Kayıt Ol

Örümcek Adam'ın Hızı Kesilmiyor

Çevrimdışı Dúrgonath

• 680
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
Ynt: Örümcek Adam'ın Hızı Kesilmiyor
« Yanıtla #15 : 31 Ağustos 2009, 21:05:54 »
Bence Peter'ın profesörü olacaktır Spider'ın sıradaki düşmanlarından birisi.
O adamı son 2 filmdir gözümüze sokuyorlar.. :P

Kurt Connors nam-ı diğer Kertenkele'yi mi diyorsun? Ben o olsa güzel olur diyordum ama öyle çok büyük bi düşman olmaması bi yana SM3'ün oyununda karşımıza çıkmıştı. Nedense öyle bir inanışa sahibim, oyunlarda alt düşman olarak karşımıza çıkan karakterleri filmlerde göremeyeceğiz diye, şimdiye kadar da tuttu :D Ama böyle giderse karşımıza çıkaracak düşman kalmayacak. Diğer serilerden karakter transfer ederler artık.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Rom: 15
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #16 : 31 Ağustos 2009, 21:23:43 »
Evet evet onu diyorum..Oyuncu açısından masraf olmaz kendilerine yeni bir karakter girmeyeceği için..Ama iki filmdir burnumuzun dibinde olduğu için de tanıtım açısından, Flash açısından fazla ses getirmeyebilir. Belki de Sandman gibi bir şey yaparlar..

Not to mention the pincers...

Çevrimdışı ...Allen C.P...

• **
  • 137
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2009, 14:24:13 »
Eşekke gibi oynıcaklar..Parayı görümce yani ben oynardım :) Bence şu hani kertenkele profösör yada vampir olan çocuk olabilir düşman
...İmza ve avatarlarım bana aittir!(Kesinlikle almayınız!)

Çevrimdışı Dúrgonath

• 680
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 01 Eylül 2009, 15:40:46 »
Ah, evet, Michael Morbius olabilir, oldukça zorlayıcı bir düşman bence. Hele ki giderek şekil değiştirip bir tür yarasa-adam hibridine dönüşmesini de katarlarsa oldukça gerilimli olabilir. Ama sanırım sonradan iyi tarafa dönüyordu, Blade'in yanında vampir avcılığına başlıyordu. Oğlum, canım çok istedi şimdi, Morbius olsun 4. filmde =) Bu sayede Black Cat (aşk yaşıyodu ya)'i de filme eklerler. Yalnız şimdi aklıma geldi, Morbius 3. oyunda yer alıyodu sanırım =S