Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Apollo

Sayfa: 1 2 [3]
31
Çizgi & Anime / Ynt: One Piece
« : 22 Mart 2013, 04:36:16 »

Spoiler: Göster
Bende SAD ile olmasını istemiyorum ama onun elinde SAD varken aklım ona gidiyor, dediğin gibi her yer yeteneği olan insanlarla dolu olacak.Belki bunu artık savaşların daha zor olacağını kanıtlamak için yaptı ama ortalık çok karışacak gibi geliyor.Zaten yonkouya baya bir meyve verdi.
Dediğin gibi hemen 2. bir meyveyi yemesi hoş olmaz, eğer o yemezse kim yiyecek merak ediyorum.
 
Luffy'nin her hareketi kahkahalık, 8 yaşında ki çocukla kavga edişi çok komikti. :) Bu arada Samuraylarla ilgili bir sır perdesi de var, sakladıkları bir şey var ama nedir bilemedim


32
Tyrion'la ilgili teoriyi duymamıştım ama Jon Snowla ilgili söylenilen bence de doğru. Aegon ise bence gerçek bir targaryen, Varys ölen bir adama neden yalan söylesin ki?
Teorilerle ilgili George Martin ketum davranıyor her soruya önceden de olabilir yada olmayabilir gibi cevaplar vermişti.

Spoiler: Göster
Ejderha 3 başlı olacak diyordu, Daenerys 1.cisi olacağı kesin ama diğer 2si sizce kim olacak?
Diğer önemli soru ise Azor Ahai kim? Stannis olduğunu düşünmüyorum

33
Dikkatinizi çekmek istediğim birkaç anime ve manga var.Şöyle konuya bir baktığımda kimsenin bahsetmemiş olduğunu gördüm.
Berserk (2-3 ayda 1 çıkıyor güncele ulaşanlar sıkılabilir ) Monster, Gantz, Hunter x Hunter, D-Gray Man, Tower of God ve The Breaker ,The Breaker :New Weaves (3üde manwhadır) Historys Strongest Disciple Kenichi , Gamaran

34
Çizgi & Anime / Ynt: One Piece
« : 21 Mart 2013, 19:03:05 »
Evet bilgileri açığa çıkarmaya başladı artık , biz okuyucularda sanki Luffy'le aynı adada kalmış gibiyiz dünyadan bihaber :)

Spoiler: Göster
Daifunka_vc sanırım SAD ile oluşturdu onu.Olursa ilginç olabilir, zaten eskiden açıkladığı gibi Luffy'nin vücudu da normal değil, Gear second olayında hatırlarsınız yada İmpel Down'da organları lastikten olduğu için korunuyordu.Eğer yanlış hatırlamıyorsam.

35
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - Sohbet
« : 21 Mart 2013, 18:28:32 »
14.kitabı da okuduktan sonra maalesef bir hayalkırıklığı içindeyim.Açıkçası olmadı sonu. Daifunka_vc yazdığına katılıyorum başkasının yazdığı çok belli ediyor.Mat'in olduğu bölümleri aradım orası da bir gerçek.En güzel karakter diyebilirim, tabii ki bana göre bu söylediklerim :)
Spoiler: Göster
Herkese bir görev verilmeye çalışılmış, bu da bazı saçmalıklar ortaya çıkardı. Valere borusu olayı gibi.Ayrıca Tenekecilerin aradıkları şarkı nerede?Ben mi göremedim acaba?


@Fırtınakıran

Yerdeniz serisinin felsefi yönü ağır basıyor hatta sırf felsefi desek yeridir, hareket yada macera neredeyse yok.Zaman Çarkında ise şöyle denebilir derinliği neredeyse yok :) Sadece bazı konulardan esinlenmiş.
1.kitapsa bana göre serinin kötü kitaplarından 4.kitapla -10.kitap arası seri yükselişte sonra gelen yazarla birlikte kalitesi düşüyor.

Sayfa: 1 2 [3]