Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - yuno44907

Sayfa: [1]
1
Güncel / KomedyShow
« : 25 Temmuz 2009, 10:52:19 »
www.youtube.com/user/komedyshow
18 yaşında olan bu manyaklar her türlü absürt video yapmaktadırlar. Animasyon işine de girdiler. En iyi çalışmaları Hayri Pıtır, Pokemon serileridir. Başka iyiler de var fakat onlar seri değil.

2
Oyunlar / FlatOut2
« : 22 Temmuz 2009, 20:01:33 »
Hiç bir fizik kuralına uyulmayan, arabaların 10 ton olduğu ve hasar almadığı NFS serisinden daha iyidir sanırım. Arabanın parçalanmadığı oyun araba oyunu değildir abi. FlatOut2, NFS'den çok daha zordur. Ufacık bir taşa takılıp 12 takla atmanız mümkün (zorlarsan mümkün olur). Yani bir taş yüzünden birinci iken 5'leri filan görebilirsiniz.
Benim gameplay videolarım vimeo'da ve youtube'da mevcut. www.youtube.com/user/yuno44907
Vimeo linkini google'da arayın bevv.
Canyon'lu video proplay ile, CTR'li video oyunun eğlencesi ile ilgili. Belki daha kaliteli bir video daha yaparım. Acamiydim o zamanlar. Düşük kalite Guilty Gear ve Conquest videolarında yok.

3
Oyunlar / Genarals
« : 22 Temmuz 2009, 20:00:15 »
Diğer strateji oyunları gibi çok gerçek dışı güç orantısı yok oyunda. Genelde ordusu kalabalık olan yeniyor savaşı. Binalar zor yıkılıyor. Savunma binaları çok aşırı güçlü değil. Yani oyunda savunmak da kolay saldırmak da. Ayrıca oyun diğerlerine göre gerçekci. Bundan dengeli bir strateji oyunu var mı?

4
Oyunlar / Gunz MMOTPS
« : 22 Temmuz 2009, 19:58:54 »
Her türlü aksiyonun yapılabildiği oyun. Düz duvara kılıçla tırmanabiliyoruz, duvarda koşabiliyoruz, duvardan duvara zıplayabiliyoruz, kılıçla samuraylar gibi hızlı hareket ediyoruz, silahla max payne gibi süzülüyoruz, fazla abartırsak uçabiliriz hatta.

Bunu da Koreliler yaptı. Eski bir oyun. ijji serverında ki aşmış premium itemler yüzünden oyunu bıraktım. Düzgün bir server olsa yeniden başlarım. Oyunda tek başınıza üç kişiyi öldürebilirsiniz. Yani o kadar güzel oyun ve o kadar zor.

5
Oyunlar / Crash Bash
« : 22 Temmuz 2009, 19:54:38 »
PSone oyunu. Oyunun grafikleri playstation'a göre çok iyi. Zaten serinin Bandicoot 2'den sonra çıkan tüm oyunlarında öyle. Bu oyun beşinci Crash oyunu ve PSX'e çıkan son Crash. Oyun pek çok dil desteğine sahip. Sanırım 6 dil destekliyordu oyun. Biz komikliğine ispanyolca oynardık XD. Bunları oynayarak öğrendi bir nesil ingilizceyi T-T. Ben bu oyunu tamamen bitirmiştim. Tüm bölümler açıktı. Swamp fox'u oynamış adamız yani. En son açılan barut ile varil patlatma oyunuydu ama galiba. Bu oyunu tamamen bitirmiş olmamla edebiyette bile gurur duyacağım. Belki de bunu benden başka başaran olmamıştır. İnternette bulamadım bu son açılan bölümlerin resmini mesela. Bu oyunu bitirmek 4 yılımı almıştır. Defalarca denedim. Defalarca farklı karakterlerle baştan başladım. Bazı mallar ona çocuk oyunu diyebilir ama onu çocuk oyunundan ayıran hiç bir çocuğun biteremeyeceği kadar zor olmasıdır. Oyun ile ilgili her türlü yardımı ederim. 4 kişilik oynanabilen bir party oyunudur. Çeşitli saçma, absürt, komik yarışmalarda yarışırsınız.

Pinball, Tank, Kafa yarmaca, Kutup ayısı güreşi, Balon patlatmaca, Dinazor sırtında futbol, Araba yarışı, En çok yer boyamaca gibi oyunları bünyesinde barındırır.

ePSXe emulatörü bulup ayarlayabilirseniz, bir de oyunu indirirseniz bilgisayarda oynarsınız. PS'ye çıkmış en iyi oyunlardandır.

