Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Mashiara

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8
16
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 21 Kasım 2017, 13:33:19 »
İlknoktada %35 indirim varmış.Eksiği olanlar için güzel fırsat
https://www.ilknokta.com/index.php?p=Products&wrt_id=31761&sort_type=rel-desc&prpm%5Bpub%5D%5B1698%5D=1698

17
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 17 Kasım 2017, 11:18:54 »
Fuar fotoğraflarında Vaiz afişi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Ne zaman satışa çıkacak acaba?

18
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 07 Kasım 2017, 19:57:25 »
Bence sürpriz bilim kurgu. Ben "Çelik Mağaralar" bekliyorum :D

Neredeyse yaklaşmışsın :D umarım o da gelir.

Bence zaten fuar sürprizi Vakıf değil çünkü ifade şuydu sürprizle ilgili "Daha hiçbir yerde duyurulmamış joker bir kitabımız var. " ;)

20
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 06 Kasım 2017, 11:46:13 »
Sürpriz kitabı herkes merak ediyor.Beklentiyi yükselttiniz galiba İrbis Bey :)) bu arada Dune Tanrı İmparatoru ekim ayında satışa çıktı ne ara tükendi. Bütün sitelerde satışta görünüyor.

22
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Pegasus Yayınları Soru Hattı
« : 18 Ağustos 2017, 08:49:04 »
Peki Doğruluk Kılıcı bu hızla mı basılmaya devam edecek.Uzun bir seri, hiç değilse senede 2 kitap basılsa biz okurlar için güzel olurdu.

23
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 18 Ağustos 2017, 08:46:11 »
Kayıp  rıhtımda şimdi okuduğum, bir inceleme üzerine bu soruyu soruyorum, Maymun ve Öz kitabını yeniden basacak mısınız?

Basacağız.

Çok güzel haberler veriyorsunuz..

24
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 09 Ağustos 2017, 19:25:20 »
Merakla bekliyoruz.Barut üçlemesinin 2. kitabını aldım üçün çıkmasını bekliyorum.Kuzgunun gölgesi de bu ay sonlanacak(bu seri biraz uzadı sanki). Patrick Rothfuss, Brandon Sanderson isimlerini ben de bir önceki mesajda Abercrombie ile yanyana yazmıştım, sonra sildim konu uzamasın diye ama görüşünüze katılıyorum.Sanderson'ı ithakiden okuyamamak hep üzmüştür beni. Ayrıca Peter V. Brett de okumaktan heyecan duyduğum yazarlardandır.Evet The Wheel of Time Companion kitabını sormuştum çalışmanız olmamasına üzüldüm.Önümüzde ki yıllarda okuyabiliriz umarım.
 Açıkcası yeni serilerle ilgili yazdıklarınız beni heyecanlandırdı.En azından barut üçlemei ayarında seriler okumak ümidiyle yine maaşlar İthakiye gidecek anlaşılan.

25
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 09 Ağustos 2017, 16:04:55 »
Merhaba, zamanında Artemis Yayınları tarafından üçlemenin 2 kitabı çevrilen ve şuan tükenmiş olan Joe Abercrombie - The First Law serisinin yayın haklarını alma şansınız var mı? Seriyi çeviren yayın evine hiç bir şekilde ulaşamadıgım için çareyi başka yayın evlerine sormakta buldum. Hem yarım bir seriyi okumak istemedigimden hem de baskısı tükendiğinden. Türkiye'de yanlıș kapak ve yetersiz reklamdan dolayı tutmadığını düşünüyorum. Çünkü çok çok merak ettiğim ve yurt dışında oldukça popüler bir seri Kadim Kanunlar. (Goodreads'te ilk kitabın 100,873 ratingi de var.)

