Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - lordoftheread

Sayfa: 1 [2]
16
Tartışma Platformu / Ynt: Wattpad
« : 28 Temmuz 2016, 19:22:52 »
Bir kaç dişe dokunur kurgu var, yazmayı seven arkadaşları da destekler nitelikte bir platform, ama son yıllarda amacı insanlara kitapları ulaştırmak değil, kitap zaaflarını kullanarak insanları sömürmek olan yayınevleri iyi kötü bakmadan okunma sayısı yüksek olan tüm kurguları 'kitap' haline getirip yazan arkadaşları 'yazar' sıfatına soktular. D&R'da çok satılanlarda Sabahattin Ali'nin Orhan Pamuk'un üstünde o kitapları görünce üzülüyorum. Dünya klasiklerinden daha pahalı olan bu kitaplara o kadar parayı veren arkadaşların da gözlerinin açılması dileğiyle.

Ben onlara kitaptan ziyade, dedikoduların yazıya dökülmüş hali diyorum. Bunlar kesinlikle sanat değeri olmayan, hiçbir ağırlığı ve zenginliği bulunmayan, son derece basit ve popüler, akıcı ama bir şey katmayan eserler. Okuyup zaman kaybetmemek lazım.

17
Tartışma Platformu / Ynt: Fantastik Edebiyat Klişeleri
« : 28 Temmuz 2016, 19:02:08 »
Sonunda hep zirvede bir bitiriş olur, kahramanımız her şey bitti derken son darbeyi vurur.

18
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 24 Temmuz 2016, 14:51:30 »
Her şeye rağmen yürüyorlardı, bir süre sonra havalanından havalandılar, artık daha iyisini yapıyorlardı.

19
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 18 Temmuz 2016, 09:02:11 »
- Korktun mu?
- Hayır, sadece anladım!

20
merhaba arkadaşlar, ben ne zamandır senaryo yazmak istiyorum, ama nereden başlayacağımı bilemiyorum ve sizden bu konuda bilgi ve değerli yardımlarınızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler...

21
Aslında temelde inançlar yani dinler de birer fantastik hikaye olarak doğdular.ilk insanlar hayalgüçlerinin seviyesine göre korkularının tetiklediği bir doğrultuda yazdılar eski efsaneleri. Günümüzde ise, maslowun temel ihtiyaçlar piramidinin tepesinde olan ve hayalgücü daha gelişmiş insanlar bunu geliştirerek modern bilimkurgu, fantezi dünyasını yarattı. Bence, gelecekte bilimkurgu ve fantezi evreni, teknolojinin daha da gelişmesiyle, inançları ve inançsal ilkel fantezi dünyasını sona erdirecek. Sonunda kutsal olduğu için dokunulamayan ve başka yaratıcılıkların önünü kapatan olgular birer mizahi öğe olarak tarihin tozlu raflarında yerini alacak.

22
Sürpriz sonu düşünürüm önce:) Bir nolan hayranı olarak vurucu bir son olmadan, bir hikayeyi yazamam.

23
Tartışma Platformu / Ynt: Yazarken Mükemmeliyetçi Olmak
« : 06 Nisan 2016, 09:50:52 »
Mükemmel değil, yararlı olmak gerek derim.

24
Eğlence & Mizah / Ne kadar hazır cevapsınız?!
« : 06 Nisan 2016, 09:33:55 »
Ben bir oyun başlatmak istiyorum... Hepimiz birer hazır cevap diyalogu yazalım ve en iyi hazır cevabı en komik yaratıcı cevabı seçelim. Hem eğlenceli hem üretkenlik artırıcı bir çalışma... Buyrun.

25
Ben,3. tekil kişi gözünden başlıyorum o şekilde daha fazla okuyucuyu içine alıyor roman. roman anlatıcı modunda daha heyecanlı geliyor bana...başkasının gözünden bir şeyleri anlatmak, sonunda o kişiyi neyin beklediğini bilmeye, bu inançla merak etmeye sevk ediyor okuyucuyu.

26
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 14 Mart 2016, 09:47:37 »
gözlerinde kayboluyordum ve gözyaşlarında heyelana tutuldu bedenim.

Sayfa: 1 [2]