Kayıt Ol

(Takas Edildi) Kitap Karşılığında Çeşitli Yayınlar ve Eşyalar

Çevrimdışı Sayhh

• **
  • 189
  • Rom: 15
  • Her şey başladığı yere döner.
    • Profili Görüntüle
(Takas sona ermiştir.)

(Klasikler gibi herkesin okuyacağı türden kitaplar getirileceğini düşünüyordum, bunun yerine varlıklarından pek de haberdar olmadığım ama içerik olarak çok hoşuma giden kitaplar getirildi. Şu anda büyük bir keyifle okuyorum. Teşekkür ederim yeniden.)

Merhabalar,

Takasla vermek istediklerimi hemen aşağıda sıraladım.

1. Eski Bilimkurgu Dergileri

- Atılgan, Sayı 5, 1996
- Nostromo, Sayı 1, 1997
- Nostromo, Sayı 3, 1998
- Nostromo, Sayı 4, 1999

Dergilerin hepsi eski ve yıpranmış durumda, fakat nadir bulunuyorlar. :)

2. Abdülcanbaz, Amatör ve Conan

- Abdülcanbaz, Bayanlar ve Baylar (3 cilt)
  Eski ve yıpranmış durumda ama sanırım ilk baskı.
- Amatör, iyi durumda.
- Conan'ın eski sayıları, sıralı değil.

3. Haftalık Karikatür Dergileri

2006-2015 yılları arasında topladığım Uykusuz ve Penguen'in çeşitli sayıları. Toplamda 100 tane kadar var. Dergilerle birlikte verilen eklerden bulabildiklerimi de ekledim.

4. Çeşitli Başka Dergiler

Satın aldığım, içerik olarak birbirinden farklı, çeşitli dergilerin yanı sıra ücretsiz olarak elime geçen ve biriktirdiğim dergileri de ekliyorum.

5. Resimler ve Süs Eşyaları

Resimler eski ve zarar görmüş durumda. Bazılarının sağını solunu düzeltmek gerekebilir.

Bonus: Bazı Araç-Gereçler ve Eski Defterler

Araç-gereç ve malzeme kutum ile kullanılmış sayfaları koparılmış eski defterler.

Eklediğim her bir maddenin karşılığını bir adet kitap olarak belirledim.

Getireceğiniz kitabın seçimini size bırakıyorum. Okunabilir durumda olması (sayfa sayısı tam olacak, ciddi imla hataları bulunmayacak) ve diğer ciltlerini aramak zorunda kalmamam için seri olmaması benim için yeterlidir.

Bonus olarak eklediğim maddeye karşılık bir şey istemiyorum, diğer maddelerden biriyle veya ayrı olarak alabilirsiniz.

Takas, İstanbul içinde elden gerçekleştirilecektir.

Çevrimdışı VeRMiNaaRD

• 461
  • Rom: 1
  • Star-Lord
    • Profili Görüntüle
Ynt: (Takas) Kitap Karşılığında Çeşitli Yayınlar ve Eşyalar
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2015, 19:12:18 »
Çizgi romanlar ve karikatür dergileri iyiymiş ama Ankaradayım kargo ile uğraşmayalım :(