Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kara

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16
Televizyon / Ynt: The Expanse (Enginlik Serisi)
« : 09 Şubat 2017, 12:27:06 »
İkinci sezon başladı şu an 2. bölüm yayınlandı meraklısına duyurulur.

17
Sinema / Ynt: Arrival (2016)
« : 18 Ocak 2017, 12:20:37 »
 Arrival son yıllarda seyrettiğim iyi bilimkurgulardan biri,duygusal anlamda çok çarpıcı sahneleri var, bu türün meraklılarına öneriyorum .

18
Başarılar diliyorum ve bol satışlar.Emeğinizin karşılığını umarım alırsınız,çizimler,haritalar hatta savaş haritaları ,okuma listeme ekledim.

19
Yıldız Savaşları / Ynt: Carrie Fisher Aramızdan Ayrıldı
« : 29 Aralık 2016, 17:05:44 »
 Eski serinin ikinci filmini sinemada seyretmiş nesildenim,bilimkurguya ,uzaya merakım Yıldız Savaşları'yla başladı duyunca çok üzüldüm, Prenses Leia güç seninle olsun.

Not:Blues Brothers'tada hatırı sayılır bir rolü vardır meraklısına.

20
Yazım hataları felan deyince ahali, satın almama rağmen okuma listesinin en altına atmıştım,ikinci kitabı satın almak için yetişemedim fuara bir gün arayla kaçırdım,başlayıp bitirmek şart oldu.

21
Sinema / Ynt: Spectral
« : 22 Aralık 2016, 18:51:51 »
 Olayları bilimle açıklama yolunu kullanmaları iyiydi soluksuz seyrettim,efektler,konu,teknik bazı ayrıntılar,oyunculuk kalitesi  seyredilebilir kılıyor ve önemlisi de film çok akıcıydı seyrederken şu sahneyi kaçırmıyayım deyip sık sık durdurdum,Bence iyi bir bilimkurgu filmiydi sinemada da gösterilirmiş.

22
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 16 Aralık 2016, 18:40:03 »
Scalzi'nin Son Koloni adlı kitabını yeniden basma ihtimaliniz varmıdır,teşekkürler.

23
 2. kitaba geçemedim serinin tamamı okuma listemde,Scalzi'nin Kırmızı Üniformalılar'dan sonra okuduğum ikinci kitabı Yaşlı Adamın Savaşı'ydı fakat daha okurken burada yazanlara bakıp yine yarım kalmış bir seri daha demiş ilk kitabı almama rağmen kitaplığımda öyle bana bakmıştı ,bir sene sonra elime alıp 3 günde bitirmem ve beni hikayeye ki daha ilk kitap ,bağlaması kolay oldu,Bilimkurguda beni kilitleyen  anlatılan evrene öncelikle inanmam ve o evreninin içinde benim yerim,Yaşlı Adamın savaşında bunu yakaladım,aynı şey mesela Enginlik Serisi içinde geçerli(3. kitap kitaplıkta beni bekliyor)umarım serinin yan kitaplarıda çevrilir.

24
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: 2312 - Kim Stanley Robinson
« : 19 Kasım 2016, 22:00:10 »
Evet bende tükenmiş olduğunu görünce şaşırdım bakma sebebimde fuarda aldığım fiyatı karşılaştırmaktı oysa(devir hesap devri efendim) valla Sayın İhsan bey sattırdı kitabı:-)

25
Liman Kütüphanesi / Ynt: Fuar Raporum :)
« : 16 Kasım 2016, 18:38:01 »
 Maalesef Kudret biraz geç geldi,bir gün arayla kaçırdım,dün oradaydım İthakiden alelacele 3 kitap alıp çıktım,
1-Abandon Geçiti
2-2312
3-Ben Robot(Rozet için teşekkürler İthaki)

 Silo'nun ikinci kitabını bir kez daha aldım Monokl'dan yani Vardiya'yı(okumadım bu arada nedendir bilmem ilk kitabı çok beğendim o yeraltındaki yaşamı hissetmiştim oysa vakitsizlikten 2. sırada ilk 2312 sonra vardiya ..) arkadaşa hediye etmek için,sever öyle karanlık dünyaları,sonra işlerimin yoğunluğu dolayısıyla veda ettim fuara.Keşke İthaki bilim-kurgu yada fantastik eserlerden birinin ses getirecek bir yazarını getirseydi fuara belki daha hevesli olurduk.
 Fuar haftaiçi olmasına rağmen kalabalıktı (çoğunlukla okullar kendi imkanları ile çocukları getirmiş anlaşılıyor)alışveriş yapanlar felan gerçekten hoşuma gitti gelecek neslin bu ilgisi ,bunu büyüdüklerinde de devam ettirmeleri dileğiyle.

26
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: 2312 - Kim Stanley Robinson
« : 15 Kasım 2016, 18:54:40 »
Fuardan temin ettim bugün okuma sırasının en üst basamağına dahil ettim.

27
Ben fuara geleceklerdenim sayıyı tutturmanız adına hatırlatayım dedim.

28
 Her sene fuarı son günü gezme geleneğim bu senede bozulmayacak buluşmak dileğiyle.

29
 Belki sürpriz yapar Türkiye'ye gelir dedim hazır fuarda yaklaştırmışken fakat şu ortamda pek sıcak bakmazlar herhalde,olsun ilgisine ben kendi adıma teşekkür ederim kitabı satın alma listeme ekliyorum,elinden geleni yapan Hanımlara ve Beylere Fantastik sever bir Türk okuru olarak teşekkür ederim.

30
 Kitabın sayfa sayısı keşke 1000 olsa Kızıl Mars'tan sonra okuyabileceğim diğer piyasada zor bulunan Kim Stanley Robinson kitaplarını saymazsak,ikinci kitap olacak,okuma listeme ekledim,fuarda temin etmeyi düşünüyorum.İhsan bey elinize sağlık şimdiden.İthaki Kızıl Mars ve devamını bekliyorum...

Sayfa: 1 [2] 3 4 5