Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mit

Sayfa: 1 ... 268 269 [270]
4036
Kurgu İskelesi / Ynt: Zaman Gezgini
« : 29 Temmuz 2009, 14:40:58 »
Başlangıç için fena değil. Anlatımda biraz daha detaya girebilirsin. Yazdıktan sonra en az birkez okursan kulağa yanlış tını veren cümleleri farkedebilirsin. Örneğin “Akşam biraz erken gelmeye çalış. Biraz beraber vakit geçirelim.” cümlesi gibi... Başarılar.

4037
Kurgu İskelesi / Ynt: Damned
« : 29 Temmuz 2009, 14:25:43 »
Potansiyeli olan bir öykü. Ama gazetecinin ikinci sorusundan önce araya daha fazla soru cevap katılmalı gibi geldi bana. Bu haliyle gazetecinin 'Peki şu an beni etkin altına alıp bunlara inandırmaya çalışmadığını nerden bilebilirim." demesi pek olmamış. Fazla çabuk olmuş diyelim. Ayrıca "siz" derken "sen" kullanmaya başlamamalı bence... sonuçta karşısındakie korkuyla karışık bir saygı duyuyor zavallı Stan.

Onun dışında Vlad ismiyle Kazıklı Voyvoda'ya gönderme yapmışsınız, çok da güzel olmuş.

Yazdıkça ve üzerinde çalıştıkça daha iyi olacağına eminim.

4038
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Favori Karakteriniz?
« : 28 Temmuz 2009, 14:16:08 »
Zaknafein ve Jarlaxle diyorum ben de. Tabii ki Drizzt'ten sonra... Ama içsel karmaşalarında kaybolmayan Drizzt.  Belwar Dissengulp da bayağı sevdiğim bir karakterdir. (Bivrip!) Bruenor'u da ne kadar sevsem de Flint Fireforge'un gölgesinden bir türlü kurtulamadı benim için.

4039
İstediğiniz gibi bir cevap yazmayı çok isterdim ama Narnia ile ilgili bilgim koca bir hiçten ibaret. Sevgiyle kalın...

4040
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Yüzüklerin Efendisi
« : 27 Temmuz 2009, 22:39:56 »
Fantastik edebiyatla tanışmama vesile olan güzide eser. Eser mi? Hayır efendim, başyapıt! Ben oldum olası roman okumayı seven bir insanımdır. Ama ne hikmetse okuduğum romanlarda sürekli bir eksiklik hissederdim. Ve bir gün Metis yayınlarının o reklamı ile karşılaştım. "Türk okuyucusunun da yüzükle tanışma zamanı geldi." Kitabı merakla aldım, okudum ve bitirdiğimde şöyle dedim: "İşte bu!" Aradığımı bulmuştum sonunda... Fantastik edebiyatı bize böylesine mükemmel bir eserle kazandırdığı için üstat Tolkien'e ne kadar teşekkür etsem azdır. Ruhu şâd olsun...

4041
Ravenloft / Ynt: Ravenloft Serisi Okuma Rehberi
« : 27 Temmuz 2009, 22:30:59 »
İlk kitabını okumuştum ve Jander Sunstar karakterine hayran kalmıştım. Serinin geri kalanı için bir yorum yapmamam ama ilk kitabı her fantastik eser seven mutlaka okumalı bence. Çünkü Jander'in hikayesi en azından bir kez okunmayı hak ediyor.

4042
Yazarlar / Ynt: R.A. Salvatore
« : 27 Temmuz 2009, 18:20:01 »
Salvatore'u sevmek ile sevmemek arasında kalmış biriyim ben. Kuşkusuz, Drizzt'i hayatımıza soktuğu ve fantastik edebiyata kazandırdığı için kendisine çok şey borçluyuz. Özellikle de ilk kitap olan Anayurt'u nasıl bir solukta okuduğumu ve kitabın sonunda nasıl da kendimden geçtiğimi unutamam. Ama ondan sonra gelen hikayelerin hiç biri ilk kitabın başarısına ulaşamadı BENCE (hemen bencemi ekleyeyim de  :D ) Elindeki potansiyeli kullanamadığı ve belki de gelmiş geçmiş en iyi fantastik karakterlerden birini heba ettiği için kızgınım kendisine. Daha iyi maceralar bekliyoruz kendisinden.

Wulfgar'ın barda bodyguardlık yaptığı bölümlerde nereden esinlendiğini de anlamış oldum böylece  :D   Bir de ilk yayınlanan romanını Anayurt zannediyordum ben? Yanlış mı biliyorum yoksa yazılanı mı yanlış anladım?

4043
Yazarlar / Ynt: Douglas Adams
« : 27 Temmuz 2009, 17:47:55 »
Çok yaratıcı ve eğlenceli bir seridir Otostopçunun Galaksi Rehberi. Özellikle "Evrenin Sonundaki Restoran"da geçen dialoglar beni hala güldürür. Bilim-kurgu ve komedi unsurlarını seviyorsanız mutlaka bir şans verin derim ben. Belki sizi kahkahalarla güldürmez ama yüzünüzde hoş bir gülümseme bırakır.

Sayfa: 1 ... 268 269 [270]