Bu konuyu canlandırmak isteyen arkadaşlar, sözüm size

.
Bu projeyi vakti zamanında ben hayata geçirmiş ve sonrasında yine ben bıkarak devamlılığını bitirmiştim. Neden mi? Azıcık nedenlere birlikte bakalım.
- Hepimiz kitap okuyan insanlarız, "düşünsel" ve üzerine kurgu dışında "tartışabileceğimiz" kitaplar üzerinde birlikte düşünüp, birbirimize bir şeyler katalım istemiştim.
Sonuç: Etkinliğin son safhalarına kadar halen daha sadece kurgusunu tartışabileceğimiz eserler öneriliyordu. Dilimde tüy bitti, tamam dendi, diğer ay aynı öneriler önüme sürüldü.
- Her ay bir tür (çizgi roman dahil) seçerek sonrasında o türde öneriler alıyorduk. Oylamayla bir kitap seçiliyordu. Hatta o ayın türünü de oylar belirliyordu.
Sonuç: 100lerce oy gelen türlere ve kitaplara konu başlığı açıldığında en fazla 10 yorum geldi. Hatta zamanla o sayı 5'e düştü. İki - üç aynı kişi tartışsın diye değildi bu etkinliğin amacı. Olmadı.
Bu etkinliğin devamını isteyen herhangi biri onu canlandırmakta serbesttir. Lütfen bunu bir başkasından beklemeyin, taşın altına elinizi koyun

. Eğer ki beklediğiniz kişi bensem cevabım maalesef olumsuz olacak. Bunu 6 ay sürdürüp en sonunda saydığım nedenlerin tekrarlarından sonuna geldim. Ama sizler yeniden bu etkinliği istiyorsanız buyurun meydan sizin

. Yeniden başlatın bu etkinliği ve süreçlerin takipçisi olun.