Bilimkurgu Klasikleri Dizisi'nin Frankenstein adlı kitabını D&R ve Kitapyurdu gibi sitelerde bulamıyorum sipariş vermek için. Anlatış ve Dune Tanrı İmparatoru kitapları bulunuyor ama çıkalı bir ay olmasına rağmen Frankenstein yok. Cevaplarsanız sevinirim.
Sadece güncellenmemiş efendim. Oradan sipariş verirseniz yeni baskısı elinize geçecektir. Eski baskısı piyasada kalmamış olmalı. Kendilerine güncellemeleri için başvuruda bulunuldu.
Bu hafta yurtdışında satışa çıkacak olan Rüzgarın Adı 10. yıl özel baskısını sizin de basma gibi bir düşünceniz var mı? Yoksa düşünür müsünüz?
Basacağız ama bu seneye yetişmeyeceğini belirtmekte fayda var. Metni sıfırdan elden geçireceğim çünkü. Ek metinler var bir de elbette.
harika haber, tesekkurler .
yurt disinda kirmizi renkli sayfa , hardcover ve 50 sayfa fazla olacak biliyorsunuz resimler vs ile dolu olacak. acaba ithaki de ayni bu tip, ayni kapakla mi olur , hardcover yapar misiniz ?
yoksa orijinalini mi alsak arsiv icin ?
Evet, efendim. Kitabın özellikleri hakkında bizim de bilgimiz var.
Özel baskı olduğunun farkındayız. Biz de orijinaline en yakınını yapmaya çalışacağız. Şahsen ben kendime arşivlik bir tane alacağım. Orijinalini alıp almamanız takdirinize kalmış.
The Autumn Republic fuara yetişecek denilmişti, gelişme var mı? Fuar öncesi internet alışverişine açılır mı? Yoksa tam fuara yetişecek şekilde mi ayarlandı?
Şimdilik plan fuara kadar çıkmış olması. Birkaç güne üzerinde çalışmaya başlayacağım ben. Ama çok küçük de olsa aralık ayına sarkma ihtimali var.