Kayıt Ol

The Warrior's Way

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
The Warrior's Way
« : 09 Aralık 2010, 09:45:47 »
The Warrior's Way

(The Lord of the Rigns 'in yapımcılarından...)

Western ile Uzak doğu dövüş sanatlarının muhteşem bir birleşimi olacağını düşündüğüm bu filmin konusu beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Kendisine gelen bir görevi reddettikten sonra her yanı buram buram Western kokan Amerikan kasabasına sığınan bir ninja-suikastçinin hikayesini anlatıyor The Warrior's Way. Tabi işlenişin önemi burada devreye giriyor. Güzel bir senaryo ve iyi bir işlenişle harikalar yaratılabilir bu konu ile. Yönetmenliğini ve senaryosunu Sngmoo Lee'nin üstlendiği film 3 Aralık 2010 tarihinde gösterime girecek. Bu yönetmenin ilk filmi ama yine de böyle bir senaryo ve oyuncularla çalışıyor. Sanırım geleceğin dahi yönetmenleri arasına girecek diye düşünülüyor film endüstrisinde. Yoksa böyle bir film ile başlamak her yönetmene nasip olmaz.

Yönetmen: Sngmoo Lee

Senarist: Sngmoo Lee

Oyuncular:

Kate Bosworth -Lynne
Geoffrey Rush -Ron
Danny Huston -The Colonel
Dong-gun Jang-Yang

Filmin HD Fragmanı şuradan izlenebilir: http://www.youtube.com/watch?v=0Z8xYMomsDc&feature=player_embedded

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Warrior's Way
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2011, 23:49:33 »
Filmi o kadar bekledim ve izlemek az önce nasip oldu. Beklediğimden çok çok daha iyiydi. Ya benim beklentilerim çok düşüktü ya da film hakkaten iyiydi...

Öncelikle filmlerdeki sahne geçişleri inanılmaz güzeldi. Daha önce hiç bir filmde bu kadar güzel geçişler görmemiştim. Hafif espirili, hafif aksiyonlu, hafif konulu, hafif romantizm olan yani herşeyden biraz biraz barındıran bir filmdi. Bu yönetmenin ilk filmi ama bundan sonra çekeceği tüm filmleri izlemeye niyetliyim. İlk filmini böyle çektiyse gerisi nasıl gelir kim bilir.