6
Çizgi & Anime / Monster Rancher/Farm animeleri ve PS oyunları
« : 22 Temmuz 2009, 19:46:07 »
Pokemon, digimon benzeri bir şey bu ama çok daha karanlık bir havası var. MOO adında bir diktatörün Dünya'yı ele geçirip insanları köleleştirme planları vardır. Pek çok monster'ı köleleştirip bu uğurda zorla savaştırır. Binlerce insanın katilidir bu açgözlü yaratık. İnsanlar ise büyük bir savaştan yeni çıkmış ve tüm teknolojilerini kaybetmişlerdir. Kimse MOOya karşı koyamaz. Sadece yedi tane aptal cesaretine sahip savaşçı MOO ile savaşmaya cesaret edebilir. Bu o yedi aptalın hikayesi.

Monsterların pokemonlardan farkları
Pokemonlar ölmez, monsterlar çok kolay ölür. Pokemon konuşamaz, monsterlar konuşur. Pokemonlar salaktır, bazı monsterlar insanlardan çok daha zeki olabilir. Pokemonlar ölümcül değildir, monsterlarsa çok ölümcüldür. Pokemonlar gelişir, monsterlar büyür ve güçlenir. En güçlü monster en güçsüzünden milyon kat güçlü olabilir.

Monster Rancher'ın oyunları ve animeleri pokemondan daha iyidir. 2 GBA, 2 PSX, 4 tane de PS2 oyunu filan vardır Monster Rancher'ın.

Monster Rancher 2 (PSX)
En iyi psx oyunudur. Oyunda 50 tür hayvan var. 250 tane melez tür var. 3 boyutlu. Bu hayvanların psikolojileri falan var. Bir hayvanda en çok 24 teknik olabilir. 6 teknikli hayvanlar da vardır. 6 attribute vardır, bunlar: Ski=hit, Spd=felee ve güzel eşya bulma ihtimali, pow=güç, int=zeka, lif=dayanıklılık(güce zayıf), def=savunma (zekaya zayıf).

İşte pokemon gibi hayvan kapıştırmaca ama bu çok daha iyi ve karmaşık. Bunun animesi de pokemondan güzel.

youtube da videoları var.

Serinin en son altıncı oyunu olan EVO çıktı. PS3'e çıkmış sanırım. Monster Rancher her yönü ile pokemon'dan iyi.

7
Kurgu İskelesi / God's plaything
« : 16 Temmuz 2009, 21:08:16 »
Tanışma
Okurken dinleyiniz.
Rammstein-Du riechst so gut

Rüzgâr yavaşça, terlemiş bedenimi okşuyordu. Her şey çok yumuşaktı. Yumuşak olan bendim. Bedenimin bu yapısını çok seviyordum. Güneş gözüme doğunca istemsizce, rahat uykumdan uyandım. Burnuma bir kelebek kondu, pembe kanatlı bir kelebek. Ben üfleyince kaçtı. Sonra bir daha kondu. O sivri ayakları burnumu kaşındırıyordu. Üfledim tekrar uçsun diye ama tekrar kondu. Bu durum çok sinir bozucuydu. Kaşınan burnum hapşurmama neden oldu. Kelebek yeniden kondu. Onu incitmemek için ona dokunmuyordum. Kelebekler çok kolay incinir çünkü ama onun verdiği rahatsızlık dayanılmazdı. Bana işkence ediyordu. Ben ise o incinmesin diye karşı koymuyordum. Ne kadar iyiydim, fazla iyi. Lanet kelebek hala ayaklarını burnuma burnuma saplıyordu.

Sonra o geldi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dişi kokusu alıyorum!! Dişi kokusu alıyorum!! Uzun zamandır böyle güzel kokan bir dişiye sahip olmamıştım. O bir insan!!! O benim olmalı. Onu istiyorum. Evet gerçekten istiyorum onu!

Ve bir anda üstüme atladı. . . . . . . . . . . . .

Yerde yüz üstü yatmıştım. O ise sırtıma çıkmış, kollarımı yakalamış, uluyordu. Kendimi o an çok zayıf his ettim. Gerçekten o an çok fena zevke gelmiştim. Sonra ona böyle kolay teslim olmanın çok yanlış olduğuna karar verdim. Ellerimle gizlice bir büyü yaptım ve avucumun içinden çıkan beyaz ışık patlamasa ile havaya fırlamasını sağlayarak kurtuldum.

