Toggle navigation
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Beni Hatırla
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Liman Kenti
Sinema
Konu:
Su Dünyası (Waterworld) [ 1995
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
6 Yanıt
7533 Gösterim
Darkness
608
Rom: 0
«
:
18 Haziran 2008, 21:29:42 »
IMDB
http://www.imdb.com/title/tt0114898/
Tür : Dram / Macera / Bilim Kurgu
Yönetmen : Kevin Reynolds , Kevin Costner
Yapım : 1995, ABD
Süre :136 dk.
Oyuncular
Kevin Costner (Denizci) , Chaim Girafi (Serseri)
Rick Aviles (Kapıcı) , R.D. Call (İnfazcı) , Zitto Kazann
Leonardo Cimino (İhtiyar) , Zakes Mokae (Priam)
Jeanne Tripplehorn (Helen)
Filmin Konusu
Kutuplardaki buzların eridiği geleceğin dünyasındayız. Heryer sularla kaplı. Ayak basacak kuru bir kara parçası bulmak imkansız. Hayatta kalmayı başarmış olan insanlar suların üzerine inşa ettikleri bir araya tutturulmuş çelik yığını şehirciklerde, ilkel yaşamlar sürüyorlar.
Şehirler genellikle ihtiyar heyetleri tarafından yönetiliyor ve karaların suyla kaplandığına değil, su tarafından süpürüldüğüne inanıyorlar. Kendisine İnfazcı diyen bir adam kanunu temsil ediyor. İnsanların en büyük korkusu ise yağmacı çeteleri.
Bu yağmacılardan kaçan Denizci küçük yelkenlisiyle bu şehirlerden birine varmayı başarır. İhtiyar heyeti Denizci'nin şehrin kadınlarını hamile bırakmasını ister. Oysa Denizci'nin aklında sadece, varlığına bir gün her nasılsa ulaşacağına inandığı son kara parçası vardır. Yağmacıların saldırısı bu insanların kaderini birleştirecektir.
Kevin Costner'ın yapımcılığını üstlendiği Su Dünyası, ticari bir proje olarak, belki de Hollywood'un yakın tarihinde en çok kötülenmiş ve alaya alınmış projedir. Gerçekten 175 milyon dolara malolmuş ve gişede hüsrana uğramış olan bu filmin, sadece yanlış anlaşıldığına ve aslında kült mertebesine ulaştığına inanan marjinal bir zümrenin varlığını da kabul etmek gerekir.
Örnek Görüntüler
[/color]
R
140
Rom: 0
before twilight ,you must fly..you can be ash..
Ynt: Su Dünyası (Waterworld) [ 1995
«
Yanıtla #1 :
18 Haziran 2008, 22:37:43 »
ilk izlediğimde küçüktüm.orjinal gelmişti.ama konusu itibariyle hala orjinal:Diyidir, güzeldir:D
brave_prens_1988
380
Rom: 2
dürüstlük yoksa arkadaslıgında anlamı yoktur
«
Yanıtla #2 :
19 Haziran 2008, 00:56:08 »
acaba ilk olarak kaç yaşında iken izlemişimdir ve ondan beri de kaç defa daha aynı filmi izlemekten bıkmadan izlemişimdir. gerçekten basit ama güzel bir film
8.kitaba başladık bilipte okumayan, okuyupta yorum yapmayan bizden değildirr
z anka yoldaşlıgı FRED WEASLEY
ölüm yiyen REGULUS BLACK
DarLy OpuS
2766
Rom: 35
Dansımız Marşandiz
«
Yanıtla #3 :
27 Nisan 2009, 10:59:15 »
İzleyeli 4-5 yıl olmuştur. Ama hala hatırlıyorum, ciddi anlamda başarılı bir filmdi. Boş vaktimde indirip yeniden izleyeyim en iyisi.
Canina
1460
Rom: 39
There ought to be a law against you
«
Yanıtla #4 :
30 Nisan 2009, 16:54:48 »
Kevin Costner'ın neredeyse iflah etmesine neden olan, nedense Türkiyede aşırı derecede sevilen bir film.
Blog
Deadman107
347
Rom: 3
---AmOrTeNtİa---
«
Yanıtla #5 :
30 Haziran 2009, 14:44:18 »
kevin costner ın filmdeki performansı iyi olmasa vasatın altında bir film ortaya çıkardı.eski yapım olmasına rağmen güzel bir bilim kurgu.tavsiye ederim
Güneş doğacak, açacak çiçek...
CaptainJarlaxle
The Big Bang Theory
170
Rom: 1
«
Yanıtla #6 :
30 Haziran 2009, 16:00:49 »
Bir captain olarak favorilerim arasındadır. Adamın yaptığını bir biz biliriz. Hele zıpkın alıp denize atlar ve bir yaratık avlar. O bölüm bittiğim andır.
CaptainJarlaxle: The Big Bang Theory Fan No.1.
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Liman Kenti
Sinema
Konu: