Kayıt Ol

Seçkide Yirminci Ay !!!

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Seçkide Yirminci Ay !!!
« : 09 Şubat 2011, 19:01:19 »

Ve nihayet yirminci sayımız ile karşınızdayız! Dolu dolu geçen on dokuz sayıdan sonra nihayet yirmili rakamlara girmiş bulunuyoruz. Yine bol maceralı ve bu sefer şirin bir tema ile karşınızdayız.

Gerek yeni gelen arkadaşlarımız, gerek uzun süredir aramızda göremediğimiz yazarlarımız gerekse sürekli olarak katılım gösterenler ile son hızla devam ediyoruz seçkimize.

Uzun süredir aramızda olmayan Onur Selamet, yoğun çalışmalarına rağmen "Ben hala buradayım!" diye göz kırparak Ölü Şemsiyeler Açın Üstüme! adı hikayesi ile aramıza katıldı! Melahat Yılmaz öykü seçkisinde siftah açtı ve Deccal adlı öyküsü ile aramıza katıldı. Yine daha önceden bir kez de olsa kendisini gördüğümüz Mehmet Utku Yıldırım, Mavi adlı öyküsü ile yeniden bizlerle birlikte olma nezaketini gösterdi. Ayrıca her ay değerli öyküleri ile bizleri hiç bırakmayan yazarlarımız da her zaman ki gibi oldukça sağlam öyküler ile çıkageldi karşımıza. Golem adlı öyküsü ile Erman Yücel, Bulut Şah adlı öyküsü ile Alper Kaya, Son İfritten Kız Kaçırma adlı öyküsü ile Mehmet Berk Yaltırık, Bir Damla Fedakarlık adlı öyküsü ile Beyza Taşdelen ve son olarak da Zoraki Ortaklar adlı devam öyküsü ile M. İhsan Tatari seçkimize şeref verdiler.

Fazla lakırdıya hacet yok diyerek bu ay gelen dokuz adet öyküyü düzgün şekliyle sıralayalım sizlere:

- Deccal adlı öyküsü ile Melahat Yılmaz

- Bir Damla Fedakarlık adlı öyküsü ile black_helen

- Son İfritten Kız Kaçırma adlı öyküsü ile Wyern

- Bilinç Bulutları adlı öyküsü ile Vega

- Mavi adlı öyküsü ile Esikhulu

- Bulut Şah adlı öyküsü ile alpi

- Golem adlı öyküsü ile Nihbrin

- Ölü Şemsiyeler Açın Üstüme! adlı öyküsü ile DarLy OpuS

- Zoraki Ortaklar adlı öyküsü ile mit

Her biri birbirinden güzel, her biri birbirinden değerli tam dokuz adet öykü... Umuyoruz sizler de okurken en az bizler kadar heyecanlanır, gerek yorumlarınız gerekse takdirleriniz ile destek olarak bu işi yirmi aydır neden devam ettirdiğimizi bir kez daha göstermiş olursunuz.

Son olarak gelecek ayın teması Karanlık olarak belirlendi. Her zamanki gibi öykülerinizi kayiprihtim@gmail.com adresine yollamanız yeterli. Ve şimdi de sizleri dokuz ayrı maceraya koşmanız için yalnız bırakıyoruz.

Hepinize keyifli okumalar!

Sevgiler,
Hakan "magicalbronze" Tunç
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Ynt: Seçkide Yirminci Ay !!!
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2011, 19:21:48 »
Dile kolay, "yirmi ay"... Bu zamana kadar çarkların dönmesine katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler! Yine birbirinden lezzetli öyküler bizleri bekliyor. :)

Çevrimdışı alpi

• *
  • 29
    • Profili Görüntüle
    • resmî
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2011, 19:59:05 »
benim de 8. ayım oldu bu ay .)

8 ayda 11 öykü yazmışız, bir nevi paslanmama edevatı olarak kullanmışım sçekiyi, yazarken de okurken de keyif almışım... güzel günler...
- - -

Vesaire, vesaire.

Çevrimdışı Erymnys

• 496
  • Rom: 8
  • PKBL
    • Profili Görüntüle
    • Erymnys
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2011, 10:35:08 »
benim öğrenmek istediğim birşey var. konu karanlık ama bunu nasıl işlemeliyiz. ana konu mu karanlık olmalı, yoksa şöyle bir değinip geçsek yeter mi, (mesela karakter sadece karanlık br odada birşey arıyor, ondan sonra başka karanlıkla ilgili birşey geçmiyor.) ya da orta karar bir ayar mı yakalamak gerek?
Elleri kalem tutanlara bu kadar düşman varken biz çok acı çekeriz daha, çok ölürüz kan kaybından!..

Çocuk Yetiştirme Sanatı Üzerine Bir Deneme --->Erymnys

Beklerim efendim...

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2011, 10:45:21 »
benim öğrenmek istediğim birşey var. konu karanlık ama bunu nasıl işlemeliyiz. ana konu mu karanlık olmalı, yoksa şöyle bir değinip geçsek yeter mi, (mesela karakter sadece karanlık br odada birşey arıyor, ondan sonra başka karanlıkla ilgili birşey geçmiyor.) ya da orta karar bir ayar mı yakalamak gerek?

Bunun seçimini tamamen sizlere bırakıyoruz arkadaşlar. Temada sizleri çok fazla sıkmamak adına oldukça rahatlık sağlıyoruz ancak "Karanlık" kelimesinin en azından farkedilebilir şekilde olmasına özen gösterirseniz daha hoş olur.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı Erymnys

• 496
  • Rom: 8
  • PKBL
    • Profili Görüntüle
    • Erymnys
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2011, 10:51:32 »

Bunun seçimini tamamen sizlere bırakıyoruz arkadaşlar. Temada sizleri çok fazla sıkmamak adına oldukça rahatlık sağlıyoruz ancak "Karanlık" kelimesinin en azından farkedilebilir şekilde olmasına özen gösterirseniz daha hoş olur.

peki, teşekkürler... :)
Elleri kalem tutanlara bu kadar düşman varken biz çok acı çekeriz daha, çok ölürüz kan kaybından!..

Çocuk Yetiştirme Sanatı Üzerine Bir Deneme --->Erymnys

Beklerim efendim...

Çevrimdışı Vega

• 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2011, 12:03:28 »
Bir dahaki ayın öyküsünü yazdım bile. Belki Double yapabilirim :P

Çevrimdışı Wanderer

• 1501
  • Rom: 28
  • Uzun günler ve hoş geceler dilerim.
    • Profili Görüntüle
    • Blog Sayfam - Yolsuz Yolcu
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2011, 17:57:27 »
Son katılım tarihi ne zaman? Başladım fakat yetiştirememekten korkuyorum.
May the force, be with you.

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2011, 17:59:03 »
Son katılım tarihi ne zaman? Başladım fakat yetiştirememekten korkuyorum.

Mart'ın 5'i gibi. Yetişmezse seçki yayınlandıktan sonra araya sıkıştırabiliriz.

Çevrimdışı Wanderer

• 1501
  • Rom: 28
  • Uzun günler ve hoş geceler dilerim.
    • Profili Görüntüle
    • Blog Sayfam - Yolsuz Yolcu
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2011, 18:09:26 »
Hmm, o zamana kadar yetişir canıım :) Teşekkürler.
May the force, be with you.