Arkamı döndüğümde nihayet göz göze gelebildik. 2 metre boyunda, mavi renkli tüyleri olan bir kurtadamdı o. Demin sırtımdan nasıl atabildiğime şaşıyordum. Sonra gözlerini ovuşturduğunu fark ettim. Çok dalgınım. . . Sanırım gözünden vurmuştum onu ve o acıyla üstümden zıplamıştı. Şimdi salak salak çırpınıyordu. Gözlerini ovuyordu. Bir dakika, ağlıyor muydu o? O an ondan tiksinmiştim. Bu kâinatta kurtadamlardan erkek yaratık yoktu. Erkekler ağlamazdı. Bu 2 metre boyunda ki herif ağlıyordu. Sinirlendim. Bu yaratık beni kızdırıyordu. Ondan nefret ettim. Yüzüne tükürmek istedim. Bedenine şişler batırmak istedim.

“Hey geri zekâlı! Neden ağlıyorsun?” dedim. Öfkeli olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım. “Çok acıyor! Gözlerimi mahvettin. O güzel bedenini bir daha göremeyeceğim.” dedi ve daha şiddetli ağlamaya başladı. Bunun üzerine oradan acele ile uzaklaştım. Gittiğimi görünce “Dur, nereye?” dedi endişe ile. “Senin gibilerle işim olmaz zavallı şey.” dedim. Onu tamamen ezmiştim. “Lütfen gitme” dedi yalvararak. Sonra ağlamaya başladı. O artık benim kölemdi. Ona her istediğimi yaptırabilirdim. Bütün bunların nedeni 16 yaşında genç bir kız olmamdı. Eğer sırtıma çıktığında güçlü bedeninden etkilenip teslim olsaydım şimdi ben onun kölesiydim. İşte bu yüzden kızlar erkeklerden üstün seni zavallı, ağlak yaratık.

Nedense sonra ayağa kalktı. “Neden ağlıyorum ki ben? Issız bir ormandayız ve etraftaki en çekici erkek benim. Ayrıca senden kuvvetliyim. İstediğim zaman sana sahip olabilirim.” dedi kendine güvenen, sinir bozucu bir ses tonuyla. Gerçekten çok haklıydı. Endişemi belli etmedim ve “Hı!” diyerek burnumu havaya diktim. Bunları umursamıyormuş gibi gözükmeye çalışıyordum. Ona sırtımı dönmüş yoluma devam ediyordum.

O ise beni çok bunalttığını ve rahatsız ettiğini düşünmüş olacak ki “Ben avlanmaya gidiyorum. Kendine dikkat et. Yunaris’de her an her şey olabilir ve tüm yaratıklar sürü halinde yaşar.” dedi ve gitti. Onun yokluğu varlığından daha kötüydü. Yalnızlık sıkıcıydı. Sanırım kendini özletmek için gitmişti.

8
Genel Kültür / Yuno Society
« : 13 Temmuz 2009, 04:04:33 »
Bir society kurmak istiyorum. Şartlar şu:
1 utancınız ve gururunuz olmayacak. Bunlar bencil duygulardır.
2 kimseyi engellemeyeceksiniz, silmeyeceksiniz.
3 küfürlere sinirlenmeyeceksiniz. Sinirlenip salakça küfürler savurmayacaksınız.
4 grup üyelerine yardım edeceksiniz.
5 hiç bir şey gizlemeseniz yani sırrınız olmasa iyi olur. Eğer sırlarınız varsa bunu gruptakilere de anlatmayın.
6 kendi mutluluğunuz bir insanın mutluluğudur; bu nedenle diğerlerinin mutluluğunu kendinizinkinden çok önemseyiniz.
7 kimseden saygı beklemeyin. Saygısızlıkları umursamayın. Saygı gereksizdir.
8 grup içindeki yardımlaşma maddi olmamalı.
9 asla bencil olmayın. Bu grup bencil Dünya'ya karşı bir direniştir. Bir gün bütün Dünya olup bencilliği yok edeceğiz. İşte bu ütopyadır.
10 kimseyi küçümsemeyin.
11 mümkün olmadığını sandığımız pek çok şeyin mümkün olduğunu hatırlayın.
12 her konuda bütün ihtimalleri göz önüne alıp ona göre davranın.
13 rahat olun.

