Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - dirock

Sayfa: 1 ... 15 16 [17]
241
Müzik / Ynt: Evanescence Fan Club
« : 10 Ocak 2008, 18:34:38 »
ayyyy bunlar çok güsel yaaaa lithium daki hali süper yaa :)
bide good enough var tabi orda süper

242
Kurgu İskelesi / Ynt: Kan Kokusu
« : 05 Ocak 2008, 23:14:13 »
Alıntı
Silkinerek kendine geliyor Faith, gözlerinde birikmiş olan yaşları siliyor yavaş yavaş ayağa kalkarken. Hep o anı tekrar yaşadığında, tekrar gördüğünde üzerine çöken hüznün ağırlığıyla zorlanıyor kalkmakta.
   Pencereye gidiyor gayri ihtiyarı eli. Silmarven’den kalan son hatıraların olduğu yere. Pencerede kuruyup yapışmış kan izlerine. Onun kanına. Onun yaşamını elliyor, eline bakıyor belki bulaşmıştır kan diye. Nafile! Yıllar geçti oraya sıçrayışından beri. Yalıyor yine de elini tadı vardır belki diye. Yok!
   Yıllar önce orada duran kasvet gitmemiş, olduğu gibi duruyor işte. Her şey tanıdık; o birikinti, pencere, duvarlar. Bir eksik var, önemli bir eksik. O yok ki! Birde eklenti var. Ondan kalan son şey. Odaya sinmiş bir koku var. Onun kokusu.
   
Kan kokusu!
en çok bu bölüm hoşuma gitti :) ::)

daha öncede okumuştum bu yazıyı ve etkilenmiştim açıkcası. :) güsel yazıosun ne diyelim.

243
Müzik / Ynt: Evanescence Fan Club
« : 05 Ocak 2008, 22:41:47 »
bende gelsem olurmu :) kendilerinin hastaları olup 24 haziran kuruçeşmeyi kaçırmayan bi kişilik olarak aranıza gelebilirmiyim acaba??? :)

Sayfa: 1 ... 15 16 [17]