aylardır bekledikten sonra bugun gittim sonunda filme
ve gayet beğendim
ama genel olarak sunu gördüm insanlar gorayla çok kıyasladılar bu filmi
ve cem yılmazdan tamamen kakara kikiri tarzı film bekledikleri için filmi beğenmeyenler fazlaydı, daha doğrusu goraya göre fazlaydı
gorada anlık çok espri vardı ama bu filmde espriler biraz daha inceydi
ayrıca gorayı çok belaltı bulanlar için bu film belaltı epsirlerden epey arındırılmış tabiki gene var bikaç kelime.
ben yinede filmlerde bu tarz espriler olmasına karşı değilim çok avam olmadığı müddetçe tabiki.
sunu da söylemek istiyorum nil karaibrahimgilin oyunculuğu bu filme gitmemiş acemi olduğu öylesine belli ki nerdeyse her sahnede eğreti durmuş, sadece nilin güzelliği var.gene de ilk filmi olduğu için biraz anlayış göstermek lazım diye düşünüyorum.
ve filmin ikinci yarısında futbol oynadıkları sahneler gereksiz yere çok uzatılmış acaba o kısma konu bulamadılar da dakika doldurmak için mi yaptılar diye düşünmedim değil.gene de atraksiyonu var izlerken sıkılmıyorsunuz ama söylediğim gb ne gerek var ki o kadar uzatmaya
bu film recep ivediğin gişesini sollamayı kesinlikle ve kesinlikle hakediyor
gitmeyin paranıza yazık diyenlere inanmayın kesin gidin seyredin
ben 2 hatta 3. kere gitmeyi düşünüyorum
herkese iyi seyirler şimdiden

son olarak sunuda söyleyim:gazetede okudum, bu film 3 ay vizyonda kalırsa cem yılmaz devam niteliğindeki 3. filmi çekeceğini söylemiş.(artık adı argo mu olur garo mu olur bilinmez

tabi bu kısım röpörtajda yoktu ben uydurdum

)