UD bitmez. Salvatoreda ölene kadar yazarsa çok mutlu olurum Aslında tam olarak bunu sormanın yeri mi bilmiyorum ama ben UD ve EMnin bütün serilerini toptan almak istiyorum. 20-30-40 kaç kitapsa artık. Bir süredir okumayıda bırakmıştım hepsini hem baştan okumak ama aynı zamanda kütüphanemin başlangıç taşları olarak almak istiyorum. Bunun için yardımcı olabilmeniz mümkün mü seriyi aracı kitabevleri olmadan direk olarak sizden alabilmek mümkün mü?Diğer türlü hepsini tek bir kaynaktan bulamıyor ve sıkça dolaşmak zorunda kalacağım gibi gözüküyor.
Şu verdiğiniz Cağaloğlu'ndaki adreste kredi kartıyla alışveriş ve kredi kartına taksit imkanı varmı yoksa sadece nakit mi geçerli?Bilgilendirirseniz sevinirim.
Erymnys ilgin için teşekkür ederim
Bugün ordaydım, taşınma teleşı vardı hala. Eski adreslerinde çok da uzağa taşınmamışlar, bulmak hala çok kolay yani. Ve itinayla sordum sizin için şu taşınma telaşı bitene kadar filan kredi kartı yok ama normalde kredi kartı da geçiyormuş.