Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - yafeshan

Sayfa: 1 ... 19 20 [21]
301
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - Sohbet
« : 16 Eylül 2013, 14:07:16 »
Bir yerlerde ogrendigime gore (su an kaynagi hatirlamiyorum) Son kitap icin, buyuk cogunlugu final olmak uzere RJ sadece 150 sayfa yazili birakmis.
Brandona kizmayin, kendi serilerini okursaniz ne kadar kaliteli bir yazar oldugu anlasilabilir.

302
Bu kitabi merakla bekliyorum. Ciktigi an ebook cikarirlarsa hemen edinecegim. Ilki cok surukleyiciydi. Ne kadar kalin oldugunu hissemiyorsunuz bile. Stormligh Archive oldukca uzun bir seri olacak ve daha 2. kitabi cikiyor. Brandonun kendi sozu ile 18 ayda bir yenisini cikarmayi planliyorlar. Cok caliskan bu adam yahu.

303
Cosmere (Brandon Sanderson) / Ynt: Elantris
« : 06 Eylül 2013, 10:33:51 »
Alcatraz eglenceli bir kitap ama pek istedigimiz turde degil.

304
Zaman Çarkı / Ynt: Moiraine Damodred
« : 05 Eylül 2013, 15:11:41 »
Bu yazilar bi yerden tanidik geliyo ama :)

305
Bir bucuk sene once cevirisi bitti duzenleme yapiliyor denilen kitap nasil hala bitmemis olur. Way of Kingsden bahsediyrum tabiki. Mistbornu sormaya bile korkuorum. Hizli kitap cevirisi cikarmak icin illa birilerinin filmini mi yapmasi gerek once.

306
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - Sohbet
« : 05 Eylül 2013, 14:00:11 »

İçimde kalan bir şeyi de buraya bağlayıp söyleyeyim bari. Seride desen için 'wildcard' tadında olan yani ne yapacağı kestirilemeyen karakterler de olabiliyor. Hatta bu karakterlerden biri hikayesinin sonu bence en rezalet(!) bağlanan karakterdir bu seride. (Çok büyük hayal kırıklığına uğradım çok!)

Kim ki bu?
Spoiler: Göster
Padan Fain


Bu konuda sana kesinlikle katiliyorum. Cok buyuk bir potansiyel heba edildi, ama yazarin(brandon sanderson) sucu oldugunu sanmiyorum. Orjinal yazar tarafidnan, akibbeti hakkinda yeterli bilgi birakilmamis olabilir.

307
Cosmere (Brandon Sanderson) / Ynt: Elantris
« : 05 Eylül 2013, 12:02:52 »
Zaman carki serisini bitirme gorevinin Brandon Sanderson'a verildigini ogrendigim merak edip yazarin kitaplarini arastirmaya basladim. Bulup elantrisi okudum, hayran kaldim. Beni en cok kendine baglayan sey ozgunluk. O kadar farkli ve heyecan verici geldi ki daha cok merak ettim yazari. Mistrborn serisini bitirdim, ardindan Way of kings. Yeni cikan biri kucuk biri buyuk, emperors soul ve rithmatist de okudum bitirdim. Okumadigim bir warbreaker kaldi.

Bu yazara hayran oldum diyebilirim. Elantris turkce ciktigini gordugum anda da hemen satin aldim gerisini hasretle bekliyorum.

Brandonun tarzi sizi sasirtabilir. Her hikayesi birbirinden oldukca farklidir. Buyu sistemleri ozellikle dikkat cekici ve ozgundur. Hic bir baska fantastik seriye ve hatta birbirlerien bile benzemezler. Brandon hikaye ilerleyisinde sizi hic beklemediginiz yerlerden vurmayi cok sever. Surekli surpriz bekleyerek okusaniz bile ters kose yapacak seyler vardir. Bunlari tamamen aciklamak icin de serinin sonunu beklemez. Karakter gelisimi oldukca iyidir ayrica karakterler arasindaki catismalari ve aksiyonu havasini oldukca guzel aktarir. Film izliyor gibi hissedersiniz.

Brandon sandersonun neredeyse tum hikayeleri ayni evrende (bazen ayni dunyada) gecer. Tum bunlarin temelini anlatacak seriyi de bir gun yazmayi planlamaktadir. Oldukca caliskan ve uretken bir yazar oldugu icin takip ettiginiz serilerin devam kitaplarini cok uzun sure beklemezsiniz.

308
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - Sohbet
« : 05 Eylül 2013, 11:45:12 »
Ilk mesajimi, yine ilk mesajini atan birine cevap oalrak yaziyorum

Bu verdigin kehanetler isik tarafinin kehanetleridir. Son kitaplardan birinde karanlik tarafin kehanetlerinden bahseder. Yani kimin kazanacagi kesin degildir.
Son savasin yaklasmasi zamanlarinda dunya cok buyuk felaketlere maruz kalir, savaslar kitlik ve kargasa bunlara tuz biber olur. Tum bunlar karanlik olanin dunyayi etkileme seviyesinin artmasi yuzundendir. Tamamen serbest kalmasi yaklastikca dunyanin durumu kotulesir.

Rand illa kurtaracak diye bir sart da yok. Son kitabin finalinin nasil oldugunu tabiki anlatmak istemiyorum ama heyecanin bir an bile kesilmedigine emin olabilirsin. Hatta temposu en yuksek kitaplardan biri bu seride.

Sayfa: 1 ... 19 20 [21]