Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - irbis

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12
151
@irbis Zaman Çarkı 11. Cilt: Düş Hançeri bu aralar basılacak mı?

Zaman Çarkı'nın baskısı tükenen ciltleri sırasıyla yeni baskıya girecek. O yüzden ilk olarak 2. cilt basılıyor şu an. Devamında kalan ciltler de basılacak, yalnız çok kesin bir tarih vermem şu an mümkün değil. Birkaç ay içerisinde basılacak ama.

Ek olarak Enginlik Serisi de elbette devam edecek. Niye devam etmesin ki? Hazırlıklar devam ediyor. Hacimli kitaplar. Ha deyince çıkartamıyoruz maalesef.

152
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 10 Nisan 2017, 10:41:06 »
Flood!

İthaki kitapları D&R'da %50 indirimli. Hem de yeni çıkanlardan Goblin Kral, Yedikuleli Mansur gibi kitaplar da var. Fuarı beklemeye hiç gerek yok :D

http://www.dr.com.tr/Yayinevi/ithaki-yayinlari/s=5119#/page=1/sort=discount,desc/categoryid=0/parentId=0/price=-1,-1

Emre, sen görme u_u

Gördüm bile!

Şaka bir yana, biz de D&R'ın 10 TL kampanyasını karıştırıyoruz şu an. Lanark'ı bu fiyatta bulmak çok büyük nimet. Yumulun.

153
Zaman Çarkı'nın ikinci kitabı büyük avı ne zaman tekrar basacaksınız?

Bu ay içerisinde dağıtımı yapılacak.

154
http://kayiprihtim.com/haberler/oduller/2017-hugo-odulleri-adaylari-aciklandi/ haberinde The View From the Cheap Seat'in telif haklarının İthaki'de olduğundan bahsedildi. Bu roman veya Norse Mythology hakkında çalışmalarınız var mı?

İkisi de şu an çeviri aşamasında.

155
Jules Verne'nin  aşağıdaki kitaplarının baskısı bitmiş. Yeniden basılacaklar mı?

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah-1
Denizler Altında Yirmi Bin Fersah-2
Doktor Ox'un Deneyi
Dünyanın Merkezine Seyahat
Dünya'nın Ucundaki Fener
İnatçı Keraban- 2
On Beş Yaşında Bir Kaptan- 1

Basılacaklar.

156
Merhaba bu barut büyücüsü üçlemesinin 2. kitabını basacak mısınız?

Nisan ayında basacağız.

157
Kim Stanley Robinson'ın müthiş zor kitabını (2312) bizlerle buluşturmuşken, çevirisi o derece zor olmayan ve hatta bilimkurgu da olmayan eseri The Years of Rice and Salt'u düşünür müsünüz? Böyle reenkarnasyonlu, azıcık fantastikli, bol Budizmli, Timurlu falan :3

The Years of Rice and Salt yerine Mars üçlemesiyle geleceğiz öncesinde. Ama daha zamanı var.

158
Bir İzmir'li olarak kitap fuarında süprizlerle karşılaşacakmıyız ? En azından bi spoiler verseniz .

Spoiler: Göster
Karşılaşacaksınız.

159
Pazartesi Cumartesiden Başlar bu ay veya önümüzdeki ay yeniden baskıya gidecek mi?

Girecek. Tüyap İzmir'e tam setle gireceğiz. Yani en geç nisan ortasında dağıtımı yapılır.

160
PKD şu anki durumda mümkün değil maalesef.

Uzun Dünya'yı sormuşlar ben de Ara Dünya'nın devamı gelecek mi diye sorayım?
Ayrıca Kuzgunun Gölgesi ve Centilmen Piç serilerinin başlangıç ve ara kitaplarını da yayınlayacak mısınız?

Ara Dünya'nın devam kitapları gelecek. Kuzgunun Gölgesi ve Centilmen Piç serilerinin başlangıç ve ara kitapları diye bir şey yok maalesef. Onlar 20-30 sayfalık öyküler sadece. Şimdilik o konuda bir çalışmamız yok.

Resimli Hobbit, Tehlikeli Diyardan Öyküler ve Roverandom ve baskısı tükenen Neil Gaiman kitapları tekrar basılacak mı? Sigurd ve Gudrun Efsanesi hakkında planlarınız var mı?
 Biraz fazla oldu kusura bakmayın :)

Resimli Hobbit tekrar basılacak. Roverandom basıldı. Tehlikeli Diyardan Öyküler ile Sigurd ile Gudrun Efsanesi konusunda şimdilik bir programımız yok. Neil Gaiman'ın eksikleri tamamlanacak. Üzerine yepyenileri gelecek hatta.

e-kitap olarak neden yayinlamiyorsunuz? yasal bir takim sorunlar mi var?

