Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - tetsuo

Sayfa: 1 2 [3]
31
Bu seriden sadece Majora's Mask'i oynayabilmiştim. O da N64 emulatörleri sağolsun. Amazon'da bahsedilen kitapla karşılaşmış ama seriyle tam bir alakam olmadığı için almamıştım. Fakat bu son oyun harika görünüyor. Link'in modellemesi çok hoşuma gitti.

32
Hayatı boyunca çizgi filmini bile tam olarak izlememiş tanıdıklarım bu haberi duyduktan sonra şoka girmişti. Yani öyle bir efsane ki artık bu dörtlü, birisinin öleceği düşünülemez.

33
Referans olarak belli bir Akira göndermesi var. Onun dışında kaçırdıklarım olabilir. Eğlenceli bir video olmuş .)

34
Neredeyse 1 sene ara verdikten sonra son 1 haftada yarıda bıraktığım serilerden Naruto'yu tamamladım, One Piece'de de güncele geldim. Son bir gündür de Bleach'e devam etmeye başladım. Şu an 107'deyim, hiç animesini izlemeden mangasına başladığım için baya bir yolum var günceli yakalamak için. Ama sayılar su gibi gidiyor. Bunda Tite Kubo'nun çokça eleştirilen 'boş sayfa'larınında etkisi var. Diğer serilerin aksine bir sayfada dakikalarca kalmak zorunda olmadan ilerleyebiliyorum. Hala devam etmekte olduğum seriler:

D.Gray-man 61
Drifters 10  (Hellsing'in manga-kası tarafından üretilen bir seri)
Hajime no Ippo 471 (sanırım gerçek anlamda hikayesini en sevdiğim seri)
Hunter x Hunter 63 ( baya okumam gereken sayı var ama malum hiatus mevzusundan dolayı yakalamakta zorlanacağımı sanmıyorum .) )
One Punch-Man 7
Shaman King 139 (bir nevi inat oldu, bitirmekten başka yolu yok)
Shamo 93 (okuduklarım arasında en uçlarda gezen seride bu. 98 yılından beridir devam eden seri geçtiğimiz ocak ayında bitmiş ben bu uzun sürelik aradayken)
Sun-ken Rock 8

ayrıca Akira ve Berserk'de okuduklarım arasında ama onlara uzun bir süre dokunamayacağım. Bunlardan sonra okumayı düşündüğüm seriler:

Bakuman
All You Need Is Kill
Haikyuu!! (geçtiğimiz senenin en çok satan 3. mangası ve bir voleybol mangası bakalım nasılmış )
SKET Dance
Gintama
Yu Yu Hakusho
Attack on Titan
ve Naoki Urasawa'nın mangaları

35
Harry Potter / Ynt: Ölüm Lanetinin Kullanım Şartları
« : 29 Mart 2015, 00:05:07 »
Okuyalı yıllar olduğu için tam olarak hatırlamıyorum yanlışım varsa düzeltiniz ama 'yaralı kafa' da normal şartlarda orjininde Slytherin üyesi değil miydi? en azından şapka ilk olarak o binayı düşündü.

36
ingiliz edebiyatı okuyan birisi olarak bir sınıf arkadaşımla şimdiden girmiş olduğum bir tartışmayı anımsattı başlık .) şimdilik bu dursun. mesajları okuduktan sonra bir bakarım.

37
Hahaha :D Gönlün satılmamasından yanaysa doğru fiyat ama belli olmaz belkide sadece elrici satarsın :)

Bakalım neler olacak elric konusunda tam bir muamma şu an :)

Bu arada elimde çok sayıda ingilizce manga var konuya eklemedim belki konsept dışı olabilir diye siteyle alakalı tam bilmediğim için. ilgilenen arkadaşlar olursa ulaşabilir onları da uygun fiyata vereceğim

mümkünse manga serilerini yazabilir misiniz? resimlerden biraz seçebildim.

Sayfa: 1 2 [3]