Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ugur

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30
61
Kapağı beğenmem okumaya teşvik ediyor aslında ama alma konusunda pek bir etkisi olmuyor . Yazı boyutu ne kadar küçük olursa , sayfa sayısı ve serideki kitap sayısı ne kadar çok ise benim için o kadar alınası oluyor.  Ama açıkçası kitapyurdu vb sitelerden ilgimi çeken konularda çıkmış , çıkacak  kitapları inceliyorum arka kapaklarını okuyorum , ilgimi çekiyorsa alıyorum . Yorumlara almadan bakıyorum ama kitabın konusunu beğendiysem yorumlara takılmadan alıyorum .

Kısacası arka kapak . :)

62
Tartışma Platformu / Ynt: Kitabın ilk sayfası
« : 15 Eylül 2016, 11:26:39 »
Kapağın hemen arkasindaki sayfa ile ilk sayfayi birleştirip harita basanlar var mesela . Ama dediğin kısım genelde kitap sonlarında oluyor ya , bence o alışkanlığı bozma. Güzel bir alıntı yazılabilir ilk sayfaya .

63
Duyurular / Ynt: Ana Sayfaya Giriş Hatası
« : 14 Eylül 2016, 16:52:30 »
Evet şuan düzelmiş . Mobil üzerinden giriş yapabildim :)

64
Daha önceki kitaplar için portalda bahar kataloğundakileri haber etmiştik. Tiffany Sızı'nın kapaklarının değişeceği haberini de vermiş ve eylül ayı içinde demiştik. Bunları hatırlıyor olabilir misiniz :)?

Bu haberi henüz portala taşımadık. Görünce koşarak gelip, portaldan önce burada duyurdum :)

Muhtemelen ondan dolayıdır 😄

65
Bayram şekerleri benden gelsin :)

Tudem Yayın Grubu'nun Güz Kataloğu'nda yepyeni Diskdünya kitapları ortaya çıkmış.

1. Diskdünya'da sıra Muhafızlar! Muhafızlar! ile Piramitler kitaplarında :D

2. Tiffany Sızı'nın daha önce Tudem'den çıkan 4 kitabı için yeni kapakları Güz Kataloğu'nda açıklamış.

Kaynak: http://e.issuu.com/embed.html#13786973/38555909
Ya uyku sersemliğinden ya da başka bir şeyden ben bu haberi daha önce portalda okuduğumu hatırlıyorum :D Kötü olan hata dolayısı ile portala girip haberi de hatırlayamıyorum.  Teşekkürler fırtınakıran :)

66
Güncel / Ynt: Bayram
« : 12 Eylül 2016, 11:15:33 »
Rıhtım ailesinin büyük bir kısmının bayramını kutluyorum . İyi bayramlar :)

67
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Soru Hattı
« : 12 Eylül 2016, 00:36:06 »
Ya 30 dkdır uğraşıyorum hata veriyor sürekli yüklenmedi gitti ..

Başka zaman artık . Çok bile uğraşmışsın :D

68
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Soru Hattı
« : 11 Eylül 2016, 21:42:34 »
Yöneticilere rom ısmarlanmıyor, ben buradan teşekkür etmiş olayım :). Sonuçta işimizi yapıyoruz.

Bu haritayı bölümde bir yere sabitleyebiliriz aslında. Seri yeniden basılmışken daha çok arkadaşa yardımcı olacaktır.

Çok güzel dedin. Hatta Ugur'un verdiği site ufaktan bir çevirmeyle türkçe rehber yapılsa çok daha iyi olur :)


Düzenleme: Ekleme bugün Ugur'un verdiği sitedeki fullansalon haritasının renkli halini a2 boyuta kuşe kağıda bastırdım. 8 Parça halindekini uzun uğraş sonucu baskıcıdaki arkadaş birleştirdi. Güzel oldu   :fight: :fight:

Merak ettim nasıl duruyor bir fotoğraf paylaşsana bizle 😁

69
Duyurular / Ynt: Ana Sayfaya Giriş Hatası
« : 11 Eylül 2016, 20:22:32 »
Ben de başka bir sitede problem yaşamıyorum, sorun orada zaten :( Vodafone'la uzun uzun görüştüm, internet ayarlarımı sıfırlattım vs ama bir sonuç alamadım maalesef. Sizinki de Vodafone mu?

Evet vodafone benim hattım da . :)

70
Duyurular / Ynt: Ana Sayfaya Giriş Hatası
« : 11 Eylül 2016, 20:13:54 »
Şimdi mobilden girmeyi denediğimde hata aldım . Karşıma bu sayfa çıkıyor : http://ads.hizli.mobi/reklam/reklam.php?type=hit&tur=pop&user_id=1816&refref=

Ben de üç gündür bu hatayı alıyorum. Mobilden ne zaman siteye girmeye çalışsam beni ya bu sayfaya ya da .mobi ile biten başka bir siteye (izlet.mobi, videospor.mobi vs) yönlendiriyor. Bazen de cankutpotter gibi "Trafik alınmıyor" yazan bembeyaz bir sayfa karşılıyor.

Wi-fi bağlantısında sorun yaşamıyorum. Javascript'i kaparsam yönlendirme sorunundan kurtuluyorum ama bu sefer de haberleri okuyamıyorum çünkü sadece logoyu ve üst menüyü görüyorum.

