Kayıt Ol

Aşk

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Aşk
« Yanıtla #15 : 02 Aralık 2009, 17:42:02 »
Daha dikkat çekicilik ve detay katmış. Bundan dolayı bence cinsel içerik yasağı çok gerici ve çok saçma bir yasak.
 Doğrusu ben buraya takıldım. Tartışma ortamı yaratmayı kesinlikle istemiyorum ama yazılanlar çok garibime gitti.
 Ne yani, bir yazının çekici olması için ille de cinsel öğeler mi bulundurması gerekiyor? O yazı da yapılabilecek tek detay bu mudur?Evet bir iki yerde bir iki basit örnek koyarsın bu alışıldık bir şey ama nasıl desem yasak gerekli.Gericilikle alakası yok. Bu sadece sorumluluk sahibi olmak.Ben bu şekilde düşünüyorum :)

Not: ''Skull25'' konunda, yazınla alakası olmayan bir yorum yazdığım için özür dilerim ama düşüncelerimi belirtmeden geçemiyorum. Huyum kurusun :)

Çevrimdışı Vinrael

• **
  • 114
  • Rom: -2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2009, 12:30:31 »
 Bu yazı hoşuma gitti. Yalnız başlık yazıya uymuyor. Aşk bu kadar kolay bir duygu değildir. Ve sinirleneceksin biliyorum ama resimdeki adamı beğenmedim. Sana da hak veriyorum yorgunmuşsun. Fakat en kısa sürede o adamı değiştirir misin sakalsız ve saçlı aynı zamanda daha genç biri bekliyordum doğrusu.

Bu arada Berre benim yazımda yanlış bir şey varsa bunu benim yazımda yazmalısın.
Meacla of the House of Fëanor

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 03 Aralık 2009, 17:42:49 »
Bu arada Berre benim yazımda yanlış bir şey varsa bunu benim yazımda yazmalısın.
Senin yazınla ilgili bir şey demedim. Yanlış anlamış olabilirsin; bence yorumumu biraz daha dikkatli okumalısın :)

Çevrimdışı Vinrael

• **
  • 114
  • Rom: -2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2009, 19:27:22 »
 Özür dilerim Segraron benim yazımı örnek koyunca ben de benim yazımı eleştiriyorsunuz zannettim :D
Meacla of the House of Fëanor

Çevrimdışı BerkeB

• 494
  • Rom: 7
  • Onu bulan herşey'i bulur
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 03 Aralık 2009, 21:55:44 »
En başta konuma yorum gelsin istiyodum maşallah başka bişey isteseymişim fazlasıyla olacakmıs:)

Bu arada huyun kurusun berre :)

Mit dikkatimden kaçan bi noktaya dikkat çekmişsin :) en azından eskisinden daha iyi oldu ama dur onu değiştiriyim ben mesela iş yeri:)

Ayrıca yolgeçen hanı sakinleri hayali çizim yapmak oldukça zordur bir şeye bakmadığın zaman çizemessin diyebileceimiz kadar zordur ben bu çizimi internetten bi resimden azıcık kopya çektim yani bi baktım sonra kafadan çizdim ve vinreal benden genç ve sakalsız adam istediinde ne yapabileceimi bilemiyorum bence bu sakallı adam patron olabilir hoş bayanda çalışan iş yerinde aşk yaşayabilrler hem ben orda aşkın anlamını iyi anlatırım vinrealinde gönlü olmuş olur :)
Bakmayın şiir yazdığıma romantik değilim :).