Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Mashiara

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]
106
Pegasus, Gece Nöbeti ve devam kitaplarında başarılı gerçekten ama Pegasus denilince aklıma açlık oyunları,labirent gibi seriler geliyor ya da grinin elli tonu :) Hem Pegasusun elleri Mark Lawrence ve Terry Goodkind ile dolu(Özellikle Doğruluk Kılıcı serisi çıksın artık) Yine de ben de Pegasusa hayır demezdim.

107
Telif düşerse yayınlamak isteyen başka yayınevleri çıkar diye düşünüyorum. Daha önce de çok konuşulmuştu bu seri bu forumda ve İthaki ile Arkadaş(Akılçelen) Yayınevi istekli görünüyordu.Beyaz Balina rezil edecekse seriyi hiç yayınlamasa keşke.Bir kere daha hevesimiz kursağımızda kalmasın...

108
İsterseniz siz yine kampanyanızı yapın ama Malazan Book Of the Fallen serisi İthaki'ye daha önce de sorulmuştu.(soranlardan biri de bendim) O zaman şöyle bir cevap verilmişti.

''Malazan book of the fallen'' ı istiyoruz Cubor ! :D

Ya Erikson'u ben de çok istiyorum. Ama yayın hakları başka bir yayınevinde diye görünüyor. Bakalım basacaklar mı...

İthaki'yi mail bombardımanına tutmak pek işe yaramayabilir bu sebeple :(. Onun yerine yayın haklarının sahibi yayınevini deneyebilirsiniz.

4 yıldır Beyaz Balinada mıydı acaba? Yasal olarak ne kadar sürede yayınlamaları gerekiyor? Beyaz Balina Yayınları büyük hayal kırıklığı gerçekten :( İddialı serileri bu işin altından kalkamayacak yayınevleri alıyor.Bize de yasını  tutmak kalıyor...

109
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ama maalesef bir cevap veren yok.Fahrettin Bey pegasus yayınları ile ilgili soruları bile cevaplarken bunu es geçiyor :( Belki de belirsizdir durumu.Bekliyoruz...

110
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 10 Aralık 2014, 09:49:23 »
Peki Kuzgunun Gölgesi serisinin ikinci cildi?

111
Nihayet..Seriyi devam ettirecekler gibi görünüyor en azından.Ama o kapak resmen cinayet.Orjinal kapakla neden basmazlar ki.

Bu arada seri şu sitede 3. sırada. http://bestfantasybooks.com/best-fantasy-series.php

112
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Epsilon Yayınları Soru Hattı
« : 25 Kasım 2014, 13:30:33 »
İblis  Döngüsünün üçüncü kitabı ile ilgili bir gelişme var mı? En son nisan ayında sorulmuş ve yaklaşık bir sene sonra yayınlanabilir şeklinde cevaplanmış..En azından çevrilip çevrilmeyeceği hakkında birşey söyleyebilir misiniz?

113
Güzel bir ilk kitaptı.Kralların yolu,sissoylu ve locke lamora'nın yalanlarını peş peşe okudum ama şimdi okuacak kitap kalmadı.İkinci kitaplar ne zaman çıkıyor :))))

114
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Şarkısı - Anthony Ryan
« : 20 Mayıs 2014, 16:36:42 »
Yerdenizi okumadım ama evet rüzgarın adına benziyor. Farkı bilim yada ilim değil savaşmayı öğreniyorlar..

115
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Şarkısı - Anthony Ryan
« : 20 Mayıs 2014, 13:39:29 »
Hikaye güzel anlatım fena değil ama bazı hatalar var kitapta çeviriden mi kaynaklanıyor yoksa orjinali mi böyle bilmiyorum..

116
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Şarkısı Raflarda!
« : 12 Mayıs 2014, 11:02:23 »
İthakiden bitmiş ve daha uzun serileri çevirmesini de bekliyoruz.Zaman çarkıyla bizi buna alıştırdılar :) tabi ki bu kitabı da heyecanla bekliyoruz..

117
O da ilgi çekici bir seri ama onun da devamı gelmez.Yine hevesimiz kursağımızda kalır.Nisan 2013'te yayınlanmış ve ikinci cildi yok.

118
Güzel fikir.İnşallah başarılı olur...

119
Gerçekten güzel bir ilk kitaptı.Hak ettiği ilgiyi göremedi maalesef(bu sitede bile).Okuyacak iyi fantastik seri arayanlar için önemli bir alternatifti.Yayın evi sağolsun sorulara cevap bile vermiyor.Umarım devamı gelir. Bu arada serinin orjinal kapak tasarımları harika...

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]