Çok sinir bozucu :/
Acaba site ile ilgili değil de bizim telefonlardaki bir virus sonucu olabilir mi bu sorun ? Pcden girip bu hata ile karşılaşan yoksa telefonlarimizda belki bir yonlendirme virusu vs olabilir . Fakat baska bir site de karsilasmadim suan böyle bir sorun ile .

( İmla icin ozur diliyorum mobilde zor oluyor :( )

71
Duyurular / Ynt: Ana Sayfaya Giriş Hatası
« : 11 Eylül 2016, 18:41:39 »
Şimdi mobilden girmeyi denediğimde hata aldım . Karşıma bu sayfa çıkıyor : http://ads.hizli.mobi/reklam/reklam.php?type=hit&tur=pop&user_id=1816&refref=

72
Duyurular / Ynt: Ana Sayfaya Giriş Hatası
« : 11 Eylül 2016, 15:04:41 »
Evde telefonum ve bilgisayarımdan wi-fi ile DNS ayarlarım değiştirilmişken girerken problem yaşamadım . Aynı şekilde dışarıda telefonumla mobil hat üzerinden bağlanırken de bir problemle karşılaşmadım ben .

73
Güncel / Ynt: kitapyurdu.com
« : 11 Eylül 2016, 15:03:11 »
Kitapyurdu sitesinin bir başlığı var mı diye araştırdım, diyecek birkaç lafım vardı. Ama İlknokta dışında bir kitap alışveriş sitesine başlık açılmadığını gördüm. Bu başlığı, site ile ilgili olumlu ve olumsuz düşüncelerimizi veya başımızdan geçen herhangi bir olayı yazmak için açtım.

Kitapyurdu en çok alışveriş yaptığım sitedir. İndirimlerini diğer sitelere göre her zaman daha iyi bulurum. 10 tl üzeri alışverişlerde kargonun 1 tl ve 30 tl üzeri alışverişlerde ise kargonun bedava olması da cezbedici. FAKAT... O paketlemeleri yok mu? :( Eğer 2 kitap alırsanız ve birisi diğerinden büyük veya ince olursa, geçmiş olsun, kitap katlı, buruşmuş veya ezilmiş olarak geliyor. Çünkü kitapları streç film ile sarıyorlar ve sarma işlemini küçük kitaba göre yapıyorlar. Ve aldığınız büyük veya ince kitap, streç film yüzünden epey zarar görüyor.  Ve 1 şey daha. Kitaplar gerçekten bakımsız olabiliyor. Aldığım çizgi romanın ortasında bıçakla yapılmışçasına kocaman bir çizik, aldığım 3 kitaptan birinin kenarlarının rahatsız edici biçimde hasarlı olması ve 1 ay önce sipariş verdiğim Amber Yıllıkları'nın sayfalarının darp edilmiş, kenarlarının soyulmuş ve sayfalarının kahve lekesiymiş gibi sararmış olması da cabası. Kitapyurdu son 4-5 aydır çok bozdu çook. :inca

Geçmiş olsun :( ...

Piyasaya henüz çıkmamış fakat hazırlanan kitapları takip ettiğim sitelerin başında geliyor . Alışveriş yaparım ama kitapları toplu olarak aldığım için genelde koli olarak geliyor , o yüzden dediğiniz sorunla karşılaşmadım ben . Kitapların içerisinde de dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım . Bunların yanında indirim oranları güzel olabiliyor yakaladınızmı .Kelepir bölümünü ziyaret etmeyen varsa , güzel kitaplar var çok ucuza .

74
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Soru Hattı
« : 09 Eylül 2016, 23:56:58 »
Ugur'a benden bir rom :D

:P bir 70 mesaj falan sonra görüşürüz o vakit . İyi forumlar  , iyi okumalar . :)

75
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Soru Hattı
« : 09 Eylül 2016, 22:26:43 »
Ejderha Mızrağı Serisiyle alakalı haritaları nerede bulabilirim ??

Buz ve Ateşin Şarkısı'nı okurken haritasız okumuyordum okuyamıyordum  :fight:

Yüksek çözünürlükte olursa A3 A2 boyutta kağıda bastırabilirim.

bu olabilir mi aradığın ?
http://members.tripod.com/rainbow_club0/taris/Dragonlance/map/

Bildiğim kadarıyla çağlar arası değişimler nedeniyle farklı haritalar varmış. İlk 3 kitabını okurken  kullanacağımız haritayı bulsam rahat rahat okuyacağım. İngilizcemde verdiğiniz sitedekileri anlıyacak kadar iyi :(

o zaman ilk iki haritayı kullanabilirsin . Zaten 2. harita yanılmıyorsam ilk 3leme ve ikinci 3lemede kahramanların takip ettiği yolları gösteriyor.Aynı sayfada yine seri boyunca geçen yerlerin detaylı haritalarıda paylaşılmış şehir haritaları vs . Onları da takip edebilirsin :)

Teşekkür ederim. Rahat rahat başlayabileceğim :)

Bendeki ilk 2 kitabın içersinde harita yok. 3.kitabın içersindekini paylaşıyorum . Diğer 2 kitap da aynı coğrafyada geçtiği için sıkıntı olmaz takip edebilirsin buradan da.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30