Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Okur

Sayfa: 1 2 3 [4] 5
46
Eğer problem çözülürse ve Asimov kitapları basılabilirse Türkiye de gündem olacak galiba. Nasıl iş şaşarsın. Kitaplar okumak içindir ama okumak isteyenler ulaşamıyor.

47
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 30 Ağustos 2016, 13:25:38 »
Asimov kitapları ve Üç Cisim Problemi nin devam kitabı ile ilgili gelişme var mı?

48
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 23 Temmuz 2016, 21:14:43 »
Dune serisinin devam kitapları ile ilgili gelişme var mı? Bir de Asimov' un Vakıf serisi. Konuyla ilgili biraz hareketlenme vardı bir ara ama ortalık sessizleşti yine.

49
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 11 Haziran 2016, 22:14:06 »
Asimov' un Vakıf serisinin yeniden basımı ile ilgili güncel durum nedir? Teşekkür ederim.

50
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 12 Mayıs 2016, 17:36:10 »
Üç Cisim Problemi devam kitapları ile ilgili bir gelişme var mı?

51
Vakıf Serisi / Ynt: Vakıf Serisi
« : 01 Mayıs 2016, 16:16:06 »
Ara vermeden hızlı bir şekilde gelir kitaplar umarım.

52
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 01 Mayıs 2016, 15:52:25 »
Yaşlı Adamın Savaşı serisinin devam kitapları ile ilgili bir çalışma var mı?

53
Ölüm Kapısı serisini İdefix in sanal fuar zamanında iki sene önce 75 liraya almıştım. Söylediğiniz rakam gerçekten de çok yüksek.

54
Cosmere (Brandon Sanderson) / Ynt: Sissoylu - Brandon Sanderson
« : 01 Mayıs 2016, 15:42:50 »
sizce serinin son kitabının ikinci baskısını beklemek gerekli mi? O kadar vahim mi çeviri durumu? Yoksa hadi neyse deyip de idare edilebilir mi? Okuma keyfini etkiliyor mu hatalar?

55
Kara Kule / Ynt: Kara Kule Film Oluyor!
« : 16 Mart 2016, 09:56:22 »
Kule hayranlarının açık ara bir numaralı isteğiyidi Roland' ı Viggo Mortensenin canlandırması. Eastwood da harika bir Callahan olurdu. Eastwood olayı biraz hayal tamam ama Mortenssen hep bir yara olarak kalacak. Hadi oyuncu tercihine tamam dedik her ne kadar tamam olmasa da (lafım Roland tercihine Flag da sıkıntı yok) ama o yönetmen kimdir Allah aşkına. Kule hikayesi farklı bir çok türü içinde barındıran ciddi derecede kasvetli, depresif, kıyamet sonrası atmosfer, macera, gerilim,duygusal, korku, western öğeleri derken hikayesini çok değişik dünyalarda anlatan bir öykü. Farklı türlere hakim olabilecek, yönetmenlik becerisi iyi birisinin olması lazım elle tutulur bir film için. Seçilen isim ise kimdir nedir belli değil. Yıllardır yapıldı yapılacak derken  King'e ait vasat uyarlamalardan biri olacak gibi Kule yolculuğu ne yazık ki...

56
Çeviri hakkında okuduklarımdan anladığım kadarı ile elden geçirilmiş bir baskıyı beklemek gerekecek. Öyle bir baskı olursa tabii.

57
Ara her halükarda soğuyacak, fazlası ile hem de.

58
Kara Kule / Ynt: Diğer Bağlantılı Eserler: Kara Ev
« : 23 Ocak 2016, 05:17:27 »
King' in en sevdiğim kanımca en etkileyici olan romanlarındandır. Hikaye sıradan bir seri katil hikayesi gibi başlayıp çok farklı yerlere evriliyor sonrasında. Kitabın ana karakterini ve yan karakterlerini de çok beğenmiştim. Serinin ilk kitabı olan Tılsım' ı da aynı şekilde beğenerek okumuştum. Jack' in çocukluğu ve yetişkinliğinde yaşadıkları oldukça güzel bir şekilde paylaşılmıştı okuyucu ile. Uyumlu bir ortaklık olmuştu King ve Straub ortaklığı. Seneler önce bu seriye bir üçüncü kitap geleceği gibi bir şeyler okumuştum hala o kitabı bekler dururum ama bir gelişme yok maalesef. Kitap ile ilgili keşke diyeceğim tek nokta öykünün asıl adamı Jack ile Kule nin efsanevi silahşörü Ronald ın yolları  kesişmeliymiş bir noktada. Belki de bunu serinin 3. kitabı için planlamışlardır ama ahhh o 3. kitap. Neyse, okuyunuz efendim Kuleyi okumamış olsanız da okuyunuz, çok iyi kitaptır.

59
Farklı bir çok unsurun başarı ile birbirine bağlandığı ilgi çekici ve sıradışı bir kitap. Öykünün devamında alacağı şekli merak ile  bekliyorum. Teknik ve bilimsel konulara kısmen detaylı dokunuşlar yaptığından zaman zaman takibi yoruyor ama kendi adıma daha yorucu ve zor olan bir kaç harften oluşan ve birbirlerine benzeyen Çince isimleri takip etmek ve kim kimdi diye hatırlamaya çalışmak oldu. Sonuç olarak  oldukça özgün ve başarılı bir bilimkurgu romanı olduğunu söylemek gerekir. Devam kitapları fazla bekletmez umarım...

60
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 31 Aralık 2015, 22:37:02 »
Merhabalar. Elric serisinin ikinci kitabı ön siparişte şu anda. Oldukça hızlıolan çalışmanız için teşekkür etmek istedim. Bir de soru, seri kaç kitap olacak toplamda?
Tekrar teşekkürler.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5