Kayıt Ol

D&D the board game, Kutu oyunu yardım!

Çevrimdışı unau620

• *
  • 15
  • Rom: -3
  • I am the Dungeon Master
    • Profili Görüntüle
Ynt: D&D the board game, Kutu oyunu yardım!
« Yanıtla #15 : 17 Ekim 2010, 21:33:03 »
oyuncunun el kitabıyla zindan ve ejderha kutu oyunun ne anlamı varki bunun içinden ince iki tane kitap çıktı biri kahramanın el kitabı diğeride zindan efendisinin el kitabı

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Ekim 2010, 09:23:29 »
Bak arkadaşım iyi etmişsin güzel etmişsin gidip parana kıyıp box oyunu almışsın. Buraya kadar herşey güzel. Ama şuursuzca almışsın. Bu oyunun temel dinamiklerini öğreten Player's Handbook ile DM's guide olmadan o parana kıyıp satın aldığın box set pek bi işe yaramaz. Çünkü senin de bahsettiğin gibi o iki ince kitapta yeterince açıklama bulunmaz. Hem 'detaylı bilgi nerde bulabilirim?' sorusu sorup hem de 'Şurada bulabilirsin ' diyenlere 'Onu almamın ne alakası var ki' gibi saçma cevaplar da verme istersen. Bu konuya da daha fazla cevap atma zira saçmalamaktan öteye gitmiyorsun. Al dediğimiz kitapları oku sorunların çözülsün. Ha almıyosan da bizi daha fazla meşgul etme.

Çevrimdışı unau620

• *
  • 15
  • Rom: -3
  • I am the Dungeon Master
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 18 Ekim 2010, 12:39:37 »
o  kitaplardan da almak istiyorum istemesine de bulamadım internette çok aradım

Çevrimdışı Baal Adramelech

• 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 18 Ekim 2010, 18:50:44 »
Tamam, ben senin yerine satın alırım ardından sana kargolarım.. Yada boşver, sen uyurken ben sana kitap niyetine okurum onları. Böyle mışıl mışır uyursun, hem de öğrenmiş olursun. Aman diyeyim incilerin dökülmesin, hiç yorumlayasın. Uğraşmayasın.

Bak ilk ve son kez söylüyorum, kendin uğraş biraz. İnsanlar senin sorularının cevaplarını vermek üzere hazırola geçmediler burada. Cevabı verdiler, biraz da kendin uğraş. Her şeyi hazır bekleme.

Kilit.

Not: Sinir hastası olacağım sonunda.
#rekt