Kayıt Ol

Warner Bros, Turbine'i Satın Aldı...

Çevrimdışı Marius

• 1109
  • Rom: 31
  • poor misguided fool
    • Profili Görüntüle
Warner Bros, Turbine'i Satın Aldı...
« : 22 Nisan 2010, 20:18:07 »

Warner Bros oyun sektöründe yaptığı atılımlara hız kesmeden devam ediyor. En son Batman: Arkham Asylum’ın yetenekli yapımcı stüdyosu Rocksteady’yi satın alan firma şimdi de bir başka oyun geliştiricisi Turbine’i satın aldığını açıkladı.

The Lord of the Rings Online’ın arkasındaki geliştirici firma olan Turbine, ilk olarak bir başka devasa online oyun, Asheron's Call oyunuyla ismini duyurmuştu. Bu serinin ardından Dungeons & Dragon's ile devam eden şirket, 2007 yılında isim haklarını aldığı The Lord of the Rings Online ile yoluna devam etmekte.

Warner Bros son dönemde attığı bu adımlarla oyun sektörüne verdiği önemi iyiden iyiye göstermeye başladı. Rocksteady ve Turbine’in dışında şirketin emri altında olan diğer firmalar şunlar: F.E.A.R.’ın yaratıcısı Monolith, LEGO Star Wars’un yapımcısı TT Games ve Lord of the Rings: War in the North’un yapımcısı Snowblind. Görüldüğü gibi Warner Bros’un himayesi altında oyun dünyası için oldukça büyük bir potansiyel toplanmış durumda. Şirketin elinde bulunan diğer pek çok isim hakkını da göz önünde bulundurunca gelecek yeni oyunları daha büyük bir heyecanla bekliyoruz.

OyunGezer'den Alıntıdır...

--Neler oluyor yav? Bu habere üzülmelimi yoksa sevinmelimiyiz karar veremedim. :P
After I count down, three rounds, in hell I'll be in good company.

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Warner Bros, Turbine'i Satın Aldı...
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2010, 22:27:33 »
Ben pek sevinemedim. Warner Bros feci bir şekilde tekelleşiyor, tekelleşme hep kötüdür. Lotronline'a karışmasalar bari.
try again fail again fail better