Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - BerkeB

Sayfa: 1 ... 31 32 [33] 34
481
Kurgu İskelesi / Ynt: Kelimeler.
« : 16 Ağustos 2009, 03:52:23 »
Hikaye çok güzel ayrıca imzanda korkutucu :)

482
Harry Potter / Ynt: Büyüdü ve Soyunuyor!
« : 09 Ağustos 2009, 15:59:35 »
Emmanın zaten soyundu bir film var ben izledim Ama film o biçim bi erkekle küvette ;) ..... görüntüyü bulamıycaım bu senenin başında görmüştüm SKANDALLLLL


EDİT: Moderatörlerim affedin beni çok ileri gitmemeye çalıştım ama başarabilmişimdr umarım  :melk :melk

483
Mitolojiler / Ynt: ‘Gerçek’ vampirler kan içmiyormuş.
« : 08 Ağustos 2009, 19:52:53 »
Vampirler asırlardır tarihte efsanelerde vs hep kaniçerek gençliklerini korur ve aşırı derecede enerji sahibi olurlar. Normal bir insan da eğer vücuduna fazla miktarda kan enjekte ederse çok sağlıklı güçlü ve hızlı olur. Eskiden vampirlik deninen şey sadece bir ortaçağ hastalığıdır. Hastalık fazla kansızlıktan dolayı oluşur. Kansızlıktan ön diş etleri yukarı çekilir ve bu yüzden köper dişleri uzun gözükür. Ve aşırı kansızlıktan tenin rengi bembeyaz olur. Yani dış görünüş klasik vampir. Ama bazı psikopatlar örneğin Elizabeth Bachory Nam-ı Diğer Vampir Kontes genç kızların kanı ile yıkanıp gençleştiğine inanır. Ve yaklaşık 600 civarında genç kız öldürmüştür.

 Vampirler iki grupta incelenir. Birincisi kan vampirleri:

Kan vampirleri kan içerler. Ve böylece enerji artışı meydana gelir.

İkincisi MANA VAMPİRLERİ bu vampirler kan içmekle kalmaz ruhlarını da içerler yani bir çeşit ruh emici.


 KISACASI BU HABER BENCE YALAN!!! Çok saçma hiç beğenmedim.

Sn bunları kafandanmı yazdın araştırdınmı :)

484
Kurgu İskelesi / Ynt: Sir Nigel’ın İntikamı
« : 05 Ağustos 2009, 23:15:21 »
Hikayen çok güzel ayrıca siz bu fantastik resimleri nereden buluyorsunuz.

485
Kurgu İskelesi / Ynt: AVCI
« : 05 Ağustos 2009, 14:32:29 »
Nihayet Mikelin yanına varmıştık.Kapıyı şifreli bir biçimde tıklattım."tak tık tık tak" Mikel benim olduğumu anladı ve kapıyı açtı yüzü çökmüş bir durumdaydı."Hoşgeldin dostum sorun nedir?"
"Adamım bize 9 mm lik gümüşten yapılmış kurşunlar ve silahlar gerekiyor.Birde bir kaç adam bulabilirsen iyi olur"
"Mermiler kolay dostum.Ama kahrolası adamları bulamıyabilirim" Uzun bir sessizlik oldu.Taki kız dinleneceği bir yer olup olmadığını merak edene kadar."Cosmo kızı yukarıya çıkart."
"Peki efendim".

Spoiler: Göster
evet anırma biraz kötü olmuş viyaklama olarak değiştirdim başka önerin varsa onuda yazabilirm :) Birde bu amerikan filmi teması kötümü oldu onudamı değiştirsek ;)

486
Kurgu İskelesi / Ynt: AVCI
« : 05 Ağustos 2009, 00:41:44 »
biraz amerikan filmlerine benzetmiştin "Seni kahrolası pislik yeter artık kapa ÇENENİ!!". mesela:D
Olsun hareketlilik katmış değilmi :)

487
Kurgu İskelesi / Ynt: AVCI
« : 05 Ağustos 2009, 00:33:56 »
                                                        2. bölüm

