Kayıt Ol

Ölümsüz Üçlemesi

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ölümsüz Üçlemesi
« : 16 Mart 2010, 16:57:24 »

Pegasus Yayınlarından Gece Evi Serisi hayranlarına büyük süpriz. Benzer türde olan, Ölümsüz Üçlemesinin ilk kitabı yayınevinden çıktı!

Tanja Heitmann sizi bugüne kadar görülmemiş bir vampirler dünyasına götürecek! Aşk, tutku, heyecan ve gerilim…

Alıntı
    “Ölümsüz, aşkın ve vampirlerin tehlikeli dünyasında harika bir yolculuk.”
    -Stephenie Meyer-

Kitabın çevirmenliğini Çiğdem Samsunlu, editörlüğünü Özkan Özdem, kapak tasarımını ise Yunus Bora Ülke üstleniyor.

Kitap hakkında daha fazla bilgi ve künye için buraya tıklayabilirsiniz.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ölümsüz Üçlemesi
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2010, 17:05:37 »
Acaba bu yayınevlerinin böyle yazar ismi şeklinde fabrikaları mı var? Çok merak ediyorum. Bir kitap çıkıp popüler olduğu zaman aynı kitabın isimler ve renkler değişmiş halleri piyasaya pıtır pıtır çıkmaya başlıyor. Hemen ar-ge çalışması, formül bulunuyor hop seri üretim..
try again fail again fail better

Çevrimdışı Vega

• 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2010, 18:37:57 »
her zamanki üçleme vampir-yasak aşk-ufacık actionlar.

Çevrimdışı Rob Kris

• *
  • 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2010, 14:17:44 »
" Bu üçleminin diğer kiataplarındaki kahramanlar farklı mı yoksa aynımı ? Mesela bu kitapta Lea& Adam diğer kitapların özetlerinde başka kahramanların isimleri var yada ben mi yanlış anladım ?"

• 1512
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 30 Mart 2010, 15:17:14 »
Gece Evi Serisine benzer mii yoksa isimler ve mekan değiştirilip kısaltılmış hali mi :P Künyedeki özetten ben öyle anladım. Yeter artık yazmayın vampir falan sıktı hepsi birbirinin aynısı.

Çevrimdışı Rob Kris

• *
  • 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 30 Mart 2010, 15:50:45 »
Gece Evi Serisine benzer mii yoksa isimler ve mekan değiştirilip kısaltılmış hali mi :P Künyedeki özetten ben öyle anladım. Yeter artık yazmayın vampir falan sıktı hepsi birbirinin aynısı.

" Hayır Gece Evi ile hiç bir alakası yok aksine daha güzel ve değişik. İnşallah diğer kitaplarıda Adam&Lea arasında geçiyordur. "

Çevrimdışı Anita

• **
  • 156
  • Rom: 1
  • Milamber
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2010, 19:32:31 »
Açıkcası ben sevmedim bu kitabı ve hala bitiremedim..Kitabın ilk 100 sayfasında gördüğüm ,okuduğum "İçimdeki İblis" sözünden gına gelmişti.Ben kolay kolay sıkılmam kitap okurken ama bunda sıkıntıdan patlamıştım..