9
Düşler Limanı / Sıkılıyorum
« : 12 Temmuz 2009, 03:13:46 »
12 Temmuz 2009 Pazar 00:59
Bu ne uzun bir dakika? Beynim dumura uğramışken, ruhum hiç sayılmanın verdiği üzüntü ile donakalırken sırtıma vuran serin yaz rüzgârı beni hasta ediyordu. Anneme defalarca kapıyı kapatmasını söylemiştim, cam ile kapı arasında esen rüzgâra sinirlenip pencereyi hiddetle çarptım. Bütün bunlar ben bunları yazarken oluyordu.

Ne yazıyordum ben? Neden yazıyordum? Çünkü bunu istedim. Mavi Kurt Ruhu’nun da berbat olacağını baştan biliyordum. En genç mavi kurt 80 yaşından yaşlıdır ve en yaşlısı 1500’den yaşlı yani kişilikleri, felsefeleri oturmuştur. Onlar asla beklenmedik davranışlarda bulunmazlar. Kısacası Mavi Kurt Ruhu’ndan hikâye olmazdı. Karakterler çok sıkıcıydı. Senaryo belliydi ve her şey metafizik, fantastik, bilimkurgu olmasına rağmen çok mantıklı ve gerçekti.

O halde yeni bir hikâye yazmalıydım. Mavi Kurt Ruhu’na ara vermeliydim. Ve işte bu yazıyı yazmaya başladım. Halen yazıyorum. Daha çook devamı var bu yazının. Mavi Kurt Ruhu’nu neden yazmıştım? Çünkü yazmak istedim. Okurların kölesi olmadım. Tamamen kendim için yazdım ama biliyorsunuz, okunmayan yazı yoktur ve insanların hepsi bencildir. Sadece bazıları kurtadamların hayvani içgüdülerini kontrol altına alması gibi bu lanete direnir. Sonuç olarak kimse bu lanet hikayeyi benim için okumadı. Hikayeyi takip eden son kişilerde kayıprıhtım ve türkfanfiction’da eş zamanlı olarak okumayı bıraktılar. Micheal?! adlı bölümden sonra oldu bu. Artık bana şans vermediler. Sürekli belki ileride düzelir diyorlardı. Aslında onlara bu yalanı ben söyledim. Bencilim, siz de öyle. Bunu bastırmaya çalışıyorum ama olmuyor.

Hiç bir şey zevk vermiyor. Sadece acı veren ve vermeyen şeyler var. Ne berbat bir şey hissedebilmek. Kolaylıkla mutlu olanlar umursamıyorlar. Onların ruhları uyuşuk. Kafaları güzel. Anlık zevklerin derdindeler. Basit insanlara basit mutluluklar. Ne kadar karmaşıksanız mutluluk o kadar karmaşık oluyor. Mutluluk sizde çünkü. O sizin bir durumunuz. O sizin yarattığınız bir şey. Bu yazı giderek amaçsızlaştı. Tamamen bilinçaltımın kontrolündeyim. Canım sıkıldıkça paragraf bırakıyorum. En iyisi burada bitirmek.

Ben iyi bir yazarım sadece iyi yazmak istemedim. İstersem daha iyi hikâyeler yazabilirim ama bu bana Mavi Kurt Ruhu’nu yazmak kadar zevk vermez. Yine de mecburen bunu yapacağım. IQ’mun 140 olduğunu da söyleyeyim öylesine. Maksat mallık olsun. Yüksek IQ büyük bir sorun.

10
Oyunlar / Duel Masters (kart oyunu)
« : 29 Haziran 2009, 06:04:18 »
Destede 40 kart var. 5 tane ne olduğunu bilmediğimiz kart kalkanımız olacak. İlk oynuyorsak 5, son oynuyorsak 6 kart çekcez (oyun 2 kişilik oynanır normalde). Her el bir kartı manaya koyabiliriz.

Mana nedir?
Her kartın isminin yanında bir sayı yazar. O kadar manamız olmadan o kartı kullanamayız. Örneğin 6 manan var. Bir tane 3 manalık ve üç tane 1 manalık kart kullanabilirsin. Manalarını kullandığında sonraki el tekrar 6 manan olur.

Büyü kartları genelde kullanılınca çöpe gider. Canavarlar ise bir el sonra saldırabilir. Saldırmamış canavara saldırılamaz. Bunlar dışında kartta yazan şeyler uygulanır.

