Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - skandy_duygu

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 21
16
Çok güzel olmuş teşekkür ederiz , bölmümün başındaki sorular ile merak uyandırıyor insanı içine çekiyor çizimleri zaten ayrı bir güzel sanki kuru pastelle kağıda çizilmiş gibi bazı yerleri. Sitemizin adınında yabancı bir blogda duyurulmasıda çok hoş :) devamını bekliyoruz .

17
Radyo Kulesi / Ynt: Anlık Yayınlar
« : 08 Şubat 2011, 19:49:59 »
Çok güzel bir yayın oldu. Dizilerden, kitaplara,bugün doğum günleriolanlara kadar herşeyden konuşuldu. :) gene isteriz  :D

18
At ve çocuk bana çok sıkıcı gelmişti kitabın başını okuyup gerisini okumadım belki yanlış bir hareketti ama pek bir şey kaçırdığımı sanmıyorum. Gümüş Sandalye bazı yerlerde sıkabiliyor ama pek fazla göze batmıyor en azından at ve çocuktaki kadar değil (kendi görüşümdür at ve çocuğu tabikide beğenenler olacaktır) .
Gümüş Sandalyenin kitabını okumadan önce Pevensie kardeşlerin yokluğuyla büyük bir ön yargıya sahiptim ama Lewis'in anlatımı sayesinde kısa sürede kurtuldum fakat filmde,(eğer çekilirse) yönetmen gene aynı şekilde kendi kafasındaki narnia ruhuna göre çekerse çok hissedeceğiz gibi duruyor.

19
Çoğunluğu kitaplardaki çizimler ama bunlar renkli. Siyah beyaz bana daha güzel geldi.

20
*Harry Potter serisini seviyor musun?

W: Evet, çok seviyorum hem de! Filmlerini de çok beğeniyorum. Fakat sanırım artık bunun için biraz fazla büyüğüm artık.

*Aslan, Cadı ve Dolap filmindeki favori sahnen nedir?

Bu cevap bana biraz saçma geldi.Büyüyünce Harry Potter izlenmiyor mu? Neye göre büyümüş? Neden çocukça buluyor ? Fantastik diye çocukça mı görüyor.. Narnia'da fantastik ozaman Narnia içinde büyümüştür , sizcede garip bir çelişki değil mi  :P

21
3. Film çekim hatalarının bu kadar eğlenceli olacağını sanmıyorum sanki..
Bencede bu kadar eğlenceli olamayacak zaten filmde de yokluklarını hissediyoruz  :-[
 Beni favorim Prens Caspianda Peter'ın kapı kolunu koparması ve sanki hiç bir şey olmamış gibi rolünü yapmaya devam etmesi birde Peter'ın kaleyi feth etme sırsında merdiveneden yuvarlanıp gene hiçi birşey olmamış gibi devam etmesiydi :D Skandar ve peter'ında dansı çok hoş   :D Beyz cadı ve pevensie kardeşlerin yakınlığıda çok hoş :)

22
Son savaşta çocuklar ne zaman narniadan bahsetese Susan hala unutmadınız mı oynadığmız o çocukça oyunları gibisinden bir şeyler söylüyor, çocukların değişiylede Susan artık Narnia'ya olan inancını kaybetti. Tek düşündüğü; partiler, kıyafetler, çoraplar.. Hatırladığım kadarıyla kitapta böyleydi. Sayfayı bulabilirsem yazıcam sözleri .  ;D

23
Güzelim kitebı ziyan etti farklı bir booyut diyor hala.  :P

Sonuna kadar katılıyorum. Bari kitaptaki yerlerin doğrusunu yapsaydı. Tekayakların adası vahim bir durum mesela.
tekkafaların adsı varken yok sis ise yoktan var edilmiş bu kdara terslik olmaz!

