Kayıt Ol

Yahşi Doğu Geliyor...

Çevrimdışı Alorka Greenleaf

• 603
  • Rom: 6
  • End of the Ergenism
    • Profili Görüntüle
    • f
Yahşi Doğu Geliyor...
« : 05 Ekim 2011, 23:53:21 »
İlk filmde Osmanlı İmparatorluğu'ndan Doğu hediye götürmek üzere yola çıkmışlardı. Hediye bu sefer Doğu'ya, Çin İmparatorluğu' na gidiyor. 2012 de sinemalarda denebilir.

*Cem Yılmaz yaz sonunda çekimlere başlayacağını açıkladı. Ama çekimlerden önce biraz malzeme toplamak, biraz da Çin kültürünü öğrenmek üzere önümüzdeki günlerde, yeni barıştığı sevgilisi Cansu Dere ile birlikte Çin'e bir seyahat yapacak. Ayrıca Cem Yılmaz'ın yeni filmi Yahşi Doğu'da oynaması için Uğur Yücel'i ikna ettiği biliniyor. Yahşi Batı'dan alışık olduğumuz Ozan Güven ve Özkan Uğur da her zamanki gibi kadroda. [Milliyet]

Biraz eski bir haber ama idare yeni haber bulamadım. Bulunca eklerim Ya da bulan olursa eklese güzel olur. :)

Çevrimdışı elricsss

• *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yahşi Doğu Geliyor...
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2011, 16:50:31 »
 Bu habere sevindim, ilk film çok olumsuz eleştiri alsa da güzeldi. Teşekkür ederim. ( Ayrıca haberi yanlış yazdığını düşünüyorum, sefer bu kez doğuya olmayacak mı?) :)

Çevrimdışı Demigod

• **
  • 253
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yahşi Doğu Geliyor...
« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2011, 20:37:20 »
Ben Yahşi Batı'yı izliyordum. Sonra aşırı derecede sıkıcı geldi, kapattım. Cem Yılmaz'ın filmlerinden pek hoşlanmıyorum. GORA yine değişikti falan iyiydi ama sonra bi de AROG diye bir tane çıkardı. O da saçmaydı(bana göre). Neyse işte ben hoşlamıyorum pek. Bu filmi de izleyeceğimi sanmıyorum.
“Bu basit ama anlatması pek de kolay olmayan bir hikaye. Tıpkı bir masal gibi. Masallarda ne kadar hüzün varsa o kadar hüzünlü ve en az masallardaki kadar çoşkulu bir hikaye.”
-La vita è bella