Amaç rakibin 5 kalkanını kırıp son bir vuruşla oyunu bitirmektir. Bunu rakip sana yapmadan önce yapmalısın. Kırılan kalkan, kalkan tetiğiyse mana gerektirmeden hemen oyuna girer ve sıra sahibine gelince saldırabilir, büyü kartıysa o an devreye girer. Kırılan kalkan, kalkan tetiği değilse sahibinin eline gider.

Kullanılmış, öldürülmüş kartlar sahibinin mezarına gider. Her el bitimi desteden rastgele bir kart çekebilirsiniz. Rakip sizin sadece mezardaki, manadaki kartlarınızı bilebilir. Kalkanlarınızı siz bile bilemezsiniz.

Card Database
http://www.wizards.com/duelmasters/dmdb.asp
Full spoiler view kullanın ve isimlere tıklayıp resimlere bakın.

Online oyun. Kuralları çok iyi bilmek zorundasınız.
http://www.kaijudoportal.com/online/
GBA/VBA linki. Zamanla öğrenirsiniz oyunu.
http://www.romulation.net/downloads/search/NDS/
Oraya Duel Masters yazcan tabi çıkcak.

Unuttuğum bir kural var. Yeşil bir kartı kullanırken kullanılan manalardan en az biri yeşil olacak yoksa o kartı kullanamazsın. Çift renkli kartlar iki manaya birden geçer fakat bir el sonra mana olarak kullanılabilir. Çift renkli kartları kullanırken de sarı kırmızıysa ya sarı ya kırmızı bir mana olarak kullanmak zorundasın. Anlamadıysan GBA oyununu oyna anlarsın zamanla.

11
Tartışma Platformu / Bıktım artık orklardan!!
« : 25 Haziran 2009, 02:40:13 »
Tolkien'den nefret ediyorum. Yüzüklerin Efendisi'nin orta çağda geçen savaşlardan pek farkı yok. Daha fantastik, daha gerçek dışı, daha ilginç şeyler istiyorum. 3 metrelik kurtadamlar, görünmezlik gibi büyüler yapabilen vampirler, 5 metrelik koçlar, harpyler, androidlerle filan dolu bir hayal dünyası istiyorum.
Dikkat: Çok resim var.
[spoiler]








Bunların hepsini bir bilimkurgunun içinde istiyorum. Bıktım medieval'lardan bee. Bana ne orklarla elflerin savaşından. Zaten geçmişte insanlar yapmış benzer savaşları. Fantazi mi bu şimdi?

12
Oyunlar / Exteel MMOTPS
« : 22 Haziran 2009, 04:57:22 »


Exteel koreliler tarafından yapılmış bir MultiMassiveOnlineThirdPersonShooter'dır. İyi oyuncular en çok oyun oynayan ve en iyi oyunları yapan milletin kore olduğunu bilir. Oyun aynı Gunz ve S4 gibi. Bu oyunda uçabilirsiniz, süzülebilirsiniz, kıçınızdan roket atabilirsiniz ama duvarda yürüyemezsiniz. Tam bir taktik oyunu ve hiç lag yok.

Video'yu izlemeden yorum yapmayınız.
http://video.google.com/videoplay?docid=-6810196430092344165&ei=E-M-SuXxOqDk2wK7y6SaCg&q=exteel

13
Şişedeki Mısralar / yarım kalan şiirlerim
« : 05 Haziran 2009, 21:46:03 »
Herkes kendi için varsa eğer,
var olmak neye değer?
Herkes için herkes hiç
ve belki her şey bir o kadar boş
Haydi durma, ağla ve koş
Kimse umursamaz
Hayat bir o kadar hoş

Seni umursamayanlar
Onlar da umursanmazlar
Herkes aslında yalnız
Sadece umursamıyorlar

Sevgi kalmadı sevgi!
Umrunda değil mutluluğun.
Def ol git sadece,
fark ettirmiyor yokluğun.

Seni senden sevgili sevmezler
Bunu bilir ama yalnız olduklarını kabul etmezler
Bir gün en sevilenler ihanet eder
O gün bile anlaşılmaz gerçekler

Bazen öldürmek isterler
Bunu ister ama insan olmadıklarını kabul etmezler
Bu acı bile ölmeme yeter
ama onlar bununla yetinmezler

14
Dipsiz Konak / RPyonias
« : 03 Haziran 2009, 23:27:04 »
Kendim bir sistem yaptım. Bu sistemin pek iyi bir setting ve senaryosu yok. Bu sistem çeşitli evrenleri birbiri ile ilişkilendirmeye yarıyor. Tek kusuru bu sistemin dövüşmekten başka bir halta yaramaması.

