Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - yuno44907

Sayfa: 1 ... 7 8 [9]
121
Kurgu İskelesi / Ynt: Vampire
« : 03 Haziran 2009, 23:08:59 »
Evet, evet=P
Ara vermiş. Mayıstan beri yok.

122
Kurgu İskelesi / Ynt: Vampire
« : 03 Haziran 2009, 23:00:32 »
Senin kitapların basılır. Ben yazsaydım biraz daha kısa ve duygusuz olurdu. Daha felsefi yazılarını bekliyorum.

123
Haklısın ama hiç göl filan yok MKR'de. Okyanus var=P Komik bir şeyler yada şiir yazarım.

Korsan da yok=P

Sen hiç orjinal CD gördünmü Nurcan? Gördünmü hı?=P

124
Tartışma Platformu / Ynt: Yaratma Girişimleri
« : 03 Haziran 2009, 22:36:12 »
XDXDXDXDWinbot kanatlı robot. Et, metal, ruhtan oluşur.

Çünkü benim büyüklerime saygım var. Herkese bu oyunları ve animeleri öğretmek istiyorum. Başka bir nedeni yok pek. Ayrıca kendi karakterlerimi başka evrenlere sokup her şeyi mahv etmeye bayılırım.

125
Tartışma Platformu / Ynt: Yaratma Girişimleri
« : 03 Haziran 2009, 22:21:25 »
Paylaşıyorum zaten. Sen beni tanıyorsun sanırım.
yonias evreninde şunlar olduğu gibi alınmıştır;
MonsterRancher, DragonBall, Claymore, ElfenLied, Hellsing, BloodyRoar, King of Fighters, Mark of the Wolves, Guilty Gear,
Ayrıca mavi kurtlar görünüş olarak WereGarurumon modifiyesi.

Yaratılan şeyler;
Kurtadamlar, vampirler, elementaller, ejderler, elfarklar, demonidler, glaciuslar, spirotlar, winbotlar, çeşitli böcekler, çeşitli mitolojik ırklar, biyolojik ve elektronik teknoloji ile geliştirilmiş binbir çeşit yaratık.

126
Katılmayacağım. MKR'den başka bir şey yazmam. O uzun bir roman.

127
Tartışma Platformu / Ynt: Yaratma Girişimleri
« : 03 Haziran 2009, 22:04:41 »
Ben roman olarak Mavi Kurt Ruhu yazıyorum. İlgi görmediği için pek yazmıyorum.
Bu evrenin RP sistemini de yaptım. RPyonias.

Her şey kafamda tamam. Ama kimsenin umrunda değil. Lanet olsun, çok büyük acı çekiyorum.
Karakterlerim hazır. Hepsini çok seviyorum. Gezegenler, ırklar hazır. Pek çok evrenden alıntı yaptım çünkü pek çok esere çok büyük saygı duyuyorum. Her şey hazır. Her şey güzel. Ama umursayan yok.

Evren yaratmak için bolca anime izledim ve oyun oynadım. O duyguları kavramaya çalıştım. Vegeta'ya güç veren ne? Vegeta neler yapınca yorulup zayıf düşüyor? Vegeta'nın saldırıları ne kadar etkili? Gibi sorularla DB evrenini kavradım mesela.

128
Kurgu İskelesi / +18 Mavi Kurt Ruhu +18
« : 03 Haziran 2009, 21:24:20 »
Hikaye hakkında Mavi Kurtların Geçmişi
Mavi kurtların gezegeni olan yunois'i SAM'liler tarafından işgal edildi. Pek çok kurt öldürüldü. Öldürülemeyenler zayıflatıldıktan sonra Dünya'ya fırlatıldı. Bunlardan biri MasterMind'di. MasterMind diğer kurtları toplarsa yunois'i geri alabileceğini düşünüyordu. Duygu yoğunluğundan kaynaklanan göz yaşlarıyla vakit kaybetmeden çalışmaya başladı. O duygulardan nefret ederdi. Duygular zayıflıktı. En son 8 yaşındayken ağlamıştı. Ve şimdi lanetler yağdırarak ağlarken şu 4 kelimeyi tekrarlıyordu, "İntikam. Ben onlardan zekiyim."

Mavi kurtlar belli bir aşamadan sonra yok edilemez oluyorlardı. Onlar zayıflatılıp Dünya'ya atılanlardı. Zayıflatılmak ruhlarından bir parçayı söküp alıyordu. Onların ruhu iyileşebilirdi ama ruhları parçalandığında hafızalarını da kaybediyorlardı. İleriki bölümlerde ölümsüz bir mavi kurdun ölümsüzlüğünü daha iyi anlatacağım, şimdi gizemli kalması daha iyi.

Mavi kurtların Dünya'da bulunması zayıf insanlara çok zarar veriyor ve Dünya'daki güç dengesini mahvediyordu. MasterMind'in yunois'e geri dönmek istemesinin bir nedeni de buydu. Şimdi hafızasını kaybetmiş ve belki de kendisinden daha güçlü olan mavi kurtları bir araya getirmeye çabalayacak ve muhtemelen başarısız olacaktı.

Sayfa: 1 ... 7 8 [9]