Özel baskı Tolkien çıkaracak halimiz yok.
Şunu duyduğumdan beri merak ediyordum acaba hangi güzellik gelecek diye.
Bu güzellik geldi Valla şahanesiniz ne diyeyim .
https://www.babil.com/tom-bombadilin-maceralari-ciltli-ozel-edisyon-kitabi-j-r-r-tolkien
Yani evet bu var, muhtemelen fuara da yetişecek ilk posta. Ama tabii bu kadar, özel baskı Tolkienler çıkaracak halimiz yok.
Hangilerini çıkarmayacaksınız acaba bu da bir sorudur.
Çıkarması mantıklı olanları çıkaracağız sadece.
Özel baskı Tolkien çıkaracak halimiz yok.
Şunu duyduğumdan beri merak ediyordum acaba hangi güzellik gelecek diye.
Bu güzellik geldi Valla şahanesiniz ne diyeyim .
https://www.babil.com/tom-bombadilin-maceralari-ciltli-ozel-edisyon-kitabi-j-r-r-tolkien
Yani evet bu var, muhtemelen fuara da yetişecek ilk posta. Ama tabii bu kadar, özel baskı Tolkienler çıkaracak halimiz yok.
"özel baskı TolkienLER"
Muhtemelen şu Tolkien Treasury setindeki diğer kitaplar da gelecek.
Peki Beren ve Luthien'den bir haber, bir müjde var mı?
Belki kutusunu da böyle yaparız.
Müjde dediğiniz? Kitabı tabii ki çıkaracacağız. Çevirisi seneye başlar. Yıl sonuna bir ihtimal çıkar.
Fuara gittim Vakıf ı aldım ve eve gelir gelmez de okumaya başladım. Şu ana kadar da oldukça beğendiğimi söylemem gerekir. Bu arada kapak resmi gerçekten çok iyi, çeviri de gayet güzel. Benim sormak istediğim soru ise serinin devam kitapları ile ilgili, çok bekler miyiz? Bu konuda belli bir tarih var mı?
Bir diğer sorum Üç Cisim Problemi devam kitabı ile ilgili, ne durumdadır acaba?
Son sorum ise, Yaşlı Adam Serisine ait devam kitapların geleceğine dair bilgiler vermiştiniz bu sayfalarda daha önce yanlış hatırlamıyorsam. Bu konuda bir gelişme var mı?
ps Bugün fuarda barut Büyücüsü serisinin üçüncü kitabına baktım ama göremedim. Fuara yetişecek diye bekliyorduk. Yakın zamanda gelir mi?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Vakıf gerçekten güzel oldu, biz de bolca beğendik. Fuara geldiyseniz, bugün muhtemelen bizimle de karşılaşmışsınızdır. 2 ve 3. kitap gelecek sene çıkacak. Geri kalanlar için tarih vermem imkânsız zira teliflerdeki sıkıntı devam ediyor. Elimizde sadece orijinal üçleme var.
Kara Orman şu an redaksiyon aşamasında. 700 sayfa civarı bir kitap ve oldukça zor. O yüzden zaman alıyor. Gelecek sene çıkacak kesinlikle.
Bir aksilik çıkmazsa gelecek senenin ilk aylarında Scalzi basacağız bir adet. Seriye devam etmek istiyoruz fakat satışları tatmin edici seviyenin çok altında. Gelecek sene kesinleşecek şeylerden biri olacak Scalzi.
Güz Cumhuriyeti'nin sadece son okuması kaldı. Fakat fuar dönemi matbaa çok yoğun olduğu için fuar sonrasına bırakma kararı aldık. Kasım sonu aralık başı göreceksiniz kitabı raflarda. Herhangi bir sıkıntı yok.