Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - réalta

Sayfa: 1 [2]
16
Sinema / Ynt: Deadpool (2016)
« : 15 Şubat 2016, 14:17:34 »
Olması gerektiği gibi bir Deadpool filmiydi, son zamanlarda bir filmi izlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.

17
Tartışma Platformu / Ynt: Fantastik Kitap Tavsiyesi ?
« : 15 Şubat 2016, 14:02:09 »
Ejderha Mızrağı'na devam etmeni öneririm :)

18
Hayatımın nasıl geçtiğini özetlemişsin :) Bir kitap okumaktayken bir diğerine heves ediyorum, ona da atlıyorum. İkisini aynı anda okumaya başlıyorum. Sonra çorba oluyor, biri bitiyor diğeri kalıyor... Zor, çok zor :D

19
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 13 Şubat 2016, 16:31:34 »
Arkadaşlar bende Kabalcı baskısı olmasına rağmen İthaki'den çıkan yeni baskıyı almayı düşünüyorum. Özellikle puntonun büyük olması ve kapak tasarımı beni fazlasıyla cezbetti :D  Ama fiyatı azıcık yüksek mi ne :blink Tavsiye eder misiniz?

20
Drizzt Efsanesi serisi
Harry Potter'ın yeni kapakları
Yüzüklerin Efendisi serisi
Perg Efsaneleri
Silo
Yürüyen Kentler serisi
Rüzgarın Adı
Ve yeni keşfim olan Eolin Destanı kapakları da çok hoşuma gitti :blink


21
Öncelikle herkese cevapları için teşekkür ederim.  :aww Wattpad'de yayınlamayı düşünmüştüm fakat oradaki hikayelere kısa kısa göz gezdirdikten sonra malum ortamdan dolayı bu fikirden vazgeçmiştim. Başka internet üzerinde yayınlayabileceğim sitelere dair de pek bilgim yok açıkçası. Ne yazık ki Türkiye'de tanıdık olmadıkça isteklerini başarabilmen çok zor, bu bir kez daha yüzümüze vuruluyor gibi.

22
Tartışma Platformu / Eserin bitişi ve yayınlanması...
« : 09 Ocak 2016, 18:47:14 »
Merhaba arkadaşlar! Görüşlerinize ihtiyacım var :blink Her şey Ejderha Mızrağı serisini ortaokulda okumamla başladı ve ardından seriler birbirlerini takip etti. Sonra bir bakmışım ki ben de kendi hikayelerimi yazar olmuşum. Yaklaşık altı yıldır amatörce hikayeler yazıyorum. Sonunda bir kitabı yazmayı bitirebildim ve son düzenlemelerini yapmaktayım. Fakat bundan sonraki aşama hakkında pek bir bilgim yok açıkçası. Çevremde fantastik türünde okuyan yakınlarım da pek bulunmadığı için dilediğim gibi eleştiri de alamıyorum. Ama yine de kendimce düzenlemeleri bitirdikten sonra kitabımı yayınlatmak istiyorum. Kitap tamamen bittikten sonra ne gibi bir yol izlemeliyim? Kültür bakanlığı ve noterden tescillemek gerekir mi?

23
Tartışma Platformu / Ynt: Fantastik Kitap Önerisi...
« : 08 Ocak 2016, 19:47:07 »
En son Brandon Sanderson'dan Sissoylu serisinin ilk kitabı olan Son İmparatorluk'u okudum ve kesinlikle tavsiye ederim.

24
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 06 Mart 2015, 22:04:59 »
Yarın bir gün yazdıklarım tanıdıklarım tarafından okunduğunda bana deli gözüyle bakmalarından korkuyorum  :blink

25
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 06 Mart 2015, 20:28:15 »
Amorphis - Silent Waters

26
Thomas Bergensen, Two Steps From Hell'den herhangi bir parça  :)

27
Otobüste, işte, evde. Nerede olursa olsun gözlerimi kapatmam ve kendimi dünyadan soyutlamam yeterli oluyor. O an dinlenilen müziğin bile etkisi büyük. Görüntüler sahne sahne beliriyor zaten aklımda. Onları toparlamak da bana düşüyor. Bir bakmışım baş karakter ben oluvermişim, gözlerimi bambaşka bir yerde açıvermişim. Kafa yordukça aklına gelen konu da şekilleniyor tabi. Bazen yazmaya başlamadan önce kafamda kurduklarımı kağıda dökerim,planlarım, karakterleri analiz ederim, bazense buna ihtiyaç duymadan başlarım. Yazmaya başlayınca gerisi kendiliğinden akar zaten. Akla gelen konuların hayran olduğun, sevdiğin kitaplar ve filmlerden esinlenilmesi kadar da doğal bir şey yok bence.

Sayfa: 1 [2]