Merhaba Arkadaşlar,Kendime yeni bir bütçe hazırlamak için elimdeki bazı kitapları elden çıkarma kararı aldım.
Aşağıda bulunan listedeki bazı kitaplar tamamen sıfır gibi ve herhangi bir yıpranma içermiyor.
Bazılarında ise, paraflar, altı çizili alanlar ve kapaklarında lekeler bulunabiliyor.
İkinci el kitabında tam olarak böyle bir ruha sahip olduğunun farkındasınızdır.Aşağıdaki listeden seçtiğiniz kitapların listesini oluşturduğunuzda her kitabın yıpranma durumu ve benzeri bilgiler size verilecektir. Bu yüzden satın aldığınızda beklemediğiniz bir şeyle karşılaşmazsınız.
Satma işlemini şu şekilde gerçekleşecek. Siz oluşturduğunuz 1 kitabı ya da 1 den fazla kitap listesini bana iletirsiniz eğer ikinci el fiyatlarına bir itirazınız yoksa ve karşılıklı anlaşmışsak ben o kitapları bir takım haline getirip gittigidiyor.com a ekler size oradan satın alacağınız linki veririm. Böylece ticaret daha garanti bir hale gelebilir.
Önerilerinize göre farklı yöntemlerde de satın alabilirsiniz.Aşağıdaki ilk fiyatlar kitapların kendi üzerindeki etiket fiyatlarıdır. İkinci fiyatlar ise ikinci el fiyatlarını belirtir. Eğer ikinci el fiyatlarında bir itiraz ya da öneriniz olursa iletirseniz uygun görüldüğü takdirde fiyatlar düzenlenecektir.
Ayrıca kargo sizin tarafınızdan karşılanacaktır, bu yüzden çok sayıda kitap alımlarında daha karlı olacağınızı unutmayınız.
Kırmızı işaretli kitaplar ise teklif alınarak satılır.

Listeyi direk görmek için;http://tinyurl.com/p9k5n8sİyi okumalar.