Bu birçok RPG'de böyle zaten.
Pek fazla online oyun oynamadım, ancak denediklerime ve okuduklarıma göre bir çok MMO da özellikle küçük yaş oyuncular yaratık kesip level atlamaktan başka bir şey yapmıyor. Tüm slotlar bunların elinde olduğundan kendi görevlerimizi yapmada da zorlanıyoruz.
Bak bu güzel işte. Basit ama işe yarar bir ayrıntı. Burda ekibi takdir ediyorum, iyi düşünmüşler. D&D farkını ortaya koymuşlar.
Bunun yanında oyuncular da oluşturdukları karakterlere göre hareket edip konuşuyorlar genelde. Yani gerçektende insanlar bu oyunda rol yapıyor. Zindanlarda yanlış bir hareket sonucu tehlikeye düştüğünüz "Tanrılar bizi korusun! Şimdi ne yapacağız dostlarım?" gibi tepkiler verip karakterin kişiliğine bürünen insanlarla oynamak gerçekten çok zevkli. Buna oyuncu kalitesi diyebiliriz heralde.
Tabii bu kişilerin tercihine göre. O konuda yorum yapmam yanlış olur. Ben iki duruma da katılıyorum
.
Elbette, kişisel bir tercih

.
Grafikleri yenileseler hoş olur aslında. Son zamanlarda çıkan Online oyunların (bedava olanlar) grafikleri giderek gelişiyor. D&D gibi büyük bir firmadan daha iyi bir görüntü kalitesi beklerdim açıkçası
.
Devam eden bir oyunda grafikleri yenilemek iyi bir seçim değil heralde. Bir kısım oyuncu yeni grafiklerin sistemini kaldırmadığından oynayamayacak. Grafik yenileme yerine genelde bir kaç yıl içinde 2. oyunu çıkarıyorlar ancak D&D de 2. oyun var mı ya da gelecekmi, bunun hakkında hiç bir şey duymadım

.