Alıntı yapılan: darkshaman - 12 Nisan 2017, 15:26:17@irbis Zaman Çarkı 11. Cilt: Düş Hançeri bu aralar basılacak mı? Zaman Çarkı'nın baskısı tükenen ciltleri sırasıyla yeni baskıya girecek. O yüzden ilk olarak 2. cilt basılıyor şu an. Devamında kalan ciltler de basılacak, yalnız çok kesin bir tarih vermem şu an mümkün değil. Birkaç ay içerisinde basılacak ama.Sabırla bekliyorum.
@irbis Zaman Çarkı 11. Cilt: Düş Hançeri bu aralar basılacak mı?
Merhaba. William Hope Hodgson'un başka bir kitabını yayımlama planiniz var mıdır acaba?
Çocukluğun sonu tekrar baskıya ne zaman gider belli mi acaba?
İzmir kitap fuarında Zaman Çarkı serisini aldım. Serinin 2. ve 11. kitapları eksik. Satışı yapan arkadaş "Mayıs Ayında 2. Kitap Kesin Baskıda" demişti. Bu gün Haziran 2 kitap yok. İthaki yayınlarını aradım, telefondaki kişi kesin tarih veremeyeceğini ama yakın olduğunu söyledi. Bir de bir akıl verdi sağ olsun; "Ben de Zaman Çarkı'nı okuyorum. Zaten siz 1. kitabı okuyana kadar ikincisi çıkar, siz okuyun dedi". Yorum yapmıyorum... Bilgilendirme olsun diye yazdım. Bundan sonra seri tamam değilse almayacağım. Yaklaşık 500 TL'lik ders oldu bana.
Yakın zamanda yayımlanan beren and luthien'i yayımlamayı düşünüyor musunuz ?
Sandman 4. cilt hakkında bir gelişme var mı? Yaklaşık olarak ne zaman satışa sunulur?
Vakıf serisi geliyor mu?
Alıntı yapılan: Moriarty - 03 Haziran 2017, 19:10:29Vakıf serisi geliyor mu?Sözde aralık ayında sorduğumda vakıf serisi basılacak denmişti,fakat 2017 nin yarısına gelmiş bulunuyoruz ses seda yok.O yüzden fazla beklentiye girmemek gerek .İthaki bilmediğim bir nedende ötürü artık eskisi kadar fantastik - bilimkurgu üzerine yoğunlaşmıyor . E kitap olarak istersen üstadın tüm kitaplarına ulaşabilirsin.
İyi günler. Gedik Savaşları 3 (gümüşdiken) kitabı tükenmiş durumda.Acaba yeni baskı olacak mı? Olacaksa tahmini ne zaman olur?
İthaki'ye destek için bekliyorum, ne kadar olsa yine beklerim ama erken olması daha iyi olur.
Gelelim soruma:Alfred Bester'ın daha evvel yayınlanmış ama baskısı tükenmiş kitaplarını yayınladınız, ellerinize sağlık. Peki hiç çevrilmemiş eserleri? Var mı böyle bir plan? Çevrilir mi? Ne zaman olursa olsun, beklerim. Keşke olsa (ve bilumum yalvarış/yakarış ifadesi).