Kayıt Ol

Mor ve Ötesi'nin İlk Provası + Finalistler - Yarı Finalistler

Çevrimdışı Nirnaeth

• 848
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mor ve Ötesi'nin İlk Provası + Finalistler - Yarı Finalistler
« Yanıtla #30 : 26 Mayıs 2008, 16:24:03 »
Siyaset serbest olsa çok şey yazıcam ama neyse üff ;D ;D
rum kesimi yunanistan ve ermenistan birbirlerine attılar saolsun azerilerimde bize atmışlar  :D hamınızın ellerınden öpeyim ;D ;D
Bizde enayi gibi verdik ermenilere ama işte neyse :P >:D :hmm :hemk :rr

O oylarla oynama yapıyorlar bea.. Yapmıyorlarsa da o Ermenilere oy verenleri bir bir bulurum ben.. :P

Çevrimdışı Slyffindor

• **
  • 218
  • Rom: 0
  • Entrigiue?.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 09 Haziran 2008, 21:07:34 »
O oylarla oynama yapıyorlar bea.. Yapmıyorlarsa da o Ermenilere oy verenleri bir bir bulurum ben.. :P

Pardon ama sorun nedir? Şahsen ben verdim. Cidden merak ediyorum neden herkes bu kadar tepkili. Olamaz mı yani? Ermenistan bizden 10 puan alamaz mı?

I'll be your water. I'll be yours

Çevrimdışı Legolas

• 810
  • Rom: 7
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 09 Haziran 2008, 23:13:34 »
Pardon ama sorun nedir? Şahsen ben verdim. Cidden merak ediyorum neden herkes bu kadar tepkili. Olamaz mı yani? Ermenistan bizden 10 puan alamaz mı?

Keşke bütün dünya senin gibi düşünse.Yani bunu sadece ve sadece bi şarkı yarışması olarak görse.Ben 6-7 senedir izliyorum eurovisionu ve bu süre içinde hatırladığım kadarıyla ne Yunanlılardan ne de Ermenilerden 1 oy geldi.Bu bize karşı besledikleri kinin kanıtıdır.Kusura bakma ama bana 1 oy bile atmayan ülkeye ben hiç oy atmam şarkıyı beğensem bile.Hatta o kadar nefret ediyorum ki onları insan yerine bile koyduğumu söyleyemem bu kadar yeter umarım