Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kara

Sayfa: 1 2 [3] 4 5
31
Oyunlar / Ynt: Müzikleriyle Hatırlanan Oyunlar
« : 21 Ekim 2016, 17:55:25 »
The Last Ninja 8 bitin efsanesi.

32
Televizyon / Ynt: Westworld
« : 21 Ekim 2016, 17:09:00 »
Bide 80 'lerde seyrettiğim zaman kafama takılan soruları bilseniz,devir Commodere 64 devri bildiğiniz ya da bilmediğiniz gibi teyp kasetiyle bilgisayara oyun yüklüyoduk ve [spoiler]o robot kovboylar bir türlü ölmüyor her defasında tamir edilip yeniden çölde düellolara devam etmeleri sağlandığı gibi finalde de yaratıcılarına programlarının çökmesi sonucu bir nevi isyan ediyor vuramadıkları insanları artık öldürebiliyorlardı,hey gidi 80 ler ,adı çok geçti bu remake dizinin bulup seyredeceğiz artık.

34
 Her konuya el atan medya ,kitap okunmayınca toplumun ne hale düştüğünü anlatsın ... ama yok onlardan biri ya anlatamaz.

35
"Okusaydınız iyiydi.", olur be :D.

"Okumak iyidir, iyi." de olabilir.

"Okuyoruz, okutuyoruz." diye de değişebilir.
"Okusaydınız iyiydi.", bunu tuttum.

36
Televizyon / Ynt: Westworld
« : 10 Ekim 2016, 17:23:05 »
 West World Trt 'de yayınlandığında aklımda çocukluğumdan kalan  Spoiler  [spoiler]Yul Bryner'ın kel kafası ve finalde o kafanın başına gelenler.

37
Ben Centilmen Piç serisinin bütün kapaklarını sevdim.

38
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 19 Eylül 2016, 18:20:12 »
Konuyu İthaki Yayınları Soru Hattı ile birleştirdim :) İthaki ahalisinden biri ya da konu hakkında bilgisi olanlar bu başlık altında bu soruyu daha rahat göreceklerdir.

Ben serinin devam kitapları çevrilecek diye biliyorum, ama zamanını ya da ne aşamada olduğuna dair bilgim yok.
Teşekkürler ilginize.

39
 Aslında 3. kitabı okumadım fakat aynı soru benden de gelsin serinin durumu nedir,galiba yanlış yerde  soruyoruz soruyu İthaki soru hattınamı taşısak acaba.

40
 Meraklısına diziside var hatırlatayım dedim önceki mesajlarda bayağı bir konusu edilmiş,fakat pek olmamış gibi kitabın hatrına seyirlik, sadece 1 sezon.

41
Bildiklerimi buraya bırakayım.

Adalet'in devamı olan Kudret'in çevirisi bitti, editörlüğü yapılıyor diye biliyorum. Çevirisinin bittiği bilgisi kesin ama. Çevirmeni Yaprak Onur öyle açıklamıştı.

Locke Lamora 3'ün editörlüğü sürüyor. Editörü harıl harıl üstünde çalışıyor.
Evet :D
Kudret'in çevirisi bitti editörlükte şu an. Yaza çıkacak denildi bana ama hangi ay ben de bilmiyorum..
Bilgiler için teşekkürler kim ne derse desin bilim kurgu ve fantastik üzerine  İthakiden iyi yayınevi yok .Merakla bekliyorum.

42
Ya ben topluyayım sorayım bi daha da rahatsız etmeyeyim bu sayfayı.
1-Adalet ikinci kitapla ilgili bir gelişme varmı.
2-Locke Lamoranın yalanları 3'ü bekliyoruz efendim ,
3-Üç Cisim Problemi 2. kitap Kara Orman galiba merakla bekliyorum ,bence bu senenin en iyisiydi.
 Teşekkürler ilginiz için.

43
Maalesef yarım bırakılan bir seri daha ,suçlusu yayınevimidir ,biz seriye sahip çıkamayan Türk okurlarmıdır tarih yargılasın.Okunmaması eksiklik yaratan bir külliyat her şey var, vampirler ,kurtadamlar,öcüler,periler,büyüler,biraz polisiye ,eksik olan tek şey çevrilmeyen serinin diğer kitapları. İnatla(her teknoloji var bende E-ink teknolojili iki adet okuyucu ,kitapların E- book versiyonlarını bulacak ve okuyacak yabancı dil)Türkçe'de okumayı bekliyorum.

44
Artık yapmıyorum beni çeken kitabı okurken diğerini bırakmama sebep oluyor okuma sırası yapmak daha akıllıca bide habire bilimkurgu yerine bi ondan bi ondan yapmak daha keyif veriyor bana.

45
Kitabı okudum bence başarılı,eleştirmek için üçlemenin tamamını okumak ve finali görmek lazım bence.Üçlemenin diğer kitaplarının ne zaman çevrileceği ile bilgisi olan varsa ve bilgi verirse sevinirim çünkü 2016 yazında ilk kitabın filmi gelicek.https://www.youtube.com/watch?v=ZqYSpTOshVQ bu da Çin kanalındaki haberi sanırsam.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5