Bizde bu amatör tayfadanız işte. Daha önce Asistoli adlı bir grupta Bas gitar çaldım ancak elemanlarla anlaşamadığımzdan grubu dağıttık. Okulda adı olmayan bi grupta davul çaldım bi iki şarkı sonra o grupta dağıldı

Şu an ki grubumuzun adı Diskriminant. Diskriminant benim tarafımdan geçen sene kurulan Faith grubunun devamı niteliğinde, bi iki eleman değişikliğiyle. Grubun kurucusu olmakla birlikte bas gitaristiyim. Grubumuz yaşadığımız şehir Ereğli'de varlığını sürdüyor. Okulumuzda (Ted Kdz Ereğli Koleji) sömestr zamanı, karne günü verilicek 12 şarkılık falan bir konser için çalışıyoruz şimdi, daha önce bir restoran tarzı mekanda çaldık, sömestrdan önce de bir bar'da çıkıcaz.
Geçen sene biri taksim'de biri kadıköy'de olmak üzere iki bardan teklif aldım; thrash-black tarzı metal için ama hem adam eleman toplayamadım hemde geçen sene izin vermedi anam babam

Arkadaşlar sweep'iydi picking'iydi çözmüş bi elektrocu varsa aranızda benle irtibat kurun mekan işi tamam yani. Ayrıca grup için açım ben şu anki grubumdan çok memnun değilim kazma kazma malt falan çalıyoruz

İstanbul'a gidip gelebilirim bir grup düzenlenirse haberim olursa sevinirim..