Kayıt Ol

Seçkide Yirmi Dokuzuncu Ay !!!

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Seçkide Yirmi Dokuzuncu Ay !!!
« : 06 Kasım 2011, 20:44:51 »

Merhabalar,

Günler kimselere çaktırmadan son sürat geçerken kimi insanlar öyküler yazma hevesinde. Düşleriyle inşa ettikleri dünyaları başkalarıyla paylaşmak niyetiyle Rıhtım’ımın dingin sularına yanaşıyorlar. Her öykü gemisini hevesle kabul ediyor Rıhtım. Çünkü her ay, kendisine yanaşan hikâye gemilerini derleyip yayımlayacak bir mecraya sahip: Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi.

Yirmi dokuzuncu ayın öyküleri dökülmeye başlamadan önce, hepinizi uyarmak lazım; bu seferki öyküler akıl sağlığınıza dokunabilir! Kasım ayı için pek tekinsiz bir temayla buradayız çünkü: Delilik.

Bakalım kimler, hangi öyküleriyle katılmış:

- Suç İşlendikçe Güzelleşir adlı öyküsü ile Batuhan Uslu

- Gökyüzünde Süzülmek adlı öyküsü ile Betül Cengiz

- Hayal İmparatorluğu adlı öyküsü ile Buğra Şenyüz

- Sıradan Bir Deli adlı öyküsü ile Carl Darwin

- Karabasan adlı öyküsü ile Cüneyt Uçman

- Manastır adlı öyküsü ile Defne Tuncer

- Kesvet adlı öyküsü ile Erman Yücel

- Şeytana Uyan adlı öyküsü ile  Mehmet Berk Yaltırık

- Yedi adlı öyküsü ile Melahat Yılmaz

- Saat Adamlar adlı öyküsü ile Onur Selamet

- Deli ve Sabah adlı öyküsü ile S. Samet Demir

Kalemler çalıştığı sürece, Öykü Seçkisi’nin burada olacağından şüpheniz olmasın. Seçki daima Rıhtım’ına yanaşacak yeni öykü gemilerini bekliyor. Gelecek ayın temasıysa “Maça Kızı”. Her zamanki gibi öykülerinizi kayiprihtim@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.

Teşekkürler,
Onur “DarLy OpuS” Selamet

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: Seçkide Yirmi Dokuzuncu Ay !!!
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2011, 21:44:50 »
Yine bir sürü yeni hikaye, yine içinde kaybolabileceğimiz bir sürü hayal dünyası. Ben bu seçki olayını çok seviyorum yahu! Şu bayram telaşını atlatır atlatmaz okumaya başlayacağım inşallah. Önümüzdeki ayın teması da çok ilginç gerçekten. Şimdiden merak ediyorum çıkacak öyküleri.
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2011, 21:48:13 »
Ben de tam orada mit nasıl eksik olur diyecektim! Hazır kendisi de buradayken kamuoyuna açıklama yapmasını istirham ediyoruz efenim!

Seçkimiz yine dolu dolu, yine bol katılımlı. Şimdiden hepimize iyi okumalar!
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2011, 21:51:52 »
İhsan abi öykü yazmamış bu ay o.O ?!

Hakan, hemen savunma kalkanlarını aktif et! Forumda kırmızı alarm verilsin, tüm konuların kapıları kapansın.

Katılım son aylarda gerçekten göz dolduruyor. Nereden nereye, diyip duruyorum her ay ve umarım bu sözlerimi daha uzun aylarca tekrarlamak zorunda kalırım.

Not: Maça Kızı ne korkunç bir konu öyle. Titredim.

Çevrimdışı Baal Adramelech

• 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2011, 22:47:44 »
Aklıma Harley'in bayan serilerinden botlar, deri giysiler giyen bir femme fatale geldi efenim.

#rekt

Çevrimdışı Nihbrin

• 1243
  • Rom: 43
  • [Infornography]
    • Profili Görüntüle
    • nihbr.in
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2011, 23:19:07 »
Maça kızı denince aklıma direk Madness Returns geliyor benim. Eyvahlar olsun.
Bir de, bu ay hepsini okuyacağım ben. 11 tanecik varmış zaten  :P

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Kasım 2011, 14:23:23 »
Bayram boyunca sıkılmak artık mümkün olmadı. Emeği geçen ve hikaye gönderen herkese teşekkürler. Telefondan sağdan soldan artık seyahat boyunca okurum. :)

Çevrimdışı okurgezer

• **
  • 50
  • Rom: 0
  • yola düşmeli...
    • Profili Görüntüle
    • Mavi Defter
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2011, 22:19:31 »
Arkadaşlar forumdaki acemiliğime bağışlarsanız bir sorum var, seçki için isteyen herkes öykü gönderebiliyor mu? Öykü için ön şart var mı? Tabi bir de tarih sorunu var. Maça kızı için yazmaya başladım, öykü tahminimden çok daha uzun oldu. Son dört gündür bitirmeye çalışıyorum ama onun hala bitmeye niyeti yok gibi.
"It's a dangerous business, Frodo, going out of your door," he used to say. "You step into the Road, and if you don't keep your feet, there is no knowing where you might be swept off to..."

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2011, 22:22:49 »
Arkadaşlar forumdaki acemiliğime bağışlarsanız bir sorum var, seçki için isteyen herkes öykü gönderebiliyor mu? Öykü için ön şart var mı? Tabi bir de tarih sorunu var. Maça kızı için yazmaya başladım, öykü tahminimden çok daha uzun oldu. Son dört gündür bitirmeye çalışıyorum ama onun hala bitmeye niyeti yok gibi.

Herkes öykü göndereiliyor. Ancak temaya uygun ve fantastik veya bilimkurgu tarzında olmak şartıyla.

Öykü için ön şart bu olmakla birlikte, Times New Roman yazı karakterinde ve 12 punto büyüklüğünde yazmanızı rica ediyoruz.

Bu aralar bitirebilirseniz iyi olur. Seçki için birkaç gün kaldı.

Çevrimdışı okurgezer

• **
  • 50
  • Rom: 0
  • yola düşmeli...
    • Profili Görüntüle
    • Mavi Defter
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2011, 22:34:00 »

Herkes öykü göndereiliyor. Ancak temaya uygun ve fantastik veya bilimkurgu tarzında olmak şartıyla.

Öykü için ön şart bu olmakla birlikte, Times New Roman yazı karakterinde ve 12 punto büyüklüğünde yazmanızı rica ediyoruz.

Bu aralar bitirebilirseniz iyi olur. Seçki için birkaç gün kaldı.

Cevap için çok teşekkür ederim. Yarına tamamlayıp göndermeyi düşünüyorum, umuyorum :).
"It's a dangerous business, Frodo, going out of your door," he used to say. "You step into the Road, and if you don't keep your feet, there is no knowing where you might be swept off to..."

Çevrimdışı beerold

• **
  • 173
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 06 Aralık 2011, 14:36:32 »
 İşte buna üzüldüm. Birkaç haftadır internetimde bir türlü halledilemeyen bir sorun var. Sürekli dışarıdan nete girmek zorunda kaldığım için de tam takip edemedim. Anlaşılan bu ay ikinci kez katılmayı düşündüğüm seçkiye katılmak yine nasip olmayacak.

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2011, 19:13:17 »
Sanıyorum cuma ya da cumartesiye kadar vaktimiz var, hâlâ geç değil arkadaşlar. :)