Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Kitap Adam

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı evreni ve hayran kurgu
« : 02 Haziran 2016, 00:29:12 »
Spoiler: Göster
Ben açıkçası alternatif son tadında, Son Savaş'ta daha heyecanlı, daha epik, kehanetlerin bize vadettiğine daha yakın bir Rand-Shai'tan mücadelesi okumayı çok isterim. :fight:

32
Herkes yıldızlar karması istiyor, ben de dahil elbette. Ama kaliteli bir iş çıkaracaklarsa hem efektler, hem hikayenin doğası gereği ciddi maliyet olacak. Bırakalım oyunculardan biraz kıssınlar. Yapımcılara da yazık :)

33
Düşler Limanı / Ynt: Yağmur
« : 28 Mayıs 2016, 12:46:21 »
Yorumunuz için çok teşekkürler. O geçişleri italik yazarak yapmaya çalıştım. Benim de kararsız kaldığım bir şeydi aslında.

34
Güncel / Ynt: Bayram
« : 19 Mayıs 2016, 00:51:45 »
Bayramımız kutlu olsun.

35
Sonunda umudu kesip İngilizce okumaya başladım Dresden'i. Şiddetle tavsiye ediyorum. Butcher gayet kolay okunur bir dille yazıyor, nasıl olduğunu anlamadan akıp gitti 6. kitap. Seriyi tam iyice güzelleşmeye başladığı yerde bırakmış zaten İthaki. Okuyabilirseniz kesinlikle okuyun.

İlk 5 kitabı okuyan biri olarak, seri eğer 6. kitapta güzelleşmeye başlamışsa, vay ki ne vay :)

36
Düşler Limanı / Ynt: Yağmur
« : 15 Mayıs 2016, 03:08:51 »
Olumlu düşünceleriniz için çok teşekkürler. Samimi bulmanıza çok sevindim.

37
O bölümler burada kullanılmamış. Ayrıca orada da değişmiş şimdi, ki böylesi daha şık olmuş.

38
Kazananları tebrik ederim. Ama bir tebrik de Kayıp Rıhtım'a. Sonucun açıklanmasıyla ilgili yapılan duyuruda, diğer sitedeki arkadaşların yarışmaya katılanların emeklerine karşı olan hafif alaycı tavrını kullanmadan, bir metin hazırladıkları için.

39
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - TV Dizisi
« : 01 Mayıs 2016, 07:34:23 »
Bir bu Zaman Çarkı'nın dizisini, bir de Metal Gear Solid'in filmini dünya gözüyle izlemezsem gözüm açık gidecekti.

Umarım güzel bir iş çıkartırlar.

40
Güncel / Ynt: Bayram
« : 23 Nisan 2016, 03:21:39 »
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun. Nice coşkulu ve Atatürk'lü bayramlara...

41
Aynı şeyi düşünmüşüz. Orijinal ismi ilk gördüğümde bu şekilde çevrilmez diye düşünmüştüm ben de. Sonra, böyle olduğunu görünce de şaşırmıştım. Yayınevi son anda herhangi bir yanlış anlaşılmaya fırsat vermemek için ismi değiştirebilir belki. :)

42
Televizyon / Ynt: The Walking Dead
« : 05 Nisan 2016, 19:12:54 »


Spoiler: Göster
 Gözünden oku yiyen doktor değil Abraham normalde ama yapımcıların işi belli olmuyor dediğiniz gibi. Vali de Rick'in kolunu kesecekti kesmedi belki Negan keser. Daryl normalde çizgiromanlarda hiç yok o da ölebilir. Eugene gitti büyük ihtimalle...


Spoiler: Göster
 Bu çok zorlama bir yorum gibi görünebilir ama Negan son repliğinde yani nefes alabilirsiniz, ağlayabilrsiniz, göz kırpabilirsiniz falan derken hem sağına hem soluna bakarak söylüyordu sözlerini. Seçtiği kişinin (eğer Glenn değilse ki o da en sağdaydı evet :) ) ortalarda bir yerde olduğu izlenimi verdi bana. Eugene grubun en solunda olduğu için pek sanmıyorum. Sahne çekilirken, bu konunun çok merak edilip tartışılacağını bildikleri için bu tarz detaylar katmış olabilirler diye düşünüyorum. Ya da tamamen hayal gücümün eseri de olabilir bu. :)

43
Televizyon / Ynt: The Walking Dead
« : 05 Nisan 2016, 16:04:46 »
"Arkası Yarın" mantığı kaldı mı hala dedirtti bana. İlk 45 dakikası sıkıcı, son 15 dakikası güzeldi. Negan efsane olmuş (diziye yeniden heyecan katar, çok da seveni olur) ancak onun dışında son derece yavan ve seyirciye saygı duymayan bir şekilde bitirdiler sezon finalini.

Spoiler: Göster
 Glenn'in ölmesi doğal sonuç, eğer orijinale bağlı kalacaklarsa. Yok illaki bir sürpriz kasacağız diyorlarsa ki diyorlar genelde, benim tahminim Abraham. Onun ölüm şeklini başka bir yan karaktere uygulamışlardı. Glenn'inkini de Abraham'a uygulayabilirler bence.

44
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 02 Nisan 2016, 00:13:36 »
Arada bir, sevdiğim yönetmenlerin yeni film projesi var mı diye imdb’ye bakarım. Dün itibariyle o gezintim esnasında, sitenin arama motoruna, yazmak daha kolayıma geldiği için Wachowski yerine Matrix yazdım. Oradan da yönetmen sayfasına geçeceğim hesapta. Sayfada yanlış bir şeyler vardı. Yönetmenlerin adlarından biri aşina gelmedi. Resme de bakınca, kendi kendimi kınadım. O kadar sevdiğim yönetmeni bile tanımıyormuşum diye. Çünkü ben birini erkek biliyordum. Ama yine de bir şeyler tam oturmamıştı kafamda.(brothers? :) )

Bugün ciddi ciddi kafamı kurcaladı resmen, ya ben top sakallı bir Andy’yi çok net hatırlıyorum diye. Ama imdb’ye de güvenim sonsuzmuş demek ki, pek kurcalayamamıştım o anda. Sonra (yaklaşık 2 saat önce) öğrendim ki, kadın olmuş kendisi. Asıl bilmediğim şey ise; kardeşi de aynı şekilde cinsiyet değiştirmiş. Hem de yıllar evvel. Jeton resmen yeni düştü; bir “Larry Wachowski“ kabak gibi yazıyordu filmlerin sonunda. Ve önceki yılların birinde “aaa Wachowski’lerden biri kadınmış, ben iki erkek kardeş sanıyordum” şaşırmasını yaşadığımı, hayal meyal hatırladım.

Sonuç olarak ben bunu bilmiyordum (fark etmemiştim), ha bilince başım göğe ermedi, ama yani elli defa Matrix üçlemesi, ek olarak da diğer filmlerini çıktığı gibi izleyen biri olarak bu cahilliğim için kendime bir yuh çektim.

Bu vesileyle kendilerine de selam olsun, yeni projelerini merakla bekliyoruz :) .(Jupiter Ascending gibi olacaksa beklemiyoruz tabii.)

45
Merhanalar efendim locke lamoranın yalanları kitabının serisinin ( Gentleman Bastard )  3. kitabı  The Republic of Thieves  Türçe olarak raflarda ne zaman yerini alacak  acaba



En erken nisan sonu demişti mit (İhsan Tatari). En doğru bilgi odur, kendisi de bu serinin mutfağında çünkü. :)

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10