umbridge'i sevmiyorum diyenler gördüm. olacak iş değil. kendisi gerçek bir eğitimci. sözde büyücülük okulu o bunu öpüyor, diğeri gece dolanıyor, biri profesörle içiyor. olacak iş değil. kadın düzeltmek için elinden geleni yaptı.
sevmediğim karakterlere gelince;
1) Lupin. kendisi kurtadam (pardon adam dedim) falan olabilir de insan kaç yıllık arkadaşına nolursa olsun saldırmaz. ayıptır.
2)Severus Snape. ya kızın birine aşık oldu zamanında diye 20 sene boyunca herkesin hayatını mahvetti. sünepe herif. gidip açılsaydın abi kıza o zaman. öyle gelir kapar james potter kızı elinden işte. arkasından bakakalırsın. neymiş efendim after all this time ? mışta alwaysmiş. işi gücü safi şov.
3)James Potter. Ya sen niye Snape'in aşık olduğu kızı ayıklıyosun. hadi kızı kaptın o Severusu büyüyle havalarda döndürmeler falan ne allah aşkına. çocuk musun bilader. Bak eşin çocuğu korumak için canını verdi sen boş beleş öldün. bi işe yarasaydın bari.
4)Neville Longbottom. Ya bilader herkes bi tarafından soluyor. okul yıkılmış. Voldemort geliyor. Sen orda gidecem Luna'ya açılcam. Lan ölecen ölecen. açılsan nolur açılmasan nolur. Az bile yapmışlar anana babana senin.
5)Dobby. Ya dobby sen açık ara en nefret ettiğim karaktersin. sana çok bilendim, laflar hazırladım. lan harry'i tanımıyon etmiyon yüz yüze gelmişliğin yok sana mı kaldı çocuğun okula gitmesini engellemek. hadi harry safı seni affetti bi çorap verdi diye yapıştın 8 yıl peşine. adam mundungusu arıyo sen geliyon yok efendimis kıymetlimis. hadi onu geçtim, lan sen nasıl satılık bi adammışsın be. bi çorap yüzünden yıllarca seni besleyen sana bakan malfoy ailesine sırtını döndün. giriyon evlerinden tutsaklarını kaçırıyon falan. haysiyetsiz.
6) tabi ki o yarık kafalı dörtgöz. ya 7 kitaplık seri boyunca yaptığın büyü sayısı bi elin parmağını geçmez. neymiş efendim seçilmiş kişiymiş de voldemortu yenecekmiş. ya sen kimsin ya. sen bi kere voldemortun zaten muhattabı değilsin, seviyesinde değilsin, kıratında değilsin, kailtesinde hiç değilsin. Sirius'un da ölümüne sebep oldun. ha gelelim mürver asaya. sen ne yaptıysan dumbledore sayesinde yaptın (ki o bunağı da sevmem) gidip adamdan kalan son asayı sırf orda arkadaşlarına şov yapacan diye kırıp atıyon. pis şovmen.
başka sevmediğim birisi yok sanırım ya bulamadım başkasını