Bildiğiniz gibi Star Wars'ın 6 filmlik serisinden sonra devamı niteliğinde Clone Wars çizgi dizisi çıktı ve devam ediyor.(Şu an 3. Sezon bitti 4. Sezon bekleniyor). Üçüncü sezonda Mother Talzin Sihirli Küresine bakarak Savage'ye kardeşini (Darth Maul'u) bul demişti. Star Wars'ın resmi sitesinde biraz araştırma yaptım;
Star Wars'ın Republic Commando oyunundaki Delta Timi 4. Sezonda Karşımıza Çıkacak. Eski Clone kadrosu (Res,Cody,Five) de 4. Sezonda olacak. Ayrıca 4. Sezonda yeni Sith Lord'ları koymayı düşünüyorlar. Darth Maul ise 4. Sezonun fragmanlarında görünmüyor. Bunun sebebi birçok şey olabilir ( 5. Sezonda Reyting kazanmak için, izleyiciyi şaşırtmak için vs.). Fakat Talzin Savage'e Maul'ün tam yerini söylemişti. Valla eğer O, o kadar zaman bulamayacaksa bizzat gidip ben bulacağım. Öyle muhteşem bir Sith ÇIRAĞINI (Sith Lord'u değil fakat çoğu JEDI'dan Güçlü) orjinal filmlerin dışında animasyon olarak görmek de muhteşem olacak.
Ayrıca yeni sezonun Görüntüsü/Grafiği'de biraz değişecek ve daha gerçekci renkler kullanılacak. Echo (Tam emin değilim isminden Five'de olabilir) 3. Sezonun son bölümlerinde arkadaşlarını kurtarmak için ölmüştü. Bu gözleri Five'a çevirdi. Yeni sezonda farklı bir rütbeyle karşımıza çıkabilir.
Birde şunu söyleyebilirim; ilerki sezonlarda Clone Wars'dan çıkılıp daha ilerki konularada el atılacak (Yeni Cumhuriyet Dönemi/Sith Egemenliği).
3. Sezonda Darth Maul üzerinde çok duruldu (Dooku'ya suikast düzenlendiği bölümde). Bildiğiniz gibi Maul Obi-Wan tarafından enden ikiye bölünmüştü. Tabi o dönemdeki teknolojiyi bilemeyiz fakat tahminime göre Maul ileriki sezonlarda diziye girerse protez bacak benzeri birşeyle karşımıza çıkacak.
Darth Maul, Darth Sidius/Palpatin'in Çırağıydı. Geri dönerse hala ona itaat edip etmeyeceği muamma.
Sanırım ileriki sezonlar çok eğlenceli ve sürükleyici geçecek.
İyi Forumlar...
Batuhan Emral (Cellox')
board.m2-tr.com'dan alıntıdır.
Not: Bahsedilen, Maul'un kürede görülen bölümü ben de izledim. Ama Talzin tam olarak bir adres vermiyordu sanki?
Not2: Sadece Sith Lordlarına Darth ünvanı verilmiyor muydu? Yanlış mı hatırlıyorum?