Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sirius Red

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
61
Tartışma Platformu / Ynt: Çevreniz ve Fantastik Edebiyat
« : 18 Ağustos 2009, 23:32:21 »
İlk önce pek takmadılar ztn hep okurdum.Ta ki hp ilk çıktığında abim severim diye bana alana kadar.stainbeck,jack london fln okurdum kendimi bi halt sanardım hp nin tipi çok çocuk vari gelmişti ki sadece 10-11 yaşlarındaydım.Sonra bir başladım hp ye yemek yemeden,kalkmadan sadece onu okur oldum asam bile vardı:) babam çok laf eder genel kanı işte bunların bana 1şey katmayacağını düşünür.ama faşizmi hp kadar ii anlatan kitap var mıdır?

62
Miras Döngüsü / Ynt: Hangi Karakter
« : 18 Ağustos 2009, 23:15:01 »
saphira olmak isterdim bende

63
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gece Evi Serisi
« : 18 Ağustos 2009, 23:10:38 »
serinin birinci kitabının 88. syf sındayım.içinde bulunduu zor ortamdan  çok daha farklı çok daha üstün olacağı bir ortama bir okul aracılığıyla geçmesi ve alnındaki işaret olayıyla bana hp yi anımsatsada okuması zevkli şimdilik.

64
Tartışma Platformu / Ynt: Favori Fantastik Kitabınız?
« : 18 Ağustos 2009, 23:01:40 »
benim içinde fantastik edebiyat Harry Potter la başladı.Favorimdir.İnsanların Hp hakkındaki yanılgısı filmlerinden ve piyasaya sürülüş biçiminden kaynaklanıyor bence.

65
Hikayenin içine girebilmem önemli,orda kendimden bir şey bulmam,herkesinde de dediği gibi saatlerce bırakamamam.HP okurken bende zaman kavramını unuturdum.Serinin her kitabını sayısız kez okumuşumdur ama  her zmn farklı 1 heycanla.olaya gereksiz bir duygusallık ekleyebiliyorsam o kitap benim için tamamdır.Mesela HP de sirius öldüğünde ağlamıştım kaç gün etkisinden çıkamamıştım yada alacakaranlıkta edward la bella ayrıldığında sanki ben sevgilimden ayrılmışım gibi hissettim.Ne zmn zora düşsem Frodo aklıma gelir dayanma gücü bulurum.Sanırım fazla kaptırıyorum kendimi ama benim istediğimde bu.Kitap her okunuşundan farklı tat vermeli.okunup bittikten 1süre sonra tekrar ele almayı istemiosam o beni sarmamıştır.Mesela Eragonu okurken iidi ama şuan tekrar okumak istemiorm

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]