   Dinlenecek vakit yoktu ve zaman yaklaşıyordu.Yeterince derdimiz yokmuş gibi birde kızın ağlamaları hiç dinmiyordu. Kafam patlıyacak gibiydi."Lanet olsun Cosmo hemen Mikel'i ara"  " Efendim telefonlarımız arızalandı" "Öylese arabayı hazırla Mikel'a gidiyoruz onda gerekli techizat vardır".Küçük kız artık ciyaklamaya başlamıştı.Daha fazla dayanamadım ve "Seni kahrolası pislik yeter artık kapa ÇENENİ!!". Kız ağlamamak için dudaklarını ısırıyordu.O yaştaki bir çocuk için ne kadar acınası bir durumdu bu.Kahrolasıca yaratıklar dünyamızın içine etmişlerdi.Ama bu artık son bulmalıydı.Kapıdan içeri Cosmo girdi. " Efendim araba hazır yola çıkabiliriz" "Çocuğa arabaya kadar eşlik et Cosmo" Cosmo ona dokunmakta tereddüt içindeydi. Dokunsa ağlıyacaktı sanki.Kızı arabaya götürmek için elinden tuttuğunda Cosmoya bir tokat patlattı. "Niyetim seni inciltmek değil" dedi Cosmo.Kız zorluk çıkartmaya devam etti.Cosmo gözleri dolarak kızı kolundan tutup zorla Kırmızı pikaba bindirdi.

488
Kurgu İskelesi / Ynt: AVCI
« : 04 Ağustos 2009, 21:32:24 »
Söz konusu olan yüzlerce iğrenç yaratıktı.Neyseki gerekli techizatı sağlarsak onları püskürtme şansımız vardı.İhtiyacımız olan sadece bize yardım edebilecek bir kaç adam ve gümüşten yapılmış silahlar.Kafamı sağa doğru çevirip cosmo ya baktım.Sanırım o da benle aynı şeyleri düşnüyordu.Gözlerinden anlayabiliyordum.Geçmişi bir kenara bırakıp asıl meselemize odaklanmalıydık.Bağırdım. "Cosmo gel ve kalkmama yardım et" bir anda kendine gelip beni kaldırmak için hamle yaptı.Elleri, bilekleri küçük ve güçsüz göreünmesine rağmen çok sağlam bir adamdı.Beni sertçe yukarı doğru çekti.Üstümdeki tozu silkeledim ve bişeyi unutuğumu fark ettim. Kızı unutmuştum.Kafamı çevirip baktığımda kız oracıkta ağlıyordu.Cosmoya onu yatıştırmasını söyledim ama nafile.Sanki kız konuşmak istiyor ama konuşamıyordu.E normaldi haliyle hıçkırıkları arasından bir tek harf bile çıkaramıyordu. Kaybedecek vakit yoktu işe koyulmalıydık.
Zaman daralıyordu ....

Spoiler: Göster
Bu arada segranon nerelerdesin yahu :)

489
Kurgu İskelesi / Ynt: Vampire
« : 04 Ağustos 2009, 21:18:46 »
ingilizcem yok censored ne bilmiyorum ama anlamlı duruyo :P :) hikayenin çok güzel olduğunu birdaha belirtmek isterim ;)

490
Kurgu İskelesi / Ynt: Vampire
« : 04 Ağustos 2009, 03:51:28 »
İmzan beni gece gece ürpertti doğrusu :)

491
Genel Kültür / Ynt: KaranLık Cevher İmzaLar
« : 04 Ağustos 2009, 03:47:09 »
Çok güzeller sağol :)

492
Harry Potter / Ynt: En merak ettiğiniz HP İçeceği/Yiyeceği
« : 04 Ağustos 2009, 03:15:32 »
kaymak birası ve harrynin 2. filmde dambldorun odasında yediği keskin şekerlemeler enteresan şeylerdi :)

493
Kurgu İskelesi / Ynt: Isırgan Aşk
« : 03 Ağustos 2009, 22:42:36 »
@Dwaxer

Henüz daha sitede yazılan yazıları değerlendirecek seviyede değilim ama bana okurken zevk verdi.
ellerine sağlık

494
Kurgu İskelesi / Ynt: AVCI
« : 03 Ağustos 2009, 22:19:59 »
Vampirlerin en iri olanı bana doğru büyük bir hınçla yaklaşıyordu.Hamlemi yapmaya kalktım ama nafile.O benden daha hızlı ve çevikti.Bir anda kendimi yerde buldum.İğrenç dişleri arasından dökülen salyalar suratıma akıyordu.Kendimi ölüme hazırlamıştım ama benimle hemfikir olmayan birileri vardı.Cosmo çalıların arasında yayına taktığı gümüş oku üzerimde duran vampire doğru fırlattı. Diğerleri şaşkındı çünkü üzerimdeki vampir oka karşılık verememişti. Taklalar atarak yere serildi. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyordum ama ne yapmamam gerektiğini de biliyordum. Burda öylece ölümü bekleyemezdim.Hızlıca düşünüp kararımı verdim.Bana doğru koşan büyük iğrenç yaraktıklara doğru kılıcımı sallamaya başladım. Bu onları geriye püskürttü.

495
Kurgu İskelesi / Ynt: God's plaything
« : 03 Ağustos 2009, 14:14:49 »
Güzel bir hayal gücün var ellerine sağlk

Sayfa: 1 ... 31 32 [33] 34