Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - skandy_duygu

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21
61
Radyo Kulesi / Ynt: Karamsar sesler
« : 19 Ağustos 2010, 22:35:42 »
Yayın başladı arkadaşlar.

Dinliyorum ama sadice müzik mi dinleticeksin ilk defa dinliycm programını.

62
Radyo Kulesi / Ynt: Haftalık Yayın Akışı
« : 19 Ağustos 2010, 22:08:20 »
Radyoyu nasıl takip edicez internet üzerinden mi yoksa bir frekans üzerinden mi konuyu yeni görüyorum kafam karıştı.
 
Radyoyu nasıl dinliyceğim sorununu hallettim ama radyoda ileti gönderirken beniö sitede kayıtlı olduğum adım çıkmıyor bunun nedeni aynı anda sitede bulunmam mı? Nasıl kendi adımı kullanbilirim?

63
Mitolojiler / Ynt: Poseidon
« : 19 Ağustos 2010, 13:03:59 »
Ya hani diyordu ya"Gözlerinin yanları çok gülmekten kırışmıştı" .Yada hep konuşurken gülümsüyor(yani öyle şeyler betimleniyor).Ben bundan bahsetmiştim bide gerçek Poseidon'u öğrendiğimizde "Rick Riordan ne yapmış?!" bile demiştim.Yani bende öyle düşünüyordum kitapta Percy'nin babası olduğu için Rick Riordan kafasında bir Poseidon yaratmış ve onu bize anlatmış.Ama çokta kötü olduğuda söylenemez...
Daha son kitabı bitirmadim ama sonuçta bu bi kitap karakterlerin özellikleri değiştirebilir. öreneğin medusa ve peseion arasında geçenler normalde ben mesuda peseıdeonu sevmiyor ondan kaçamak için atenanın kalesimi sarayımı her neyse oraya gidiyor die biliyordum ama şimşek hırsızında medusa percye em teyzenin  dükkanında babanle sevgiliydik gibisinden birşeyler sölüyordu bir de titanların savaşı adlı filmde medusanın hatırlayacağınız üzerine kuyruğu vardı ama percy jackson da yok yani karakterlerin özellikleri değiştirilebilir.

64
Sinema / Ynt: Spiderwick Günceleri...
« : 19 Ağustos 2010, 12:19:14 »
Çok güzel bir film ama kitapları çok çok kısa her kitaba ayrı bir film çekilmesindense 7 kitabı bir arda toplamaları daha iyi olmuş.

65
Sinema / Ynt: Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
« : 19 Ağustos 2010, 12:15:59 »
Filmi ve kitabı müthiş!
Her ne kadar filmde bazı farklar oluşmuş olsada bence her ikisi de müthişti.
Kitabı okumayıp direkt filmine giden biri olarak filmi çok beğenip ondan sonra Percy Jackson kitaplarına merak saldım.Kısaca filmde insanları seriye bağlayabiliyor.
bazı farklıklar mı kitapla aşağıdan yukardan bi alakası yok nerdeyse bi tek karakterler aynı diye bilirim kitaba bağlı kalınsaydı çok daha güzel ve konusu daha geniş olurdu. bir de kitabın arka sayfasında filmin kitabını bir soluta oluyacaksın yazıodu isimleri aynı olmasa kimse anlayamıycak filmin kitabı olduğunu. :P

66
Sinema / Ynt: The Last Airbender | Son Havabükücü
« : 19 Ağustos 2010, 12:11:11 »
filmi geçen hafta izledim,fena değildi ama karakter seçimleri bu kadar mı olur hiç bir karakter çizgi filmdekiyle uyşmuyor bi kere Zukonun yarası belli bile olmuyor , soka'nın espirileri Aang'in şaklabanlıları nerde ,  Zuko'nun amcasıda karakter bakımından çok yanlış biriydi. filmle ilgili tek güzel yer  düşündüğüm gibi bölüm bölüm olacağı 1. kitap Su diye başlıyordu devam filmleride geir heralde efektler güzeldi ama ona birşey demiycm söylenen kadar da vasat film deil ama.

67
Sinema / Ynt: Sihirbazın Çırağı | The Sorcerer’s Apprentice
« : 19 Ağustos 2010, 12:03:31 »
Film güzeldi ama Dave ne ara büyüdüde 3 tane sihirbazlık dersinde hop güce ulaştı. Süpürgelerin temizlik yaparken ortalığı batırması komikti.

68
Diğer Fantastik Eserler / Ölü Ruhlar Ormanı
« : 19 Ağustos 2010, 11:54:11 »
Ölü Ruhlar Ormanı 
 
Jean-Christophe Grange

Jeanne Korowa tek bir hata yaptı.

Katili ormanda arıyordu.

Oysa orman katilin içindeydi.

İnsanın içindeki vahşi çocuk gibi.

Genç ve yalnız bir kadın olan Yargıç Jeanne Korowa, tesadüfen şahit olduğu bir psikiyatri seansı sayesinde Paris’te işlenen tüyler ürpertici seri cinayetlerin failini keşfetmiştir. Ama elinde hiçbir kanıt yoktur ve katilin peşine tek başına düşmek zorundadır.

Böylece Guatemala, Nikaragua ve Arjantin’de soluk soluğa ve kanlı bir takip başlar.



Sürükleyici güzelbir kitap herkeze tavsiye ediyorum.  :)

69
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Twilight Serisi - Stephine Meyer
« : 19 Ağustos 2010, 11:45:38 »
   Her ne kadar seriyi beğenmesem de 5. kitabın kapağını buraya koyuyorum:

  

bu kitabı kitapçıda gördüm ama konusu ne onu anlayamadım :P

70
Harry Potter / Ynt: Filmler bitti, saçlar gitti !
« : 19 Ağustos 2010, 10:36:07 »
Güzel bir yüzü var am küçük çocuk gibi durmuş beğenmedim.

71
Adapazarı'da Ada center2da bulunanasinamada filmin afişini asmışlar görürnce şaşırım gösterime girmesine daha olduğu için.

72
Umut ve sihir Narnia'ya geri döndü gibi bi anlam verilmeye çalışmış sanırım.Aslan'ın gözünde gemiyi görmesi güzel olmuşPaylaşım için teşşekkürler :)

73
Ben de verilen likteki vdeo açılmadı sinamalar.com'dan izledim sanırım aynı fragmandı. Aslan birz küçğk geldi gözüme 2. filmde daha büyüktü efektleri idare eder  odadan denize geçişi daha güzel yaparbilirlerdi biraz basit olmuş onun harcn de efktler güzeldi:-\ Lucy'nin büyücünün kitabına bakarken Susan'a benzemsi çoık güzel aktarışlmış. William'ın saçları sonunda düzelmiş :D

74
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 13 Temmuz 2010, 21:56:12 »
Eclipse :)
Aynen ahh Riley yazık oldu sana ya (adını doğru yazmışımdır umarım) nasıl öldürdüler seni?? :'(

75
Kitapta yanlış hatırlamıyorsam bir kere yapıyorlardı veya eşiğinden dönüyorlardı ama büyük ihtimalle yanılıyorumdur.
Kitapda son anda Lucy engel oluyordu. Belkide gemide çalışma amaçlı yapıyor olabilirler.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21