24
Güzelim kitebı ziyan etti farklı bir booyut diyor hala.  :P

25
Benim için en kötü narnia filmiydi. Süresi çok kısaydı tadı damağımda kaldı. Benim için narnia Kitaba bağlılık konusunda çok ayrı bir yere sahipti ama bu filmde değiştirmiş ve kesilmiş sahneler benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Çok kısa olduğu için film oldu bittiye gelmiş. Issız adalardaki sahneler kitapta ne kadar farklıydı yani kaçırılma hikayeleri, adını unuttuğum telmarin lordunun hikayesi,adaya çıkış vs... Üstüne seslerin adasındaki kesilmiş sahnelerde bir ara sinir harbi oldum. Eustace'nin hikayesi başlangıçta doğruydu ama filmi izlerken dakikaları saydım nezaman deye eski haline dönecek adadan ayrılmadan önce dönüşmesi gerekiyordu. Sizede öyle geldimi bilmiyorum ama Eustace kitapta daha gıcık değilmiydi filmdede güzel yasıtmış ama kitabı okurken daha gıcık olmuştum. Sis, beyaz cadı, 7 kılıç apayrı bir konu tamam güzel olmuş ama kitapta böyle bir şey yoktu ki!! Deniz canavarıda ayrı bir olaydı . Aslan kitapta çok az yer alıyor zaten bari çıktığı sahneler tam olsaydı(ölüm suyu adasında bir ara görünmüştü büyücünün evindede vardı, Caspian'ın kamarasında aynada görüneceğine doğru sahnelerde olsaydı keşke :-\) Zaten filmi bir salon dolusu küçücük dersane öğrencileryle izledm aslan çıktığında AAAAA aslan diye bağırınca yok kedi diyecektim deniz yılanı da ölünce yaşaşınnn dediler bir ağızdan :P .  
Kitapta Edmund kafayı bu kadar 2. insan olmaya takmışmıydı ? peki Lucy bu kadar güzel olmayı istemişmiydi ?
-hayır
Gene güzel bir filmdi ama en kötü narnia filmiydi buna göre puanıım 6-7/10
Birde faunlar biraz garip geldi bana bilemiyorum çok yapmaydılar sanki insan olsukları belliydi.

26
Filme gitmeden 2-3 gün önce bir daha okudum kitabı unuttuğum yerler olabilir, bakalım kitaba sadık kalmışlarmı sahneler nasıl olucak? filan diye. Neyse ben hevesle kitabı bitirdim yanımada aldım kitapla filme bile girdim ama girmeseydim keşke ne güzzel sevinmiştim 2 bölüm olucak artık atlanmadan güzelce izleriz melez prensin acısının bu filmede çıkarırız diye umuyordum ama hiçte öyle olmadı bir sürü atlanmış ve değiştirilmiş sahne vardı. Tam bir hayal kırıklığı oldu madem yine bölümleri kesecektiniz neden 2 bölüm yaptınız! Bari 2. bölümü atlamayın demek istiyorum ama 1. bölümden sonra insan söyleyemiyor. Harry'le Lupin'in tartışmasını çok merak ediyordum (2. bölümde Lupin'in Harry'i Biil'in evindeki ziyaretinde kopukluklar olabilir kavgalrını çekmedikleri için) Ron'un gidişi daha heycanlı olmalıydı ayrıca Dumbledore'un ölümünün ardından Harry'in Dumbledore hakkında düşünceleri kafasındaki çelişkiler kitapta hep göz önündeydi ama filmde neden dikkat etmemişler!(bence en büyük eksik buydu!) Voldemort mürver asyı alana kadar da çok güzel sahneler vardı.Kaçış sahneside çok kısaydı. Kısaca hayal kırıklığı :( .

27
Narnia Günlükleri / Ynt: Hangi Müzisyen?
« : 30 Kasım 2010, 17:18:07 »
Ben oyladım bile filmi izlesem bile fikrim değişmez heralde şafak yıldızının soundtracklarını beğenmedim pek fazla Harry-Gregson Williams daha iyiydi.  :-\

28
Bende köle tacirinin elinden kurtarmışlar diye düşünmüştüm ama soundtraclar gerçekten kötü dinlerken kendimi Barbie filmlerinde filan hissettim demosundan diinlediğim kadarıyla  '' High King And Queen Of Narnia '' isimli olan diğer filmlerde de yokmuydu bana çok tanıdık geldi.

29
Harry Potter / Ynt: Ya Anime Olsaydı?
« : 28 Kasım 2010, 20:55:48 »
Çok Güzel Olmuş Ama animesi var sanırım

Var mı? nerde ? :hıö Olsa kesin ilerim çok güzel olmuş Snape kız gibi olmuş cidden :D Draco pek bi masum geldi  gözüme asiliği gitmiş. Hepsi çok güzel olmuş.

30
Harry Potter / Ynt: Canlı Harry Potter Galası
« : 28 Kasım 2010, 20:26:54 »
emma çok hoş olmuş.Baya  bi hoş olmuş bu arada fark ettinizmi bilmiyorum ama herkez siyah rugan aykkabı giymiş  ;D . Katie saçlarınıda boyatmış galiba hoş olamamış siyah iyiydi. Evanna saçlatını boyatınca bi olgunluk gelmişüstüne eski çocuksu ggüzelliği yerine bi olgunluk gelmiş bakışları bile değişmiş :D.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 21