Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Belgarath

Sayfa: [1]
1
Çok marjinal olmadıkça sıkıntı olmuyor. Mesela Gorky en sevdiğim yazarlardan biridir ama Le Guin'i okurken açıkça zorlandığımı hissediyorum. Tabi bunun sebebi eserlerine ideolojisini fazlasıyla sokması, hatta eserlerine ideoloji karıştırmaktan ziyade ideolojisine edebiyat karıştırıyor da diyebiliriz.

2
Kendi şubesinde indirim yapan kitapçılar dışında interneti tercih ediyorum. Öğrenci olduğum halde kitaba verdiğim parayı hiçbir zaman dert etmem fakat bazen çoklu alımlarda fiyat yüzlerce lirayı bulabiliyor. Yine de biraz da romantik bir yaklaşımla eşit fiyatlar olduğunda kitapçıdan almak çok daha güzel bir duygu. Ne zaman Kadıköy'e uğrasam İş Kültür'den 3-4 kitap alırım. Tabi bunda kitabı görerek seçmenin ve en az hasarlı kitapları seçebilmenin de olumlu bir etkisi var. Örneğin İdefix'ten şu ana kadar yüzlerce alışveriş yapmışımdır ama yırtık, lekeli, kıvrılmış kitap gelmediği bir zaman olmadı. Hatta bir keresinde London'ın Beyaz Diş kitabı kutuya ikiye katlanarak konmuştu. Yine de her şeye rağmen internetin kitapçılara oranla geri çevrilemez fiyatları var. Açıkçası kitapçıların cebinden ziyade kendi cebimi düşünmek zorundayım.

3
Tartışma Platformu / Ynt: Favori Fantastik Kitabınız?
« : 18 Mayıs 2015, 00:18:47 »
Tabi ki Orta Dünya evreni ama o da fantezi okuyucusu olmanın şehadeti gibi bir şey. O yüzden Belgariad ve Malloreon serileri diyebiliriz sanırım.

Sayfa: [1]