Aynı şekilde yarım kalan Brent Weeks'in Night Angel serisi, Mark Lawrence'ın The Broken Empire veya Mühendislik Üçlemesi - K. J. Parker

Ayrca umarım "Malazan Book of the Fallen, Lightbringer, Codex Alera, The Book of the New Sun, The Riyria Revelations, Redwall, The Last Unicorn, Chronicle o the Unhewn Throne, Avalon(Marion Zimmer Bradley), Robin Hobb'un Tawny Man-Liveship Traders serileri, Damar, The Shadow Campaigns, The Once and Future King, Vlad Taltos, The Prince of Nothing, The Black Company, Tigana, Memory, Sorrow, and Thorn, The Coldfire Trilogy" gibi bir popüler hatta aralarından en iyi fantastik serilerden sayılan epik fantastik ve fantastik serilerden çevirmeyi düşundükleriniz vardır.
Fazla uzun oldu kusuruma bakmayın, yeter ki önerilerimi dikkate alın.


İrbisin foruma ilgisi ve soruları cevapsız bırakmaması sebebiyle bugünlerde Abercrombie ve Weeks ile ilgili ben de aynı soruları sormayı düşünüyordum.Görünce şaşırdım. HuJouren yazdıklarına +1 diyorum:) ayrıca ben yayınevine güvenmesemde Kadim Kanunların ilk iki kitabını alıp okumuştum ve Abercrombie'nin bütün kitaplarını okumak isterim. İthaki yayımlarsa eğer seriye yeniden başlar bütün kitaplarını da alırım(Sandman de yaptığım gibi). Brent Weeks ve Steven Erikson da çok merak ettiğim yazarlar.
 Ben bir de Zaman Çarkı dünyası ile ilgili geçtiğimiz yıl çıkan kitap ile ilgili bir çalışmanız var mı öğrenmek isterim.
 

26
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Yemini - Brian McClellan
« : 26 Ocak 2017, 10:49:50 »
Dün akşam başladım ben de. Güzel ve merak uyandırıcı bir şekilde başladı.Vahşi batı atmosferinde bir fantastik kurgu hikayesi nasıl olur diye uzun zamandır hayal eder yazsalar da okusak derdim. Bu hikayede ise 18. yüzyıl avrupası ve Fransız ihtilali atmosferi var okuduğum kadarıyla. Yafeshan da daha bilgilendirici bir yorum yazmış. Güzel olmuş güzel :))

27
Bu başlığa mitin yorum yazdığını görünce seri ile ilgili bir gelişme olduğuna dair oluşan umut ve mesajı okuduktan sonraki hayal kırıklığı :(

28
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 12 Aralık 2016, 13:33:44 »
Kuzgunun Gölgesi 3. Kitap(muhtemelen "Ateş Kraliçesi") gelecek mi? Tahmini bir tarih verebiliyor musunuz?

Sayfa değişmiş gündemde tutmak adına bende sorayım.Kule efendisi yayımlanalı tam 1 sene olmuş. Son kitabı ne zaman okuyabileceğiz?

29
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Şarkısı - Anthony Ryan
« : 12 Aralık 2016, 13:28:09 »
Frezmanın görüşlerine katılıyorum.Birinci kitap kadar olmasa da ikinci kitabı da keyif alarak okudum.Yalnız not alarak okumadığım için örnek veremeyeceğim ama her iki kitapta da nişanlar ile ilgili karışıklıklar vardı. Sorun çeviriden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama okurken beni rahatsız etmişti. Son kitabı da çıkar çıkmaz okumak istiyorum.

30
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gölgelerin Yolu - Brent Weeks
« : 28 Kasım 2016, 17:11:50 »
Peki ya kitabın adını yanlış çevirmeleri -_-? Abercrombie'nin kitabı için diyorum.


Ah ah içimde yaradır hala. Aynı zamanda orjinal kapakların yerine tercih edilen kapaklar. Ama ben yinede çıkan kitapları aldım ve okudum pişman değilim. Devamını okuyamadığım için mutsuzum. Brent Weeks için aynı şey olmasını istemedim. Bat Artemis bat...

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8