Sevgili Fırtınakıran yanlış anlamayın İthaki Yayınevi olarak yapılacaksa diye söylüyorum.Sonuçta İthakinin resmi sayfası burası değil ,değil mi?(Çok sayıda ses istiyor ve bir çok kitapsever bu adresi bilemeyebilir )
Yanlış anlaşılmasın istedim. O projede çok güzelmiş.Ayrıntılı bilgi yada linki burayı daha fazla meşgul etmeden mesajla yollayabilmen mümkün mü Feci bir listede ben yazarım
Sayın Cubor cevaplar için çokkk teşekkürler şimdi Sherrilyn Kenyon serisine bir çok arkadaşımız ve ben öldük ,bittik ,mahvolduk.Özellikle mitoloji ile harmanlanmış olması bizleri çok feci etkiledi.Erko'dan çıkan Gece Yaşayanlar muhteşemdi.Pegasus yayınevinde çıkacak diye çok sevinmiştik ancak umudumuz suya düştü..Lütfen bu yazarı tekrar düşünün ve kahramanımız olun İsterseniz Facebook sayfanızda yada burada bir kamuoyu yoklaması yapın İnanın taliplisi çok.
Kamuoyu yoklamasını Biz Bunu İstiyoruz projesi ile yapıyoruz, Rıhtım olarak . Aslında ayrı bir çabaya gerek var mı, bilemedim.
Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 26 Temmuz 2011, 18:07:36Kamuoyu yoklamasını Biz Bunu İstiyoruz projesi ile yapıyoruz, Rıhtım olarak . Aslında ayrı bir çabaya gerek var mı, bilemedim.Daha çok, daha çok yapın. Beni ikna etmeye çalışmayın, ben zati sizden biriyim Patronları ikna etmem için bana bol bol malzeme hazırlayın. Sayın FırtınaKıran, bilmem sesim geliyor mu?
Merhabalar;Zathura, Terabithia Köprüsü gibi bazı filmlerin uyarlandığı kitaplar türkçeye çevrilmemiş. Bu kitapları cevirebilmeniz mümkün mü? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Alıntı yapılan: harunsena21 - 26 Temmuz 2011, 14:16:40Sayın CuborRüzgarın Adı serisini okuduğunuz en iyi 5 seriden biri olduğunu söylediniz.Acaba bu en iyi 5'înizi bizimle paylaşabilirmisiniz?Belki içinde kaçırmış olduğumuz bazı şeyleri bulabiliriz.Çok sanmam Aslında seri derken direk kitap olarak yorumlamıştım. Benim ilk beşim işte şöyle:Ama burda bir dip not: Sadece ilk kitap sabit iken diğer 4 kitap için ikinci veya üçüncü yorumu yapmam.1-) The Childhood's End (sanırım Son Nesil diye çevrilmişti) Arthur C. ClarkeAvalon Marion Zimmer BradleyPicnic In Space Antoni & Boris Strugatski ( bu da sanırım uzayda piknik diye çevrilmişti)Martian Chronicles Ray Bradbury (valla bunun Türkçe çevirisinin adını hatırlayamadım )ve son olarak bu listeye RAMA'yı ya da Farseer üçlemesini ite kaka giren Rüzgarın Adı var
Sayın CuborRüzgarın Adı serisini okuduğunuz en iyi 5 seriden biri olduğunu söylediniz.Acaba bu en iyi 5'înizi bizimle paylaşabilirmisiniz?Belki içinde kaçırmış olduğumuz bazı şeyleri bulabiliriz.
''Malazan book of the fallen'' ı istiyoruz Cubor !
Öncelikle kayıprıhtıma teşekkürler bence çok faydalı bir çalışma olmuş şimdi sorularıma geçiyorum. İlk olarak çok fazla ümidim olmasa bile yinede soruyorum.Robin Hobb'ın Farseer serisinin devamı olan Liveship Traders Trilogy ve The Tawny Man Trilogy'iyi çevirecek misiniz? Daha sonra şu kitap serilerinden çevirmeyi düşündüğünüz var mı? R. Scott Bakker - Prince of Nothing Joe Abercrombie - First Law Tad Williams - Memory,Sorrow and Thorn Steven Erikson - Malazan Book of the Fallen Gerçi Erikson'un yayın hakları sizde değilmiş o zaman diğer serilerden yakın tarihte yayınlamayı planladığınız var mı?Lütfen cevabınız evet olsun ayrıca The Kingkiller Chronicle'ın yayınlanmasında ufacık da olsa katkısı olan herkese çok teşekkürler.