Alıntı yapılan: lenore - 13 Ekim 2011, 20:47:35Sinüzit gibi bir derdim olmasa mesela, tam iyileştim derken hasta olmasam... Ya da en azından hastayım ben deyip, kafayı vurup saatlerce uyuyabilsem. Ödevleri yapan, insanların beyinlerine bilgileri yükleyebilen o biri, elinde bi büyük ve bi kavunla beni de ziyarete gelse... Belki bunlar derhal kalkıp çok sevgili testlerimin başına geçmem gerektiğini unutturabilir.O değil de soyumklorür ve magnezumflorür ve hatta elektronegatiflik hakkında konuşmak, çene çalmak, gülmek, eğlenmek...
Sinüzit gibi bir derdim olmasa mesela, tam iyileştim derken hasta olmasam... Ya da en azından hastayım ben deyip, kafayı vurup saatlerce uyuyabilsem. Ödevleri yapan, insanların beyinlerine bilgileri yükleyebilen o biri, elinde bi büyük ve bi kavunla beni de ziyarete gelse... Belki bunlar derhal kalkıp çok sevgili testlerimin başına geçmem gerektiğini unutturabilir.
Yarın dershaneden önce uzun uzun elektronegatiflik hakkında konuşulacağını bilmek. Bi de bu kadar soğuk olmasa...Spoiler: GösterKaloriferleri şubattan önce açmayı akıl eden okul yönetimine saygılar...
Birinin gelip bugünün hiç bitmeyeceğini söylemesi fena olmazdı aslında ya...