Yani bu sistemi kullanarak Naruto karakterlerini Bleach karakterleri ile dövüştürebiliriz. Sistemde her türlü dövüş tekniği yapmak mümkün. Bu teknikler genelde güç harcıyor. Mana yerine güç kullandım oyun türkçe olsun diye.
Sistem ile yaptığım örnek Bleach karakterleri:
Ichigo Kurosaki 100 Çarpmalı sistem
Sal=800=4000=3000-5000(yüzlük zar, katı saldırı)
Vur=500
Sıy=1000
Can=1500=15000
İyl=1500
Güç=1200=12000
Din=1000
Zırh=0

Kara hızı=1000=1333
Hava hızı=500
Deniz hızı=0

Görüş mesafesi=1000=2000

Zayıflıklar
Hepsi 10

Teknikler
Oldman Zangetsu
10el boyunca vur, sıy, sal %200 artar. 3000 güç harcar.

Tensa Zangetsu
5el boyunca vur, sıy, hız %600 artar. 6000 güç harcar.

Getsuga Tensho
1 elliğine sal, vur, hız %100 düşer. Sonraki el, %3000 saldırı ve %200(2) vur ile 40 kare uzağa saldırır. 120 karelik bir alanda etkilidir. Uzaklaştıkça vur %5 azalır. 9700 güç harcar.

Vizard
5el boyunca sal, vur %900 artar. 6000

Yorgunluk
Gücü 3000'ın altına indiğinde din dışında her şeyi %50 düşer. Din ise %400 artar.

Kenpachi Zaraki 100 Çarpmalı sistem
Sal=2000=10000=0-20000(yüzlük zar, katı saldırı)
Vur=500
Sıy=500
Can=1500=15000
İyl=1000
Güç=500=5000
Din=500
Zırh=2250=4500

Kara hızı=500=666
Hava hızı=250
Deniz hızı=0

Görüş mesafesi=500=1000

Zayıflıklar
Hepsi 10

Teknikler
Ultimate Reiatsu
Herkesin 1elliğine her şeyi 0 olur. Sonraki 5el boyunca Zaraki dışında Zaraki'ye 10 kare yakın olan herkesin her şeyi %75 düşer. Bunun karşılığında Zaraki'yi görmek 10 kat kolaylaşır. 2500 güç harcar.

Hayvanlık
5el boyunca sal %600 artar. 2000 güç harcar.

Bu sistem ile bir oyun oynamak istermisiniz?
Endişelenmeyin, size daha detaylı bilgi vereceğim.

15
Kurgu İskelesi / +18 Mavi Kurt Ruhu +18
« : 03 Haziran 2009, 21:24:20 »
Hikaye hakkında Mavi Kurtların Geçmişi
Mavi kurtların gezegeni olan yunois'i SAM'liler tarafından işgal edildi. Pek çok kurt öldürüldü. Öldürülemeyenler zayıflatıldıktan sonra Dünya'ya fırlatıldı. Bunlardan biri MasterMind'di. MasterMind diğer kurtları toplarsa yunois'i geri alabileceğini düşünüyordu. Duygu yoğunluğundan kaynaklanan göz yaşlarıyla vakit kaybetmeden çalışmaya başladı. O duygulardan nefret ederdi. Duygular zayıflıktı. En son 8 yaşındayken ağlamıştı. Ve şimdi lanetler yağdırarak ağlarken şu 4 kelimeyi tekrarlıyordu, "İntikam. Ben onlardan zekiyim."

Mavi kurtlar belli bir aşamadan sonra yok edilemez oluyorlardı. Onlar zayıflatılıp Dünya'ya atılanlardı. Zayıflatılmak ruhlarından bir parçayı söküp alıyordu. Onların ruhu iyileşebilirdi ama ruhları parçalandığında hafızalarını da kaybediyorlardı. İleriki bölümlerde ölümsüz bir mavi kurdun ölümsüzlüğünü daha iyi anlatacağım, şimdi gizemli kalması daha iyi.

Mavi kurtların Dünya'da bulunması zayıf insanlara çok zarar veriyor ve Dünya'daki güç dengesini mahvediyordu. MasterMind'in yunois'e geri dönmek istemesinin bir nedeni de buydu. Şimdi hafızasını kaybetmiş ve belki de kendisinden daha güçlü olan mavi kurtları bir araya getirmeye çabalayacak ve muhtemelen başarısız olacaktı.

Sayfa: [1]