E-kitap konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Büyük bir kataloğumuz olduğu için e-kitaba dönüştürülmesi de ayrı bir süreç. Yasal süreçte ayrı bir sorun var mı, emin değilim ama.




161
Ejderha Mızrağı'nın devam kitapları ne zaman gelir acaba? Bir de Avalon'un Sisleri serisine yeniden basım yapılır mı?

Ejderha Mızrağı için henüz kesin bir tarih koymadık fakat şu an Ruhdöveni ve Silah Kardeşliği hazırlanıyor, sırada bu ikisi var.

Avalon'un Sisleri'ni tekrar yayımlamayı şu an düşünmüyoruz.

Enazından bu yıl içinde basılma ihtimali var mı peki?

Elbette, bu yıl birçok Ejderha Mızrağı ve Drizzt kitabı yayımlayacağız.

Sanıyorum ki 1984 gibi başka yayınevlerinin bastığı bilimkurgu klasiklerini (en azından uzun bir süre) seride görmemiz mümkün değil fakat sizin bastığınız Biz, Fahrenheit 451 gibi kitapları seriye dahil ederek tekrar basmayı düşünüyor musunuz?

Halihazırda kataloğumuzda bulunan kitaplardan bilimkurgu klasikleri dizimize taşımayı plandığımız kitaplar var. Fakat bu konuda daha fazla bir şey söylemem mümkün değil.

162
Merhabalar,Yaşlı Adamın Savaşı serisi 5 ve 6 programınızda bulunuyormu? Hatta daha geniş sorayım Scalzi varmı? :D

Scalzi'ye devam. Şüpheniz olmasın.


Arkadaşlar, spesifik olarak sorduğunuz seri ve kitaplar hakkında olumlu ya da olumsuz olarak kesin konuşmak istemiyorum. Bu, hem ilerideki sürprizlerimizi bozmamak hem de şimdilik plan aşamasında ise, ileride sizi hayal kırıklığına uğratmamak adına verdiğimiz bir karar. O yüzden kimi sorulara cevap vermemeyi tercih ediyorum.

Baskısı tükenmiş kitaplardan kimilerinin kesinlikle yeni baskısı olacak. Fakat Ben, Efsane! bunlardan biri olmayacak.

Kendi adıma konuşuyorum, The Traitor Baru Cormorant en merak ettiğim fantazi kitaplarından biri benim de. Henüz okumaya fırsatım olmadı.

Arthur C. Clarke'ın kitaplarının devamını bu sene göreceksiniz. İki adet devam kitabı çıkartabilir miyiz, henüz karar vermedik. Fakat 2010 kesinlikle bu yıl yayımlanacak. Tek ciltte toplama da tüm kitaplar tekil olarak piyasaya sürülmeden önce yapılmayacak bir iş. O yüzden bunu konuşmak için fazlasıyla erken.

163
Ejderha Mızrağı'nın devam kitapları ne zaman gelir acaba? Bir de Avalon'un Sisleri serisine yeniden basım yapılır mı?

Ejderha Mızrağı için henüz kesin bir tarih koymadık fakat şu an Ruhdöveni ve Silah Kardeşliği hazırlanıyor, sırada bu ikisi var.

Avalon'un Sisleri'ni tekrar yayımlamayı şu an düşünmüyoruz.

164
Cevabının olumsuz olacağını bile bile soruyorum , biraz daha iç geçireyim kendi kendime . Gedik Savaşlarının sonunu göremeyeceğiz değil mi ? Teşekkürler şimdiden .

Maalesef. En azından şimdilik bu konuda bir çalışmamız olduğunu söyleyemeyeceğim.

165
Biz Gayet İyiyiz ve Kül Dağı'ndaki Kütüphane gibi böyle tek romanlık, ama insanı "o da neydi öyle?!" dedirten başka romanlar da görecek miyiz :)? Çünkü lütfen görelim <3 Şu gözler, şu zihin, özgün ve bir o kadar tuhaf konulara bir hayli aç.

Göreceksiniz. Birtakım kitaplarımız var bizi çok heyecanlandıran. Yaz aylarından itibaren bol sürprizli bir yayın programımız olacak. Bildiğiniz gibi Gölün Dibindeki Ev çıktı en son. İrili ufaklı bol bol kitap gelecek.

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12