane bir dille anlatmaktadır. Aslen bir seri olmasına rağmen ( Tiwilight Serisi) bizde sadece ilk kitabı bulunmaktadır. şuan amerikanlar, ingilizler hatta sayamadığım bir sürü ulus 3. kitabı bitirmiş merakla 4. kitabı beklemektedir. Ama bizim Dharma yayını geri kalanları çevirmiyo niyeyse... bu arada filmi de yakında çıkacak. Ve başrolü hp nin Cedric'i kaptı.

Kitap Bella'nın dilinden anlatılıyor. yazar 4. kitaptan sonra baştan başlayacakmış. Bu sefer de Edward'ın dilinden dinleyecekmişiz (okucaz ama nese) olayları. bakışaçısı ne de olsa...

Okuyup beğenenler lütfen tavsiye etsinler. kitaba olan ilgi artınca filmi ve diğer kitapları da gelir diye umuyorum ülkemize...

42
Harry Potter / Ynt: En sevmediğiniz HP karakterleri? :D
« : 23 Mart 2008, 16:34:50 »
biricik harry mizi yapmacık yapan jkr değil, daniel dır birkerem. ben de bu nedenle harry den soğudum azcık. sms en sevmediğim karkterler malfoy ailesi. iğrenç insanlar. yalancı ve pislikler.

43
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Okuma Rehberi
« : 23 Mart 2008, 16:21:06 »
İlk kitabın tekrar basımını almıştım. bir de ikizlerin zamanını. başlayamadım daha. hiç içimi açmadı. güzel ve sürükleyici mi, hemen sarar mı, kafa dağıtır mı ona göre başlıcam =)

44
fred ve george--> beraber şakalar yapardık.

luna--> birbirimizi tamamlardık. o susar ben habire konuşurdum =)

ron--> arkadaş olmasak mı ne? =)

hatta bir rüyamda ben hogwarts'a gidiyodum. hermione'yi dövüyodum ronla geziyo diye. ama o başlatmıştı!

45
Harry Potter / Ynt: Modifikiyeler!
« : 13 Şubat 2008, 21:30:25 »
ben de çok severdim eskiden. şimdi izlemeye vakit bulamıyorum. bu arada emeğin için asıl biz teşekkür ederiz.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5