Darly haklı, daha kaç kender ölümü göreceğiz biz Krynn üzerinde? Ve hepsinin yitip gişi bu kadar koymak zorundamı:)?
Düşmanının elini sıkmak için koşarak fırlayan daha kaç ırk gördükki:)?
Mina...Nefret ettim seri boyunca. Ruhlar Savaşı'nda da nefret etmiştim zaten.Ama bu kitapta acıdım desek yeridir. O çocuk hali oldukça hoştu. Altınay'ın adını ağzıdnan düşürmemesine rağmen onla bir kucaklaşamaması çok içime otrdu. Ya bir sahnede bare kavuşsalardı... Onu görmek Mina'yı belki daha çabuk bu bunaılmdan kuratarırdı. Mina'nın Paladine'e baba dediği sahneelri oldukça sevdim! Vay be, bu kız Solinari'nin kız kerdeşi

.
Atta'yı mıncıklamamk için seri boyu zor durdum. Köpek işte ya asaleti ortada! Yavrularına da hayran kaldım. Üstat Jenna'yla da böyle iyi bir bağ kurar verilecek yavru umarım.
Rhys mızrak kahramanalrı akdar sevdiğim bir karakter oldu. O dengeli, kontrollü ve merhametli kişiliğine aşık olma raddesine kadar yaklaştım

. Çok başarılı bir karater. Kitabın arksını ilk okduğumda " ee bir keşiş mi?öff ne klasik!" demiştim. Ama rhys kesinlikle çok farklı! Majere için en iyi keşiş o

. Yeri geldiğinde bir baba gibi küçük Mina'yı uyuttu bile.
Ve Nightshade... Sevdim onu ya

. Hem de çok! Kenderler sevilmez mi zaten? Mesela Tasslehof'us evmeyeni görmedim ben. Mina'nın ellerinde ölüğünde bende Mina'ya okkalı bir tokat atmak istedim açıkçası. Ama kısmet

... Gecegezgini özelliği çok güzel ayrıca. Onun o ruhalrla konuşması, heleki ölü SOlamniya şövalyeelriyle kahs oynamasına hastayım

! Ama artık yolun sonu onunu için geldi. O iyi bir dost ve Rhys kesinlikle haklı: bir kenderdeki bilgelik kimsede yok. Bir Tanrıyı bırakamayız değil mi

? Nightshade kitap boyunca haklılığını tekrar tekrar kanıtladı.
Mina'Nın tarafsız olamsı akıllıca oldu. Böylece denge korundu. Ama Paladne ve Mishakal'ın kızına şanlı bir iyilik tanrıçası olmak yakışırdı. Ancak, Mina yeterince kirlendi ve ben ondan hiç haz etmediğim için, kanlı elleriyle o bölümde eyr alması hoş durmazdı aslında. Gözyaşı Tanrıçası olması da çindeki acıyı iyi yansıttı.
Bu kitabın bomba tanrısı ise Majere benim için. Ne cevherleri varmış yaa

.